axis Posted Október 16, 2005 Share Posted Október 16, 2005 Itt kérdezhettek bármiről ami a mixeléssel kapcsolatos.Akár lehet az egy progi telepítése vagy technikai kérdések!Megpróbálok mindenre minél elöbb válaszolni. write by:axis sziasztok. Lenne 1 olyan problémám hogy megvan a dance ejay 6 de nem tudom elinditani mert ezt írja ki: K_MINIMUM_RESOLUTION_TEXT ha valaki tudja mitz kéne csinálni kérem írjon.. Előre is köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_goffy Posted Október 16, 2005 Share Posted Október 16, 2005 A géped adatai? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djpupu Posted Október 17, 2005 Share Posted Október 17, 2005 AMD Sempron 2200+,256 MB DDR RAM,VGA GF MX4000 128 MB RAM, Régen is fönt volt csak újra raktam az xp-t és azóta szarakszik. Valami texturás beállítással van a baj csak nem tudom mi... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djpupu Posted Október 18, 2005 Share Posted Október 18, 2005 Azért köszi! TE mit használsz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_goffy Posted Október 19, 2005 Share Posted Október 19, 2005 Én csak atomixet,de proszáltam már,traktort is meg virtual dj-t is de szerintem az atomix a leg megfelelőbb clubokba discokba meg nagyobb házibulikba is tökély!NEKEM BEVÁLLT!PROSZÁLD KI TE IS! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djpupu Posted Október 19, 2005 Share Posted Október 19, 2005 Én Virtual Dj-t használok évek óta,csak gondoltam valami saját zenére .... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_goffy Posted Október 20, 2005 Share Posted Október 20, 2005 Nézd én a dance ejay 2-vel szúrtam 1-2 musicot kb 2 éve,nekem akkor nem volt túl nagy durr,de elment! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
axis Posted November 1, 2005 Author Share Posted November 1, 2005 Amit írtál az azt jelenti hogy a kiírási szándék a minimumon van vagyis lehetséges valami a számítógéped beállításában nem stimmel nézz utána! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kocsitomi Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Hello Axis! Azt szeretném kérdezni, hogy a 'Még jobban riszálom' c. szamot hogyan csináltad[milyen zenéket,effekteket használtál fel]? Válaszodat várom. Üdv: kocsitomi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djpupu Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Köszi,de megoldodott. Annyi volt a baja hogy egy rejtett mappába is bekell másolni a crackot 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
imrus Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Ti milyen programmal csináljátok a mixeket? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
axis Posted November 27, 2005 Author Share Posted November 27, 2005 Sajnos ez nemcsak a mixprogramtól függ. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Hello! Egy kérdésem lenne csak! Azt hogyan lehet megoldani, hogy miközben (pl Atomixmp3) a hangfalon szól a zene az egyik oldalról addig én a másik oldalon fülhallgatóban halljam, hogy rendesen alá tudjam tenni? Remélem érthető voltam! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
imrus Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 hanem mitöl? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
axis Posted November 27, 2005 Author Share Posted November 27, 2005 Hát attól az embertől aki a zenét csinálja.Nem mind1 hogy étesz is e hozzá!Amúgy kérdésedre a válasz atomixmp3. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
axis Posted November 29, 2005 Author Share Posted November 29, 2005 Bekötöd hátsónak a fejhallgatót átálítod 3D-re a sound configuration-t aztán banzai! Hello Axis! Azt szeretném kérdezni, hogy a 'Még jobban riszálom' c. szamot hogyan csináltad[milyen zenéket,effekteket használtál fel]? Válaszodat várom. Üdv: kocsitomi <{POST_SNAPBACK}> Van ugye az alap az most egy max firenthide volt esetünkben.Feltettem az eredeti riszálomot az egyik oldalra a másikra az alapot és ügyesen egyeztettem a sync gombbal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 Bekötöd hátsónak a fejhallgatót átálítod 3D-re a sound configuration-t aztán banzai! <{POST_SNAPBACK}> Köszi megpróbálom! Majd hírt adok, hogy mennyi idő alatt sikerült! Izé! És ezt a sound configuration-t hol találom? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_goffy Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 (edited) Ha tud 3d-t a hangkártyád akkor a vezérlőpultban keresd ! Biztos hogy megtalálod ! Módosította Szeptember 28, 2007 DJ Z-Project Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenco_8 Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Acid pro? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_goffy Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 What! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
axis Posted December 2, 2005 Author Share Posted December 2, 2005 Acid pro? 38285[/snapback] Mi a baj? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_goffy Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Acid pro? 38285[/snapback] Ez most egy program ,mert még kajak nem hallottam róla,vagy én nem tom hang kártya modingoló cucó vagy ez most mi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
axis Posted December 4, 2005 Author Share Posted December 4, 2005 Izé! És ezt a sound configuration-t hol találom? 37920[/snapback] Belépsz az atomixbe és alul a kérdőjelre kattintasz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_goffy Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 (edited) Jaaaa!Hogy az atomixbe a beállítások,,,,,,bocsesz,asbi akérdést tájóltam tré helye,sorry! Módosította Szeptember 28, 2007 DJ Z-Project Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mbali_ff Posted Március 21, 2006 Share Posted Március 21, 2006 Az a gondom hogy a Sulirádióba úgy kell megcsinálni hogy 1 szám legyen az adás, melyik progival hogy tudom megcsinálni hogy 5-6 zeneszámból 1 folyamatos zene legyen?? Légyszíves siessetek előre is köcce, Baluu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
micky71 Posted Március 21, 2006 Share Posted Március 21, 2006 Soni Acid Music Studio . ApplicationZ-ben megtalálod ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
beton Posted Március 23, 2006 Share Posted Március 23, 2006 Atomix,Traktor 1-2-3,Mixvibes ezek elég jó progik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lali25 Posted Május 20, 2006 Share Posted Május 20, 2006 Vki tudna adni egy leírást (magyar) v. vki elmagyarázná a kezelését (naon amatőr szinten nyomom)! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Június 27, 2006 Share Posted Június 27, 2006 Én inkább a Virtual Turntable-t ajánlom... Ezzel neked beállítani a zene BPM-jét... Kicsit bonyolult de azért belelehet jonni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamasz Posted Június 29, 2006 Share Posted Június 29, 2006 (edited) Axis nál a pont Nem progi függő... A lényeg, hogy ha állítod a BPM-et akkor minnél kisebb mértékben torzítson! Vlamint minnél több sample-t lehessen berakni. Sztem ez egy jó progi lényege. De persze ott vannak az Effektek+Jó ha nem 2 cue pontot tudsz rajta meghatározni stb.. Én a Virtual DJ 3 mat ajánlanám nagyon ügyes kis progi! Még a film formátumokat is támogatja (ver. 3 ) Módosította Június 29, 2006 kamasz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts