Bali007 Posted Május 20, 2008 Share Posted Május 20, 2008 Üdv k750i tulajok nekem is ez van immáron több mint féléve szerencsére eddig semmi gond nem volt vele 1 giga memória van benne a joystick is jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Május 20, 2008 Share Posted Május 20, 2008 Sztem nagyon rossz telefon... már 1x volt szervízbe mert nem fényképezett most meg már a töltőt is nagyon nehezzen ismeri fel meg a joystick sem nagyon müxik.. de hamarosan iphone Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
norby2000 Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 Hát nekem is ilyen van de már unom:S Ha valakinek kéne az szóljon és megbeszéljük:D Ha nem akkor beadom:D Nem tudjátok mennyit ér?? 2007 Júliusába vette:D nah Pá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidka004 Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 Sztem nagyon rossz telefon... már 1x volt szervízbe mert nem fényképezett most meg már a töltőt is nagyon nehezzen ismeri fel meg a joystick sem nagyon müxik.. de hamarosan iphone Ha nem vigyázol rá, akkor persze, hogy rossz le. Nekem 1 éve megvan és semmi baja. IPhone-ról olvastál már tesztet? Mikor megjelent mindenki fikázta, mert tele van hibával. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 Jó telefon az iPhone csak drága szal mást veszek... Vigyáztam rá de ha minden nap használod akkor tönkre megy a joystick több ismerősömnek is ilyen volt/van és őnekik is rossz... de az h a töltőt meg az adatkábelt nem ismeri fel az annyira nem vigyázás kérdése mert max csak por mehetett bele! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts