flakeless Posted Május 7, 2010 Share Posted Május 7, 2010 Hát én most az Eden to the east-et és a Bakemonogatari-t nézem.Mind a kettő elég mély és elgondolkodtató.Főleg az utobbi.Csak ajánlani tudom mindenkinek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaRaMoReMaNiA Posted Május 7, 2010 Share Posted Május 7, 2010 sose néztem nagyon animét, de a Nanát egyszerűen imádom, kétszer végignéztem az egészet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armental Posted Május 8, 2010 Share Posted Május 8, 2010 Akkor ajánlom a Honey & CLover-t, a Paradise Kiss-t és a Nodame Cantabilé-t is ---------------- Now playing: 04 - Franz Peter Schubert - Piano Sonata No - 16 in A minor - I - Moderato Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaRaMoReMaNiA Posted Május 11, 2010 Share Posted Május 11, 2010 köszi, lehet belenézek majd. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
huskydog17 Posted Május 11, 2010 Share Posted Május 11, 2010 Én a napokban a "Oh My Goddess" című anime-t nézem és bátran ajánlom az olyanoknak, akik szeretik a nyugisabb, romantikus sorozatokat. Az még tetszik ennél a sorozatnál, hogy van hozzá német szinkron, így nem kell feliratot olvassak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
patriot Posted Június 1, 2010 Share Posted Június 1, 2010 Nekem a kedvenc anime-im az Ezüst Nyíl(Ginga:Nagareboshi Gin), Dragon Ball, Elfen Lied, Blue Gender. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tocsi0327 Posted Június 3, 2010 Share Posted Június 3, 2010 Nekem Full metal alchemist 1 évad és a sambala hoditoji viszi a primet. akit érdekel annak bármilyen animét be tudok szerválni nagy a gyüjteményem:D:D:D Csak írjátok meg mi kell és töltöm is fel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrpanku Posted Június 10, 2010 Share Posted Június 10, 2010 Nekem a Naruto És a Death note movie-k a kedvencem:) Hát ha van időd és kedved akkor felteheted? Nagyon szépen megköszönném. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Június 19, 2010 Share Posted Június 19, 2010 Bleach, Claymore, Death Note, Dragon Ball(Z, GT), Ninja Scroll, Soul Eater Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Június 19, 2010 Share Posted Június 19, 2010 Yu-yu hakusho,Dragonball(Z,GT) Ezeket a stílusokat kedvelem csak sajna annyira nem vok egy nagy animes,és nem találok ezekhez hasonlót Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
stryder Posted Július 7, 2010 Share Posted Július 7, 2010 Közületek valaki szokott FRPG-zni? Esetleg One Piece rajongók is vannak köztetek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
huskydog17 Posted Július 7, 2010 Share Posted Július 7, 2010 Én One Piece rajongó vagyok, de mi az a FRPG? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
stryder Posted Július 7, 2010 Share Posted Július 7, 2010 Fórumon játszható szerepjáték! Én éppen fent vagyok egy ilyen oldalon, ami pont az OP világában játszódik, és nagyon élvezem! Ha érdekel, akkor >>innen<< kiindulva megtalálod. Egyébként te hol tartasz? (Manga/Anime) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
huskydog17 Posted Július 7, 2010 Share Posted Július 7, 2010 Fórum alapú szerepjáték? Kösz, de nem érdekel. Amúgy sem a szerepjátékok az én területem. Nos, én jelenleg a 315. résztől fogom folytatni, amint felkerülnek a 376-400 részek, ugyanis jelenleg még csak 375-ig van feltöltve németül 720p minőségben, így egy kicsit várok, és ahogy felkerül a 400. is (odáig van német szinkron), nekiállok a folytatásnak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
stryder Posted Július 8, 2010 Share Posted Július 8, 2010 Hát anno én is német szinkronnal kezdtem, ami véleményem szerint minimum egy szinten van a japánnal, annyira jó! Bár mivel én már elhagytam a 400. részt, így kénytelen vagyok japán szinkronnal nézni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tartaros_94 Posted Július 12, 2010 Share Posted Július 12, 2010 Nem tudom nézi-e valaki a Fullmetal Alchemistet de ha nem akkor nagyon ajánlom mert zseniális anime. Talán ez a videó is kedvet ad hozzá. http://www.indavideo.hu/video/Fullmetal_Alchemist_AMV_-_Edward Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Július 13, 2010 Share Posted Július 13, 2010 Hmm most ahogy megnéztem tartaros 94 vidiét eléggé jó ez a full metal alchemist Esetleg v.ki tudna hasonló Animet/manga-t ajánlani,amiket most felsorolok? Claymore Dragonball Yu-yu hakusho AVATAR:Aang legendája Tehát olyan animeket/mangákat keresek,amikben megtalálható a harc,és ilyen szupererők is szerepet játszanak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
stryder Posted Július 14, 2010 Share Posted Július 14, 2010 Hát én csak a One Piece-t és a Fairy Tail-t tudom ajánlani! Számomra ez a kettő a best! persze az igazsághoz hozzátartozik az, hogy az anime még egyik esetében sincs szinkronizálva... Viszont a mangákat lelkes fordítók fordítják! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
huskydog17 Posted Július 15, 2010 Share Posted Július 15, 2010 A One Piece-hez több nyelven is készült szinkron, például én is németül nézem. A Fairy Tail viszont még nagyon új, ahhoz még valóban nincs japánon kívül más szinkron, de legalább rendszeresen készülnek hozzá feliratok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
huskydog17 Posted Július 18, 2010 Share Posted Július 18, 2010 Ma fejeztem be a Special A című sorozatot, ami szerintem nagyon jól sikerült! Szimpatikus karakterek, szép romantikus történet(ek), szóval aki szereti az olyan anime-sorozatokat, amelyben az iskolai életé a főszerep romantikus szálakkal, annak kötelező darab! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Július 18, 2010 Share Posted Július 18, 2010 A Claymoret nézzétek meg szerintem, meg a Ninja Scrollt, rem, aki megnézi őket, annak is annyira fog tetszeni, mint nekem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
huskydog17 Posted Július 19, 2010 Share Posted Július 19, 2010 Most fejeztem be a Rec című rövid anime-sorozatot. Szerintem tényleg nagyon jó lett, bár az is igaz, hogy jó rövid (9x10 perc), azonban akik szeretik az olyan romantikus történeteket, ahol hétköznapi emberek a főszereplők, azoknak mindenképp ajánlom, azt a 1,5-2 órát megéri rááldozni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tartaros_94 Posted Július 20, 2010 Share Posted Július 20, 2010 Én meg közben végignéztem mindkét Fullmetal Alchemistet, az elsőt meg a mangaához hűbb Brotherhood-ot is. A második lényegesen jobb de azért az első is méltó a történethez és a sorozathoz, noha nagyon eltér a mangától. Nagyon nagy hatással volt rám, a hangulat egyszerűen beszippantja az embert, hihetetlen fantáziadús az egész. A sorozat vége felé a nagy finálé előtt volt egy olyan érzésem, hogy mintha kezdenének lassulni az események, de a nagy finálé elképesztően jó, ajánlom minden anime-fannak hogy tegyen egy próbát a sorozattal. Persze akciót vagy mágiát kedvelők előnyben, de egyaránt van benne humor, szerelem és dráma, az egyik epizódon az ember még kacag a következőben már sírni tudna. Remélem sikerült rávennem valakit arra hogy megnézze, ha meg nem, az se baj Még egy videó, csak úgy mellékesen (ezt már nem én csináltam). halott UPDATE! Innen letölthető az összes rész, égetett felirattal remek minőségben. halott Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Július 20, 2010 Share Posted Július 20, 2010 Engem sikerült Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
stryder Posted Július 26, 2010 Share Posted Július 26, 2010 Elismerem a Fullmetal Alchemist jó kis anime, főleg a második felvonás, de a harcok nem igazán nyűgöztek le... Bár megeshet, hogy én vagyok finnyás. Ám a fentebb linkelt AMV sokat ad a hangulatához pluszba. Én igazából azt a bizsergést nem érzem az animében, ami a videó nézése alatt van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tartaros_94 Posted Július 31, 2010 Share Posted Július 31, 2010 Ez már teljesen ízlés dolga. Én az olyan történeteket szeretem amikben tényleg ott a fantázia és nem is húzzák el őket a végtelenségig, valamint aminek van mondanivalója. Az FMA-nak pedig van mondanivalója, de még milyen, és ha csak azért nézed hogy láss pár effektet meg harcokat akkor rossz animét választottál. Nálam most hatalmas favorit, bár azért a Death Note-ot még mindig jobban szeretem, az örök kedvenc. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Július 31, 2010 Share Posted Július 31, 2010 Nekem annyira nem jön be a Death Note...velem van a baj ?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
huskydog17 Posted Július 31, 2010 Share Posted Július 31, 2010 Nyugi, nekem se tartozik a kedvenceim közé. aláírom, hogy sikeres, mert tényleg jó, de nekem nem tetszik. Ízlések és pofonok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Augusztus 1, 2010 Share Posted Augusztus 1, 2010 Szerintem vontatott az egész, lassan építkezik:S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Augusztus 4, 2010 Share Posted Augusztus 4, 2010 Szerintem nem vontatott, egyszerűen csak csavaros, nekem tetszik, bár nem a kedvencem. Tegnap befejeztem az Angel Beats-et.Már csak azért is kezdtem bele mert kb ugyanazok készítették, akik a Clannadot, Kanont, szóval tudtam hogy jó poénok lesznek benne.Nem is tévedtem, hatalmas az egész, és úgy ahogy van beteg Szakadtam a röhögéstől, bár gondolom nem meglepő, hogy nem csak vicces, de elég komor jelenetek is vannak benne.Sajnáltam, hogy csak 13 rész, jó volt, ajánlom mindenkinek. Amúgy 2010es, látszik is rajta, szépen meg van rajzolva. Előtte a Zegapain-t néztem végig, szintén jó volt, nem 10/10, de eléggé le tudja kötni az embert, érdekes a története.Annyi gáz van benne, hogy van olyan CGI amit nagyon sokszor játszanak be, csak más a háttér, meg a modellek textúrája, de az animáció tökre ugyanaz.Ettől eltekintve azért elér nálam egy erős 9est a 10es skálán. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts