taky_01 Posted Június 29, 2006 Share Posted Június 29, 2006 Én is a VDj-t ajánlanám! Viszonylag könnyű kezelni (igaz bele kell jönni), ha meg megtanulod a bilentyűkombinációkat, sokkal több mindent tudsz egyszerre csinálni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
homa Posted Július 21, 2006 Share Posted Július 21, 2006 Ha még nem értesz hozzá: DSS DJ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kory24 Posted Július 30, 2006 Share Posted Július 30, 2006 Sziasztok.Ha igazán profi dj.k akartok lenni akkor látogassatok el a www.visualdiscomix.com oldalra és töltsétek le a Dj Pro v.59 demo-t!Nagyon jó progi. Tiesto is használja,csak gondolom nem a demo-t! Ehhez már nemkell nagy tudomány. Jó szórakozást! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
robox Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 És tudsz hozzá crackot vagy a teljes verziot? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rexyke Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 A mixekhgez kellene egy olyan egyszerű kiegészítő progi, amellyel előre be lehet állítani a BPM-eket és el is lehet vele menteni a (gyorsított, lassított file-ket). Ha valaki tud egyet megköszönném. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla21 Posted Január 10, 2007 Share Posted Január 10, 2007 A kezdöknek a Virtual Dj-t tudom ajánlani!Haladoknak a BPM Studio-t! Mindkettö megvan!Ha érdekel valakit dobjon rám 1 pm-et! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla21 Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 Sziasztok.Ha igazán profi dj.k akartok lenni akkor látogassatok el a www.visualdiscomix.com oldalra és töltsétek le a Dj Pro v.59 demo-t!Nagyon jó progi. Tiesto is használja,csak gondolom nem a demo-t! Ehhez már nemkell nagy tudomány. Jó szórakozást! Ha gondolod lekapom torrentröl,s feldobom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
richeeboy Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 Ableton Live 6! De mivel az kiló felett van, inkább Virtual DJ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla21 Posted Január 18, 2007 Share Posted Január 18, 2007 Ricsieeboy: Ha kell az Ableton Live 6 nevü proram,dobj 1 pm-et! Kikerüljük azt a fizetös részt! Jelentem már le is jött!!! Majd felteszem,sasolásra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
richeeboy Posted Január 29, 2007 Share Posted Január 29, 2007 Királyság vagy szikla21! Az első zeném sikeréből veszek neked valamit! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Girolamo Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 Léci abban segítsetek,hogy ami zenét csináltam a Sony acid studioval azt ACD formátumba rögzíti.De hogy lesz belőle mp3? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Girolamo Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 Abban kérném a segítségeteket,hogy ha Sony Acid Music Studioval csináltam egy dalt akkor azt elmenti ACD formátumba.De hogy lesz belőle Mp3? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomeekaa Posted Február 16, 2007 Share Posted Február 16, 2007 Hogyan kell beállítani hogy a fülest tudjam használni?? Próbáltam az audio beálításoknál a csatornákat beállítani de csak odáig jutottam, hogy a fülesben is ugyan az szól mint a masteren. Hogyan kell átváltani , hogy a másik számot halljam a fülesbe?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
erdly Posted Április 2, 2007 Share Posted Április 2, 2007 én is eléggé az vagyok, valamikor nyáron akarom elkezdeni tanulni. Találtam pár leirásokat és tutorialokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StEeL10 Posted Április 16, 2007 Share Posted Április 16, 2007 Ez engem is érdekelni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dávid0015 Posted Május 2, 2007 Share Posted Május 2, 2007 ez engem is érdekelne!!! valaki megmutathatná :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjGeryke Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 (edited) nem vok jártas az acid pro-ba de sztem kell a progiba lenni olyannak amivel mp3-ba tod menteni... Módosította Szeptember 28, 2007 DJ Z-Project Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjGeryke Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 elöször sztem nem reason-el kéne kezdeni bár ti tudjátok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjGeryke Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 Én meg az Fl Studio-t vagy a Reasont ajánlom Virtual Dj az kicsiknek való De ha még amatör vagy akko azt ajánlom én is De ha megtanulsz Fl Studio-val zenélgetni akko fasza gyerek vagy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJPizsi Posted Június 11, 2007 Share Posted Június 11, 2007 Ha regelted az acidot akkor kell lennie olyannak h mentés mp3ba. Amúgy Tiesto is ezzel kezdte a pályafutását ELég jó kis progi, bár nekem a Ejay jön be naon,eléggé határtalan a felhasználás...saját ütemek egyszerű létrehozása stb...bár ha meg már megvannak a berakandó hangok akkor acid. Nekem az nem tetszik benne csak, hogy nincs ütemegyeztetője, és nem lehet változtatni rajta a BMP-et külön külön az összesen,bár nekem 1 elég régi verzió volt meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobel22 Posted Június 12, 2007 Share Posted Június 12, 2007 Sziasztok! Van egy problémám. Anno nagyon régen ezt a programot használtam még hangok összeszerkesztésére. Azóta jelent meg már pár verzió, de az eredeti .VIP (project file) file-okat csak ez a verzió nyitná meg... Az összes többit már próbáltam. Szeretném visszanyerni a régi projectjeimet, de sehol nem találom ezt a programot mert túl régi. Fel lehet-e hajtani valahonnan ilyen régi progikat? Ebben szeretném a segítségeteket kérni! Előre is köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dave moon Posted Június 17, 2007 Share Posted Június 17, 2007 Én csak annyit mondanék: WWW.ELECTROSHOCK.EXTRA.HU Amatőrök vagyunk, de igyekszünk minél jobb lenni. Csak ötlet kéne hozzá. Amúgy Sony Acid Pro 6 És Reason 3 a szerkesztéshez és Traktor 2.5 vagy újabb a mixeléshez. Az atomix nem nagy szám. De kinek mi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor007 Posted Június 17, 2007 Share Posted Június 17, 2007 Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan kell két számot átkeverni a mixelésnél úgy hogy az jó is legyen??? Traktor DJ-t használok. Előre is köszi a segítséget. Üdv Viktor. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fath Posted Június 28, 2007 Share Posted Június 28, 2007 Én szerintem egy amtőrnek ezt ajánlanám: http://www.origo.hu/szoftverbazis/multimedia/audio/virtualdj_trial.html Sajnos csak trial de aki kér annak passzolok hozzá kódot is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Július 5, 2007 Share Posted Július 5, 2007 Itt megtaláljátok: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=82168 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Lucas Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 Hogyan lehet új effectekkel bővíteni a VDJ-t??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
petike4ever Posted Július 31, 2007 Share Posted Július 31, 2007 Hello! Honnan szereztél effektet? Sample-kat nem tudsz? Amúgy Virtual dj könyvtár->Data->Plugins->Sound Effect Szerk: nekem nem tette be ebbe a könyvtárba, mondjuk lehet azért mert portable? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jocóóó Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 Hi!Ebben a topikban az abletonhoz várnék bármilyen okosságot,meg folytathatunk eszmecserét is ! Szal aki bármennyire is jártas a témában,írjon,akinek kérdése van írjon, stb.stb. Peace Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr3dat0r Posted Augusztus 16, 2007 Share Posted Augusztus 16, 2007 Én is hobbiként mixelgetek. Sok Djs progit kipróbáltam már, de nekem a Virtual Dj vált be, de hiányosságai vannak (nem is kevés). Viszont egy progiban nekem az is kitétel, hogy az 1 db audió kimenetet szét tudja osztani, mivel külső keverőbe megy a "zene". A VDJ-n be tudom állítani, hogy a sztereó kimenetet szétoszza (L=1. lejátszó, R=2. lejátszó). Ezt sok progi nem tudja és ez nekem nagy hátrány. Nekem ez jött be, de folyamatosan tesztelem az új progikat .De bármilyen progit is használsz, a tudás a lényeg, nem más Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jocóóó Posted Augusztus 16, 2007 Share Posted Augusztus 16, 2007 ha valaki tudjja hogy kell ableton 6ban mixet összerakni,nem közvetlen felvenni a leggyorsabban , elmagyarázhatná csak úgy elméleti síkon a dolgot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts