mikemoto Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 Nem tudom mi lett a telefonommal de, amikor egyszer feloldottam a billentyű zárat, a kontraszt elszaródott... Olyan világos lett hogy alig látom ... Hogyan lehet visszaállítani??? ( a szervíz menüben nem lehet * jobbra * balra balra * jobbra * ) Sürgősen kell a help :S !!!!! Előre is köszi ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Logeen Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 Próbáltad már újraindítani? Az mindenre jó Annyit csinálj, hogy kiveszed az aksit 5 percre úgy, hogy a teló be van kapcsolva! Ha nem yo, akkor go in Szervíz.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 Vagy próbáld meg leformázni... Virúst kaphatott Bluetooth-on keresztül! AMikor nekem volt, állandóan kaptam Rakj rá valami virusirtót! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Logeen Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 A formázás jó 5let! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Tommy Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 A Bt-n érkező vírusok,inkább a Symbianos telokat támadják Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 Az én K750-esemet is megtámadta... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemoto Posted Május 20, 2007 Author Share Posted Május 20, 2007 A kikapcsolás nem használt, de ez a leformázás megütött... Kipróbálom ! Kösz az infókat majd írok hogy sikerült-e Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemoto Posted Május 20, 2007 Author Share Posted Május 20, 2007 És ha a formázás sem vállt be? o.O Honnan lehet leszedni szoftvert a telora? A szoftver frissítés sony ericssonos progival bevállható??? És ez a frissítés mennyire van tele veszélyekkel? Előre is köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Tommy Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 Tessék itt az Se oldalon olvashatsz egy kicsit : http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=hu&lc=hu&ver=4000&template=ps7&zone=ps&fid=21839&numItems=18 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 Szoft frissitéshez kell szervizkábel asszem! Adatkábel nem jó! Az is segithet... ha az sem akkor nem virus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Tommy Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 Én azt olvastam,egy tavalyi telos újságban,hogy az SE-t frissitheted otthon,a gyári adtkábelel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemoto Posted Május 20, 2007 Author Share Posted Május 20, 2007 Ilyern nincsen ... megpróbáltam frissíteni, erre azt mondta a telepítő hogy nem kell frissíteni mert jó szoftver van rajta, és kilépett a telepítőből ... Ez elkeserítő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Logeen Posted Május 21, 2007 Share Posted Május 21, 2007 Nem eredeti Sony Ericsson firssítés kell....firmnware frissétés! Csak ahoz meg kell 1 szervízkábel.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemoto Posted Május 21, 2007 Author Share Posted Május 21, 2007 Majd megpróbálom valahonann leszedni nem az eredeti frissítést ... A szervír kábel meg hülyeség. mert lehet sima eredeti kábellel is frissíteni ... Az eredeti sony ericssonos oldalon is ez van írva ! De azért kösz az infót Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Logeen Posted Május 21, 2007 Share Posted Május 21, 2007 Az eredeti frissétés és a firmware frissétés nem ugyanaz....az eredeti az adott telo programját, ha van, akkkor frissíti, firmware firssétéssel bedig a k750edre rekahatsz w800 programot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemoto Posted Május 21, 2007 Author Share Posted Május 21, 2007 Akkor tudsz adni ilyen linket? mert én nem találok ... De ha frissítem w800-ra akkor majd tudni fogja ezeket mint most ? PL: lesz benne auto fokusz meg egyebek? Vagy esetleg ha nem tetszik, akkor vissza lkehet rá varázsolni a k750i-nek a szoftverét? ple help Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemoto Posted Május 21, 2007 Author Share Posted Május 21, 2007 Mind1 ... nem fogléalkozok ilyenekkel ... Beviszem szervírbe és ingyen megcsináljak... ( hiszen van rajta még másfél év garancia ) De azért komolyan köszi az eddigi jótanácsokat akkor is ha nem válltak be thx all ... téma letudva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Logeen Posted Május 21, 2007 Share Posted Május 21, 2007 Oks, szívesen, bár nem segítettem habár az első hozzászólásomba írtam a szervizet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemoto Posted Május 21, 2007 Author Share Posted Május 21, 2007 És, am nem lehet beállítani a kontrasztot az ilyen telokon??? ( K750, D750 ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj bigrod Posted Március 16, 2008 Share Posted Március 16, 2008 nem lehet a kontrasztot állítgatni max ha belenyúlsz a szoftba és a display drivert kicseréled! de ahoz megint csak bele kell nyúlni (gari vesztős) és a frissítés lehet hogy azért nem jött össze mert ez a legfrissebb amit a szogáltató enged (vagy hogy fogalmazzam ) vagy hát nem tom hol vetted ÉS LEHET A DCU60 NAL IS BELENYÚLNI A SOFTBA! ÉS FRISSÍTENI! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BacK12343 Posted Április 5, 2008 Share Posted Április 5, 2008 szisztok! nekem nem volt k750-esem de e legtöbb se-n van egy titkosmenü amellyel lehet állítani a kontrasztot készenléti állapotban kioldod a billenytűzárat majd a következőket csináld: jobbra * balra balra * balra * ennyi itt találsz egy pár érdekes menüt valamelyikben ottvan (legalábbis az enyémben ottvolt) am meg az SE-ket sima adatkábelle lehet frissíteni csak lekel hozzá szedni egy progit a hivatalos oldalról aztán leírja h mit kell csinálni és ami a poén h még a garancia is megmarad sok sikert hozzá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csadi001 Posted Július 4, 2008 Share Posted Július 4, 2008 back12343: gondolom neked k300i-d volt... mikemoto: a k750 szervizmenüjében nincs kontraszt. a display drivert meg nagyon nehéz úgy áttálítani hogy a kontraszt visszaállítodjon.sőt... amit megkell próbálni az a seus (sony ericsson update servise) lekell tölteni , kiválasztani a k750i telefont .kivenni,visszarakni az aksit (nemszabad bekapcsolni) , nyomod folyamatosan a "c"-t és rádugni a gépre mikor kiirta a progi. és vársz. ha frissitette akkor lehuzod és megnézed. de ha r1ca021 -szoftod van (itt megnézheted:szervizmenü>szolgáltat.inform.>szoftverinform>és itt ami legfelül van irva) akkor nem ajánlom a frissitést mert r1db001-et rak rá és az nemolyan jó mint az r1ca021. a szerviz a legjobb megoldás szerintem vagy ha r1db001 szoftod van akkor seus.... próba cseresznye sok sikert Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts