Hú e máj Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Spagettievő vagyok: Volt egyszer egy Vadnyugat (persze vágatlanul) A Jó, A Rossz és a Csúf The Great Silence Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjSharker Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Villámtolvaj - Percy Jackson és az olimposziak Amerikai Pite 7 Buliszerviz 3 Már megint egy dilis amcsi film Másnaposok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigdave174 Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Nálam is úgy volt egy ideig, mint a második válaszolónál, de azért valljuk be, hogy a Remény rabjai (The Shawshank Redemption), és a Halálsoron -tól nincsenek jobb filmek!Jah, meg a Becstelen Brigantyk-tól sincs jobb!De azért első kettő nagyon ász!Tetszedt még a Knowing, azaz képlet, és a vissza a jövőbe triológiából az első két rész! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki913 Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 hát nekem a eredet,wanted,harry potter 1-7,pokember 1-3,ha-ver,furész-1-6,végső állomás,shrek,home alone, Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henno Posted Szeptember 5, 2014 Share Posted Szeptember 5, 2014 - Hair - Vadászat a Vörös Októberre - Halálsoron - Amerikai História X Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kjoco1 Posted Június 25, 2015 Share Posted Június 25, 2015 Sziasztok! Meg szeretnélek kérni benneteket, hogy segítsetek, mert tavaly néztem egy filmet amelynek az idén készült el állítólag a 3 része. A film nevét sajnos elfelejtettem. A film egy vas gyárosról szólt aki felfedezett egy új fémet vasat mely könnyebb és erősebb volt a hagyományos vasnál. Saját pénzén épített egy vasutat melyen be bizonyította hogy az Ő féme mindennél jobb. A politikusok meg ki akarták csinálni, mert nem adta ingyen az államnak az üj fémet melyet feltalált. Ezért elkezdte össze gyűjteni a hozzá hasonló gondolkodású gazdag embereket és elrabolta őket, vagyis úgy állítoták be a kormánynak, hogy elrabolták . Egy titkos helyen a hegyekbe menekültek a gazdagok és tudós emberek. Már nem sokra emlékszem a filmből, de ha valakinek eszébe jutna kérem segítsen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kebella Posted Június 27, 2015 Share Posted Június 27, 2015 Vissza a jövőbe trilógia Hair Star Wars Indiana Jones Die Hard Terminator Mátrix Kingsman: A titkos szolgálat Ahol a szivárvány véget ér Édes november Sok film van még. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hakata Posted Február 20, 2016 Share Posted Február 20, 2016 Project X - A buli elszabadul Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts