ThotyL Posted Október 16, 2005 Share Posted Október 16, 2005 Ide az anime kedvelők irományait várom miket szerettek mik vannak nektek meg.Nameg mindan ami ezzel a témával kapcsolatos. Nekem Neon Genesis Evangelion, Vandread, InuYasha sorozat InuYasha Movie 2 van meg. Cserélgetnék is. 1 szó mint 100 gyertek dumálni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazuGawa Posted Május 22, 2006 Share Posted Május 22, 2006 Szeva Thotyl!!!Neked feliratosak az animéid?/ha szinkronos még jobb / Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-P s.o.r.t. Posted Május 22, 2006 Share Posted Május 22, 2006 Nekem max elfen lied, mert annak van lényege. Tényleg most jut eszembe, hogy ki kéne szedni az anime+-t az aláírásomból, mert már nem nézem, csak azt nem tudom mit rakjak be helyette. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Május 22, 2006 Share Posted Május 22, 2006 ööö....a Final Fantasy is ide számít????Shaman király?? vagy a Transformers Energon?vagy hasonlók?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BekeVon Posted Május 22, 2006 Share Posted Május 22, 2006 nekem a cowboy bebop van meg dvd minőség szinkron mind 26 rész trigun dvd minőség mind a 26 rész szinkron dragonn ball az összes(animedb.atw.hu haverom oldala az onnan) inuyasha kb 76 rész szinkron meg még vannak hentaik is(bible black...) fulmetal panic 1-2-fomuffo sz-f-sz dvd minőség Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Május 22, 2006 Share Posted Május 22, 2006 Elég gyenge kis listák én is leírom a kedvenceimet és mind fullban van meg: Elfen lied, Berserk, Neon Genesis evangelion, X (x -clamp), ichigo 100%, Ah my goddess + OVA, Inuyasha, Slayers 3 évad (szinkronos) + OVAk + mozik, Full metal panic 3 évad, Record os lodoss war + a krisztániás ovak, tales of phantsia, Air, Chobits, Dragon half, Azumanga daioh, Dokuro-chan, Blue gender + mozi (szinkronos), Rhaxephon + mozi, Trensformers the movie, Appleseed 2004, bastards, Chrno Crusade, D a vámpírvadász, Blood az utolsó vámpír, Helsing, Kiddy Grade (szinkronos), Ghost talker daydream, Genocyber, Oneiga teacher, 3x3 eye, Ezüst nyíl a magyar verzió és a Weed ami a folytatása, el ne felejtsem az összes Dragon Ballt és a mozikat specialokat se, hírtelen enyi jutott eszembe és a sok mozit és egyrészeseket kihagytam (pl Chihiro, Vándorló paota, Nausika ....). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brunoka Posted Május 23, 2006 Share Posted Május 23, 2006 Nálunk nővérem az Anime fan!!! 33 évesen is munkából hazaérve, hullafáradtan de leül, hogy felvegyen valamit az A+ -ról. Tessék megdícsérni tesómat!!!! :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Május 23, 2006 Share Posted Május 23, 2006 Nálunk nővérem az Anime fan!!! 33 évesen is munkából hazaérve, hullafáradtan de leül, hogy felvegyen valamit az A+ -ról. Tessék megdícsérni tesómat!!!! :) Ja elismerés neki, szerintem én is nézem még 40 évesen is. És nem pattogtam csak prezentáltam egy jelentösebb listát (Fate stay night kell nem bele égetett subb al és nem h264es kodolással, és kellene még a Ginga Densetsu Weed is nem belégetett subbal). És amiket te felsoroltál azoknak csak a képe DVDripp ugyanis DVDn nem adták ki szinkonosan, onnan tudom emrt amiket felsoroltam sok DVDés (eredeti) a legtöbb csak maygar felirattal van vagy a nélkül (DVDn)! És majdnem mindent be lehet szerezni netröl. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazuGawa Posted Május 23, 2006 Share Posted Május 23, 2006 Bekevon! Pontosan mit jelent az h DVD minőség? Flegenton neked magyar felirattal vannak meg a filmek?/mer' akkor valahogy küldhetnél néhányat / Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Május 23, 2006 Share Posted Május 23, 2006 Nekem a legtöbb DVDn van és abból csináltam magamnak OGM/MKvak a feliratokat emg az animeadiktrol szedem, persze van leszedett is (nem is kevés) és a torrenteket ajánlani tudom. Olyan véres mint az Elfen lied hírtelen nem jut eszembe de van még két favoritom amit ajánlani lehet mindenkinek az egyik a Berserk a másik a Rcord os Lodoss war, mindekettö középkorszerü fantasy de a berserknek nagyon jó a története és sok animében van akora csavar mit atom pl az X c. animében és történet szempontjából a Chrno Crusade is ajánlom, rám hatással volt a vége nem happy end s nem ezt várná a nézü de zseniális és lesujtott egy kicsit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
EWok Posted Május 27, 2006 Share Posted Május 27, 2006 A Vampire Hunter D-t javaslom mindenkinek és a Final Fantasy Advent Childrent! Ááááh! Atthom jól meg van animálva az a film! Sorozatból a Trigun és a Cowboy Bebop! Letölteni honnan tudnám az Inuyashát végig? Mármint nem torrentbe. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Május 27, 2006 Share Posted Május 27, 2006 nekem a dragon ball, dragon ball z, és a dragon ball gt az abszolút kedvencem meg is van az összes rész mind1ikből. szeretem: inuyasha, slayers, tsubasa kapitány, sailor moon (anno), meg amik 6-7 éve voltak:D nem vagyok egy anime fan.... nem igen nézek a+-t sem, de szeretem őket. főleg a dragon ball-t Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Május 27, 2006 Share Posted Május 27, 2006 Engem egy anime fogott meg nagyon ez pedig a Dragonball,Z,GT, A tőbbit ismegnézem de a DB a NO1. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-P s.o.r.t. Posted Május 28, 2006 Share Posted Május 28, 2006 A dragon ball, dragon ball z sztem. mindenkit megfogott mert ez volt az első anime Magyarországon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychooo Posted Május 28, 2006 Share Posted Május 28, 2006 Sztem a Yu-Yu Hakusho és a Blue Gender a legjobb. A Dragon Ball-t azért nem szerettem mert nagyon elhuzták. sok volt a felesleges töltelék beszéd. Modják hogy sietni kell mert nincs sok időnk és meghall vki....erre már 2 hete azzal teltek a részek hogy repülnek és közbe arrol beszélnek hogy sieteni kell amugy tetszet az is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Május 28, 2006 Share Posted Május 28, 2006 Ja ez igaz! A dragon ballnak csak egy baja van régi a rrajzteknika, ha valaki fogná és újrarajzolná pl AIR teknikájával az valami fantasztikus lenne. Top kedvencem nincs (Berserk, Elfen lied talán), sok jó anime van de én is a DBvel kezdtem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BekeVon Posted Május 30, 2006 Share Posted Május 30, 2006 newkem személy szerint nem tetszet a DB, én cowboy bebop al kezdtem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazuGawa Posted Május 31, 2006 Share Posted Május 31, 2006 Jah az már igaz De sztem akkor is rohadt jó.Nekem is az volt a kedvencem. /Mármint a DB / Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazuGawa Posted Június 3, 2006 Share Posted Június 3, 2006 Vki meg tudná mondani h honnan tudok magyar feliratos anime-t szezni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BekeVon Posted Június 3, 2006 Share Posted Június 3, 2006 halott itt vannak feliratok,szinkronok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazuGawa Posted Június 4, 2006 Share Posted Június 4, 2006 Oksa kkor összedobok vmit Majd megpróbálok valahonnan szerezni hozzá anime-t is. THX Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubikon Posted Június 20, 2006 Share Posted Június 20, 2006 Huu én is nagy anime fun vok Ewok komámmal együtt(nem értem miért nem szolt h kell neki vmi mert nekem megvan az az ftp sztem még oda is adtam neki:D) Listám: Samurai champool Arc de lad Gundress Wolf's rain Witch hunter robin Basilisk Berserk Elfenlied Gantz Vampire hunter D Wicked city Naruto (az eddig kiadott de még folyamatban van) Én is megtudom szerezni mindet ami kivan adva erröl az emlitett ftpröl sztem ezek a legjobbak persze vannak még örök bestek mint a Dragon Ball vagy az Inu de ezek már kicsit régiek de most a Naruto ott van nagyon sztem és érdekes technikával van megcsinálva pl a Samurai Champloo kicsit nu skoolos de nagyon jo!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Június 23, 2006 Share Posted Június 23, 2006 Dragon Ball forever! Vki meg tudná mondani h honnan tudok magyar feliratos anime-t szezni? halott aszsem ez jó oldal <_< Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Június 24, 2006 Share Posted Június 24, 2006 ha valakit érdekel mostantól ettől a hónaptól az 576(szerintem ismeritek) újságban van anime-manga almanach rovat amiben három -négy anime vagy manga "filmet" mutatnak be!az újság ára 799 Ft és mgtalálható minden hónapban az újságárusoknál! most néztem meg ma egy pár animet!Az Elfen Lied szerintem nem annyira véres....de amit mindenkinek ajánlok az a Soul Taker összes része!Kegyetln jó!!kegyetlen!!egyszerűen belebolondultam de komolyan!Ajánlom! tegnap csak azért írtam hogy nem annyira véres az Elfen Lied mert a Special részt láttam! letöltöm..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macsek90 Posted Június 27, 2006 Share Posted Június 27, 2006 Nemrég néztem meg az Elfen Lied mindne részét egyms után......hát elég sokáig tartott......és azt kell mondjam : MEGÉRTE Szép kidolgozás meg minden..bár kicsit véres volt nekem, de attól még nagyon bírtam,...... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Július 6, 2006 Share Posted Július 6, 2006 Nekem a legtöbb DVDn van és abból csináltam magamnak OGM/MKvak a feliratokat emg az animeadiktrol szedem, persze van leszedett is (nem is kevés) és a torrenteket ajánlani tudom. Olyan véres mint az Elfen lied hírtelen nem jut eszembe de van még két favoritom amit ajánlani lehet mindenkinek az egyik a Berserk a másik a Rcord os Lodoss war, mindekettö középkorszerü fantasy de a berserknek nagyon jó a története és sok animében van akora csavar mit atom pl az X c. animében és történet szempontjából a Chrno Crusade is ajánlom, rám hatással volt a vége nem happy end s nem ezt várná a nézü de zseniális és lesujtott egy kicsit. a Chrno Crusade vég engem is lesújtott....szomórú volt a vége de nagyon cselekményes eseményes volt az anime!Flegeton láttad a Soul Takert?ha nem akkor nézd meg mert nagyon jó!meg ajánlom a 3x3 EYES-t is,meg ha van időd akkor a The One Being Sung-ot is!nem csak neked hanem mindenkinek!A Hellsing is jó és amit még nagyon szerettem az a HOSHI NO KOE(vOICES OF A DISTANT STAR(EGY TÁVOLI CSILLAG HANGJAI))ez is nagyon jó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ma petite Posted Július 20, 2006 Share Posted Július 20, 2006 Nemrég néztem meg az Elfen Lied mindne részét egyms után......hát elég sokáig tartott......és azt kell mondjam : MEGÉRTE Szép kidolgozás meg minden..bár kicsit véres volt nekem, de attól még nagyon bírtam,...... Az Elfen Lied tényleg szép.A vér lehet hogy egy kicsit sok volt benne ,de ettől még a kedvencem.:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satomi Posted Július 21, 2006 Share Posted Július 21, 2006 Én annyira nem ismerem az Elfen Liedet de azért érdekel is.Sok videót láttam belőle és a vér tényleg nagyon sok Majd ha lesz kedvem letöltögetem és megnézem [/color] Én szinte minden animét szeretek csak a Dragon Ballt,F-Zero-t és a Cowboy-t nem meg az ilyen történetű animéket.De én amúgy mindent megnézek és rengeteget meg is néznék azonnal csak nem bírnák a gépem De nekem minden az Inuyasha lesz a kedvencem vagyis az első Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ma petite Posted Július 21, 2006 Share Posted Július 21, 2006 Hát igen az én gépem is lassan túl lesz terhelve ha így folytatom a letöltéseket.Bár nem csak anime részektől van tele a gépem hanem inkább képekkel.:P:P Mint neked is hugocskám(Satomi):P:P:P:P:P:P:P:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alucard86 Posted Július 28, 2006 Share Posted Július 28, 2006 Az én kedvenceim: Dragonball, Elfen Lied, Neon Genesis Evangelion, Hellsing. De mostanában kezdtem el leszedni többet is, úgyhogy majd bővül még a lista! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts