Jump to content
PirateClub.hu

Clive Cussler könyvei

Recommended Posts

A pólusváltás olyan jelenség, mely a múltban már többször lejátszódhatott. Legenyhébb formájától a madarak és állatok elvesztik tájékozódási képességüket, megrongálódnak az elektromos készülékek. Rosszabb esetben hatalmas vulkánkitöréseket, földrengéseket és klímaváltozást okoz. A legrosszabb következménye a földi élet teljes megsemmisülése lehet... Hatvan évvel ezelőtt egy zseniális magyar tudós rájött, hogyan lehet mesterségesen előidézni ilyen pólusváltást. A kutatási eredményei azonban eltűntek – legalábbis így hitték. Most azonban egy globalizáció-ellenes csoport vezetője fel akarja használni őket, hogy egy póluscserével ráijesszen kicsit a világ fejlett ipari országaira. Utána vissza akarja állítani az eredeti állapotot. Csak az a probléma, hogy a változás nem fordítható vissza. Ha egyszer megkezdődött, senki sem tehet semmit. Austin, Zavala és a NUMA különleges egységének többi tagja korábban is került már nehéz helyzetbe, de ilyesmivel még soha nem kellett szembenézniük. Ezúttal, talán még ők sem segíthetnek…

Clive Cussler - Pólusváltás

.epub, 506 kB

covers_100809.jpg

https://mega.nz/#!u8sUxKCB!2iRm1AjEYVOV1cvuBMvUb9Obxl-ds0rUxnfJ3v2_Gj4

• Like 5
  • Thanks 15

17 perccel ezelőtt, tyll said:

Most néztem meg a Titanicot. Nekem működik a link.

Már nekem is, köszönöm. MEGA datázhatott, mert sem a jD nem vette a linket, se a böngészö nem nyitott meg semmit... (még a MEGÁra sem ment, hogy not_found lett volna.

• 10 months later...
2 hours ago, jancsy said:

Szia !

A Sárkány-ból csak az első rész jön le a linken.

Lehetne vele valamit varázsolni ? Már régóta keresem.

Üdv.

B.Ú.É.K.

Javítottam. Mindkét részt külön-külön felraktam.

Share

• Jelenleg olvassa   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...