01Petya Posted Január 5, 2007 Share Posted Január 5, 2007 A hozzászólásom után olvastam a fórumot.......hát igen a szint megvan Nincs tapasztalatom a szurkolókkal kapcsolatban, én azt az 1 esetet mondtam és az ugy volt! Az judaújpesti szurkolók se kutyák ám! Ne mondjátok már h nem szidják a fradit és a szurkolókat Azt hogy majom lilák, ebben semmi csúnya nincs! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 5, 2007 Share Posted Január 5, 2007 szerinted ez a szint pedig milyen, ahogyan te írsz? miaz, h "majom lilák"? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Január 5, 2007 Share Posted Január 5, 2007 Ne mondjátok már h nem szidják a fradit és a szurkolókat Nem is tagadom...De összevéve a fradistákat meg az Újpestieket, hát érdekes eredményt kapunk az biztos... A fradisták már eleve úgy mennek a meccsekre, hogy kiabálnak az Újpestiekre és csak szidják őket... <_< Az Újpestiek meg azért kiabálnak, mert nem hagyják magukat...És jól is teszik... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadkemeny Posted Január 5, 2007 Share Posted Január 5, 2007 Na lassan már oda lyukadunk ki, hogy az újpest drukkerek ártatlán báránykák akiket a csúnya Fradi szurkolók terrorizálnak. Hát azért ez egy picit túlzás gyerekek. Egyik szurkolótábor sem különbözik a másiktól. A fradi drukkerek közt is vannak olyan vadállatok, akiknek nem kellene ott lenniük és az újpest drukkerek közt is, ezen kár vitatkozni. Nem csak a jelenre kell gondolni, meg az egy-két évvel ezelőtt töténtekre. Ez a szurkolók közti harc valamiért kialakult és már hagyomány és nem hiszem, hogy csak azért alakult ki, mert az újpest szurkolók nagy csendben ültek és nézték a meccset! Ebbe nem árt belegondolni szerintem. És az, hogy miért van az, hogy a Fradi szurkolók vadállatabbak, ennek csak egy oka van: sokkal többen vannak. Ez ellenkező esetben is ugyanígy lenne az újpestel. Ezt be kell látni az ute drukkereknek is, hogy szerény kis hazánkban jóval több Ferencváros szimpatizáns van, mint újpesti! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 5, 2007 Share Posted Január 5, 2007 Na lassan már oda lyukadunk ki, hogy az újpest drukkerek ártatlán báránykák akiket a csúnya Fradi szurkolók terrorizálnak. ok, Te mondtad Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadkemeny Posted Január 5, 2007 Share Posted Január 5, 2007 nem ér kiforgatni a szavaim Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Január 5, 2007 Share Posted Január 5, 2007 Nemforgatta ki senki se a szavaidat... Egyszerűen csak tökéletesen fogalmaztad meg... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 5, 2007 Share Posted Január 5, 2007 bocs, csak poén volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadkemeny Posted Január 5, 2007 Share Posted Január 5, 2007 nincs ebből semmi legalább egy kis vidámság is van már ebben a topicban, mert néha eléggé elszabadulnak az indulatok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Január 5, 2007 Share Posted Január 5, 2007 Mint a Fradi meccseken... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 ugyan ott mindig jó a hangulat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 Ja...Addig jó a hangulat míg vezet a fradi... Mikor már döntetlen vagy vesztésre áll akkor ott már szabadulnak az indulatok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadkemeny Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 Addig ezt nem tudhatod, míg nem voltál Fradi meccsen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 hát igen nekem hiányoznak is a meccsek szerencsére lassan legalább már felkészülésiek lesznek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 Addig ezt nem tudhatod, míg nem voltál Fradi meccsen de lehet h volt már fradi meccsen: amikor fradi-Újpest volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 csak ott meg az újpestiek miatt szabadulnak el az indulatok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 na esse igaz, mert az utóbbi időben a meccseink nagyon nagy többségét mi hoztuk. Nem is nagyon emlékszek, utoljára mikor nyertek a zöldek az Újpest ellen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadkemeny Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 de lehet h volt már fradi meccsen: amikor fradi-Újpest volt Tudom, hogy nem volt, jó haverom, tehát ismerem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 Nem is nagyon emlékszek, utoljára mikor nyertek a zöldek az Újpest ellen szívesen utánanéznék, de ha már a múltat böngészem inkább a bajnoki címeket, és egyebeket nézegetném Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ády28 Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 szívesen utánanéznék, de ha már a múltat böngészem inkább a bajnoki címeket, és egyebeket nézegetném Szerintem hagyjuk a multat, és a jelent nézzük ami azt mutatja hogy az Újpest a sikeresebb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 én csak válaszoltam egy múltal kapcsolatos felvetésre de arra azért kíváncsi lennék, h mért sikeresebb? a fradinál, és szerintem az újpestnél is az az eredmény, ha megnyerik a bajnokságot, vagy a kupát.. már a dobogó sem az igazi.. de jelenleg az sincs meg az újpestnek se, a kupát meg mind a ketten megnyerhetik, szóval nem tudom.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 A kupát mindeketten megnyerhetik, de megbizonyodásom, hogy az Újpest nyeri majd meg... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ády28 Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 én csak válaszoltam egy múltal kapcsolatos felvetésre ok de arra azért kíváncsi lennék, h mért sikeresebb? a fradinál sztem azért mert az Újpest mostanában hozza a meccseit az nb1-ben ( kivéve a botlásokat ) a fradi pedig x-el az nb2-ben.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 Egyik csapat se tökéletes...De azért ha már az Újpest lekerülne az NB2-be (nadj isten) akkor tuti nem érne el annyi döntetlent mint a fradi...Az otthoni meccseiket 100%-ra hozná és idegenben pedig 80%hogy hozná a 3 pontot... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadkemeny Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 Hát megnézném, ha az NB II. -be kerülne az újpest akkor hány játékos maradna a clubnál, szerintem nem sok. A fridánál pedig értékelendő, hogy egy-két jobb játékos ott maradt, mint például a Juventusnál. Úgyhogy ilyet ne mondjunk, hogy a fradi csak ikszelget az nb II.-ben. És az külön nehezít rajta, hogy minden csapat az ő skalpjukra vágyik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 Hát mit vársz...Sz@r foci, sz@r játékosok... De az Újpestből így is mentek el játékosok...És ha lekerülne az NB2-ba, ami sose lesz, akkor nem hagynák cserben a csapaptot, mert visszaszeretnének kerülni az NB1-be és nem elmenekülni... A Juventus meg magának köszönheti, hogy kizárták a Seria A-ból... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadkemeny Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 Több kérdés is felmerült bennem. Honnan tudod, hogy az újpest sose lesz NB II. -es? A Fradi se azért lett mert kiesett volna a rossz játéka miatt. A magyar fociban sajnos könnyen előfordulhat, hogy egy csapat a teljes csődhelyzetbe kerül. A Fradi játékosok miért akarnának menekülni? És miből gondolod, hogy nem akarnak visszakerülni? És az, hogy egy játékos elhagyja a csapatot, mert kiestek az élvonalból az nem szégyen. Valamilyen szinten a játékosnak már a saját érdekeit kell nézni. Mert ha marad akko ezzel meglövik az esélyét arra, hogy külföldre kerüljön vagy a válogatottba akár. Bár ez nálunk nem akadály, mert nálunk még az is válogatot aki a Német harmadosztályban játszik. De ez más tészta! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 És az, hogy egy játékos elhagyja a csapatot, mert kiestek az élvonalból az nem szégyen. Valamilyen szinten a játékosnak már a saját érdekeit kell nézni. Mert ha marad akko ezzel meglövik az esélyét arra, hogy külföldre kerüljön vagy a válogatottba akár. Bár ez nálunk nem akadály, mert nálunk még az is válogatot aki a Német harmadosztályban játszik. De ez más tészta! Hát ezzel fejbe verted a szöget... Egy játékost nem azért vesznek be a válogatottba, hogy hol játszik, vagy hogy milyen vagy éppen hányadik osztályban (ligában)... Ott a teljesítményt is nézik...A magyar válogatotthoz nem szólok hozzá, mert szlvákiai vagyok, de azért a Szlovák válogatott sokkal jobb a Magyarénál...És gondolom ezzel nemcsak én vagyok így... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadkemeny Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 De egy játékos hiába játszik jól második ligában. A szöv. kapitány attól még nem tudja, hogy az első osztályú labdarugók ellen is meggyőző teljesítményt nyújtana-e! Ezért sokkal sanszosabb, ha valaki az első oszályba rugja a bőrt. És az hogy melyik válogatott jobb és miért abba viszont most ne menjünk bele az már teljesen más téma. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 ezzel most vitatkoznom kell, ugyanis laczkót is jelölte már meg várhidi tartalékként a válogatotthoz.. igaz végül nem került be, de akkor is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts