t17t Posted November 8, 2018 Share Posted November 8, 2018 Itt lehet megtenni az észrevételeket, javaslatokat! Persze kérdezhettek is, ha tudok, válaszolok! Semmi nem lett áthelyezve, "csak" megváltozott, frissült, újabb lett!. Nem csak a külső változott, hanem a fórum 3.4 helyett 4.3. Köszönöm előre is a türelmeteket, megértéseteket, együttműködéseteket! További jó fórumozást! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacylla Posted November 8, 2018 Share Posted November 8, 2018 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
_WoLfMaN_ Posted November 9, 2018 Share Posted November 9, 2018 Valami nem stimmel az oldal beállításaival: Miért kapok e-mail, mint egy moderátor engedélyzésre? Pl.: Quote Hi _WoLfMaN_, jbaksa has posted a post in a topic requiring approval, Kilenctizenegy L.A. *9-1-1* (2018) 2. évad, 1-8. rész fent! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacylla Posted November 9, 2018 Share Posted November 9, 2018 Szia, így lettél moderátor... Még jól jártál - nekem egy személyiségzavaros troll folyton átírja a hozzászólásaimat. Idiokrácia... üdv, lacylla Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bessas Posted November 10, 2018 Share Posted November 10, 2018 A keresés funkció még gyerekcipőben jár, azt is majd idővel kérlek lődd be hogy megfelelően működjön. @ AlFipapa Az oldalt tudod nagyítani / kicsinyíteni a következőképpen: bal CTRL gomb benyomva tartva majd egér görgető FEL vagy LE . Vagy bal CTRL és numerikus keypadon a + - gombokkal. 110% -on van nálam, nekem így jó, próbálgasd eképpen állitgatni, hogy megfelel-e. Bár érdekes hogy ahogy új fórummotor lett, a Témákban sorközök keletkeztek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacylla Posted November 10, 2018 Share Posted November 10, 2018 27 minutes ago, AlFipapa said: köszönöm a tippet, ezt próbáltam mint irod az oldalt nagyitom(alul görgetö jelenik meg) én csak a betüméreteét szeretném változtatni. Böngészö- nézet - nagyitás- csak a betüméret nagytás pipálva, minden megnyitott lapnál Ctr + gombal szöveget nagyit, ezért kértem a fórum motorjába állitási lehetöséget. Szia, a ff böngészőben lehetőséged van a "csak a szöveg nagyítása" opcióra. Nézet/Nagyítás, ott kipipa, aztán ctrl++. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacylla Posted November 10, 2018 Share Posted November 10, 2018 (edited) Már akartam ajánlani az "oldal olvasottá tétele" helyett a "megjelölöm olvasottként " formulát. Természetesen az "oldal megjelölése olvasottként"- ra gondoltam. Módosította November 11, 2018 lacylla Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarzaan Posted November 29, 2018 Share Posted November 29, 2018 Sziasztok! Tetszetős lett az új fórum. Sajnos az új munkahelyem miatt minimális időm van itt lenni - meg filmet nézni is - de tetszik a változás. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudu Posted November 29, 2018 Share Posted November 29, 2018 Hi ! Az "Olvasatlan tartalom" választható almenüi szinte total english. A régi verzióban zsinórban használtam a "hozzászólások a legutóbbi bejelentkezésem óta" vagy valami hasonlót. Ennek ellenére ebben a verzióban is megtaláltam englisül, de a beállításom nem kerül elmentésre az istennek sem mint korábban. Tudsz ennek érdekében vmit tenni? Mások helyett is kérdezem. Ja és majdnem elfelejtettem: A hozzászólások listázásakor a típus vagymi (sorozatok, filmek, stb.) jó lenne ha külön színnel lenne megjelenítve a gyors áttekintés érdekében. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudu Posted November 29, 2018 Share Posted November 29, 2018 Az első: Time period/Since my last visit megjegyzése. A második: Vki témájában itt: 'és ennek a színezése' . Köszi a gyors reakciót. Amúgy a kinézet és az oldal sebessége kiváló (bár hardware előny miatt nálam ez megszokott). A menük szervezését még tanulom, de meglesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulcsosfigura Posted December 4, 2018 Share Posted December 4, 2018 Szia Nem lehetne megjelentetni a nicket az ilyen-olyan jelzések használatakor, hogy értelme is legyen annak használatánál, hogy így tudható legyen, "ki" volt az, aki jelzett általa valamit főképp a megosztó, de a többi tag felé is? Ez a nyomok rá 1-et nicktelenül típus/jelleg, igencsak a jellemtelenség felé hajló viselkedést eredményezi, mintha így sem merné felvállalni a személytelenség ellenére még a nickjét sem az, aki ezt a lehetőséget használja. A like-oklás nem a köszönömöt fejezi ki, hanem azt, hogy tetszik. Mi tetszik? Az, hogy megosztotta? Vagy a megosztott tartalom? OK, lehessen jelezni, de ennek használatával a köszönetemet nem fejezem ki vele, holott, épp ez lenne az illendőség szerint a lényeg. Őszintén bevallom, épp azért nem használom, mert nem tudom jelezni vele azt, ki(?) vagyok, meg pontosan, mit akarok kifejezni általa, és ezért, értelmetlennek is tartom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulcsosfigura Posted December 4, 2018 Share Posted December 4, 2018 37 perccel ezelőtt, t17t said: A poszt jobb alsó sarkában lévő reakciókra gondolsz? Ott kiírja a neveket és a különböző kijelzett, már leadott reakciókra kattintva megmutatja azt is, ki adta az adott reakciót! Ja, arra gondoltam. Bármelyik kinézetet is használom, egyiknél sem írja ki a nicket vagy nickeket, csak azt, hogy hányan is használták azt az adott véleménynyilvánítási lehetőséget. Más: A Szerkesztés funkció jó dolog, de ne lehessen már egy adott idő eltelte után használni azt, pláne akkor, ha arra már írt valaki választ, mert hamisítani lehet vele a tartalmat, ha az nem lett beidézve a válaszadó által! Ha meg bárki ilyet megtenne, azt lapátra tenném a viselkedése miatt! Miként tudom beállítani azt, hogy a friss hsz-ok közül csak az jelenjen meg téma szerint, ami érdekel, és ne minden újabb poszt? 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulcsosfigura Posted December 4, 2018 Share Posted December 4, 2018 3 perccel ezelőtt, t17t said: Köszi, hogy jelezted! Elvileg most beállítottam, működnie kell! Óhhh, ez gyors volt Így már használni fogom. A Szerkesztés-sel is tudnál valamit csinálni majd, vagy hanyagolod a meglátásomat? További kellemes napot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulcsosfigura Posted December 5, 2018 Share Posted December 5, 2018 18 órával ezelőtt, t17t said: Most, hogy számonkérted (udvariasan: "hanyagolod?") A friss hsz-est pontosítanád? Nem értem, pontosan mire érted? Mikor, hol, hogyan... Bocsesz, de nem számonkértem, hanem rákérdeztem, és nem hiszem, hogy durva/erős szóhasználat lett volna a hanyagolod. Az Olvasatlan tartalom beállítása után érdeklődtem, hogy miként lehet csak azt megjelentetni ilyenkor, ami érdekel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atti69 Posted December 5, 2018 Share Posted December 5, 2018 Szia! Nem tudom, hogy csak nálam ilyen , de iszonyatosan scrolloz az oldal. Van, hogy másodpercekig meg sem mozdul, majd gyorsan tovább pörög. Ezt csak nekem csinálja? 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
_WoLfMaN_ Posted December 5, 2018 Share Posted December 5, 2018 Friss: Halott link áthelyezée almenüre ez a hiba érkezik: Quote Sorry, there is a problem Your post must contain a minimum of 25 characters! Error code: MC/1 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
_WoLfMaN_ Posted December 5, 2018 Share Posted December 5, 2018 már működik de a kép linkjét se ártana lecseréni valami működőre és egy kukaürítés se ártana, mert már kifele folyik belőle 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
_WoLfMaN_ Posted December 9, 2018 Share Posted December 9, 2018 Állandóan Error 502, Error 504 és újabban 524-es hibákkal alig elérhető az oldal. Tudsz róla? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nortek Posted December 9, 2018 Share Posted December 9, 2018 Spoiler Ezzel szerintetek mit lehet kezdeni? Látszik, hogy mit szeretnék látni, mely témákat. De még sem látom az utolsó belépésem óta keletkezett témákat! Töröltem, újra elkészítettem a kritériumok alapján a keresőt és semmi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nortek Posted December 9, 2018 Share Posted December 9, 2018 Köszönöm, nem változott. Van még a feliratkozás témára email értesítő, azonnali értesítéssel. Ez sem működik. Pedig felszólítottam többször is: Múkoggy! Rátok van bízva ez is. Köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roberto 2 Posted December 10, 2018 Share Posted December 10, 2018 Sűrűn kapok Gateway error 502 üzenetet, mikor belépnék az oldalra. Újra dolgozik a technika ördöge? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roberto 2 Posted December 10, 2018 Share Posted December 10, 2018 De ez valami mellékhatása az új arculatnak? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted December 14, 2018 Share Posted December 14, 2018 Üdv ! Ez mit akar jelenteni : Ez a kép fogad témanyitáás után : Mindent úgy csináltam mint eddig még az új fórum motor megléte után is ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nortek Posted December 14, 2018 Share Posted December 14, 2018 Értesítő email már jön. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
_WoLfMaN_ Posted December 14, 2018 Share Posted December 14, 2018 nekem működik a topic létrehozás/szerkeszés és a halott link áthelyezés is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bizmark Posted December 16, 2018 Share Posted December 16, 2018 Kedves fórumtársak.Ezt a hóesés baromságot hol lehet kilőni,mert iszonyatosan pörgeti a procimat?Csak ezen az oldalon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
t17t Posted December 16, 2018 Author Share Posted December 16, 2018 Leveszem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacylla Posted December 16, 2018 Share Posted December 16, 2018 Na végre! Már petíciót akartam indítani ellene... Behavazta az árnyéklegyeimet. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
t17t Posted December 17, 2018 Author Share Posted December 17, 2018 Jóvanna! Csak egy ötlet volt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacylla Posted December 17, 2018 Share Posted December 17, 2018 Kapcsolóval ellátva teljesen oké lenne - biztos akad, aki nem kapcsolná ki. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts