hajnika9 Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 Furcsa szextörvények (18+) A világ különböző országaiban a legkülönfélébb módon viszonyulnak a szexhez, s a szexuális indíttatásból elkövetett bűncselekményekhez. Összegyűjtöttünk pár különleges paragrafust, amik a történelem során kipattantak a törvényhozók fejéből. §. A legtöbb közel-keleti ország követi az alábbi iszlám törvényt: miután közösültél egy állattal, halálos bűn megenni annak húsát. §. Libanonban lehet ugyan állattal közösülni, de ez csak akkor törvényes, ha nősténnyel tesszük, ha hím állattal kapnak rajta, halálbüntetéssel súlythatnak. §. Bahrainben egy orvos csak tükörből vizsgálhatja meg egy nő nemi szervét, közvetlenül soha nem pillanthat rá. §. Indonéziában a maszturbálásért lefejezés jár. §. Guamban egyes férfiak fő foglalkozása, hogy szerte az országban elveszik fiatal lányok szüzességét, ráadásul pénzért. A helyi törvények szerint ugyanis szigorúan tilos érintetlenül házasodni, azaz egy szűz lány a legkevésbé sem partiképes. §. Ha Hong Kongban egy férj házasságtörést követ el, a feleségnek joga van őt megölni, de csak puszta kézzel. Ezzel szemben a szerető bármilyen eszközzel a túlvilágra küldhető. §. Caliban, Kolumbiában egy nő férjével hálhat életében először, ráadásul az eseményen szemtanúként az anyának is részt kell vennie. §. Bolíviában a törvény egyértelműen tiltja, hogy egy férfi egyszerre szeretkezzen egy nővel és annak lányával. §. Floridában tilos sündissznókkal szexelni. §. Londonban tilos parkoló motoron szexelni. §. A XVII. századi Spanyolországban a nők lába olyannyira erotikusnak számított, hogy a saját férjükön kívül senki más nem láthatta azokat. A mellek mutogatása ezzel szemben természetes volt. §. Minnesotában szigorúan tilos élő halakkal közösülni. §. Detroitban tilos kocsiban szexelni, kivéve, ha az autó saját telken belül parkol. §. Doha-ban, Qatar fővárosában, ha a nőt fürdőzés vagy öltözködés közben egy férfi lep meg, először arcát kell eltakarnia, nem pedig a testét. §. Kuwaitban a házas férfi nem nézhet - érzékien - más nőkre, sem nőket ábrázoló szobrokra, sem nőstény állatokra. §. Omanban, ha a férfi tevével, tehénnel vagy juhval szexel, a törvény értelmében az állat teje tisztátalanná - így fogyasztásra is - alkalmatlanná válik. Az állatot le kell ölni, és el kell égetni, a bűnelkövető pedig köteles az állat értékét tulajdonosának megtéríteni. §. Pompeiiben törvény mondta ki, hogy a prostituáltaknak kékre, pirosra vagy sárgára kell festeniük a hajukat ahhoz, hogy dolgozhassanak. §. Hatezer évvel ezelőtt az egyiptomiak voltak az elsők, akik szexuális bűnelkövetőkre büntetést szabtak ki. A férfiakra kasztráció, a nőkre orrlevágás várt. §. Kingsville-Texasban egy törvény kimondja, hogy a reptér terlületén disznók nem szaporodhatnak. §. Skullbone-Tennessee-ben a nő nem kényeztetheti partnerét miközben ő volán mögött ül és vezet. Akit elcsípnek akár harminc napi börtönre és ötven dollár büntetésre számíthat. §. Ázsiai nőt nem érdemes Kaliforniába hozni prostitúció céljából, aki ugyanis megteszi, börtönre és ötezer dolláros büntetésre számíthat. §. Kansasben, akit anális szexen kapnak, hat hónap börötnre számíthat. §. Peru börtöneiben tilos az ételekbe chilit és minden olyan további csípős fűszert tenni, amik afrodiziákumként hathatnak. §. Paramaribóban nem ítélik el azt a férfit, aki nemi erőszakot követ el egy nőn, de az utóbb hajlandó feleségül menni támadójához. [origo] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomirad Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 Azért van pár furcsaág az országba. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 állatokkal való szexelés??? minek? nincs parnerük? szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csabika6630 Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 Hát érdekes. Akkor meg kell gondolni, hogy hova utazunk. Nehogy aztán sittre vágjanak, egy kis huncutkodásért. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalash Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 Ezek nagyon furcsák Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blademaster Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 Ez nagyon király! Köszi h. megosztottad velünk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdeluxe Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 Hát igen , úgy tűnik hogy ezek az idiótaságok javarészt a USA és az iszlám országok sajátjai,nem bírom felfogni hogy milyen módon veszi a bátorságot bármilyen törvényhozó egység vagy bármelyik testület,hogy az egyén részére meghatározzon akármilyen büntetést is privát szexuális cselekményért.Ez teljesen az egyén magánügye.Szterintem nem sok köze van ahhoz semelyik törvényhozónak,hogy melyik emberi lény mivel éli ki a nemi vágyait,persze ha ezzel nem sérti a másik lényt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 Jó lehet Paramaribórban élni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PxE Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 "§. Minnesotában szigorúan tilos élő halakkal közösülni. " ezt hogy gondolták? , színvonal (szal akkor szusival már nyugodtan közösüljön mindenki ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 majd ha jön a cián akkor ............ Guamban is jó lehet élni, főleg szűztelenítőként Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akTa Posted Május 17, 2007 Share Posted Május 17, 2007 Én hiányolom a törvények közűl a csiklótlanító műtéteket. Nem is tudom így fejből, melyik országban szokás .. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Május 17, 2007 Share Posted Május 17, 2007 azért megnézném azt a pihentagyút akinek ezek a törvények megfogalmazódtak a fejében........... rosszat álmodott vagy ennyire ráért???? szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skeleton01 Posted Május 17, 2007 Share Posted Május 17, 2007 Az iszlám országokban az ősrégi Korán adja ezeket a"baromságokat" az USA-ban meg kitalálnak maguknak! Szép még ebbe is bele akarnak szólni! Ja meg amúgy én fel is jelentenám magam, hogy épp análisan közösültem az asszonnyal!HEHEHEHEHE! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLur Posted Június 11, 2007 Share Posted Június 11, 2007 Ezek tényleg érdekesek §. Kansasben, akit anális szexen kapnak, hat hónap börötnre számíthat. Elképzeltem hogy járőröznek a rendőrök és ahol hallják, hogy megy az aktus oda berontanak és ellenőrzik, hogy mit is csinálnak.. De a sünis se rossz..nem mintha kipróbáltam volna. -blur Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pippantomi Posted Június 12, 2007 Share Posted Június 12, 2007 Azért,h Kansasban tilos az anál érdekes. Az egyik kedvencem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hegike90 Posted Június 18, 2007 Share Posted Június 18, 2007 nagyon érdekes köszi :D egy biztos...Indonéziába tuti nem megyek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4rk Posted Június 18, 2007 Share Posted Június 18, 2007 van 1-2 nemnormális törvény Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragster6 Posted Július 12, 2007 Share Posted Július 12, 2007 indonéziában tilos maszturbálni... akkor hogy szaporodnak az emberek? xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PxE Posted Július 13, 2007 Share Posted Július 13, 2007 Nem kötekedés képpen, de te tisztában vagy a maszturbáció fogalmával? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alka Posted Szeptember 9, 2007 Share Posted Szeptember 9, 2007 "Floridában tilos sündissznókkal szexelni." Ezt próbálták ott? Jézusom... "Minnesotában szigorúan tilos élő halakkal közösülni. " Fiúk ha arra járunk előtte öljük meg a halat! "Kuwaitban a házas férfi nem nézhet - érzékien - más nőkre, sem nőket ábrázoló szobrokra, sem nőstény állatokra." Ezt meg ki ellenőrzi? Összefoglalva szerintem elég durva, hogy ilyen és ezekhez hasonló törvényeket kell hozni, ez már beteges... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piratezz Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 magyarországgal mivan? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
navidad Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 §. Kingsville-Texasban egy törvény kimondja, hogy a reptér terlületén disznók nem szaporodhatnak. ez annyira fáj most csakazértis viszek oda két disznót és pároztatom őket XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 de télleg ez mekora mázli hogy MO-n semmi ilyen tv. nincs. mostmár nyugodtan közösülhetek hallal és sündisznóval Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StEeL10 Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Hát sündisznóval tilos, más állattal szabad? Ezek mind annyira buta törvények, a hülyeség betetőzése. Ja és a disznók azér nem pározhatnak repülőtér közelében mer turbulenciát okoz, ha valaki nem tudná Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Dragon Posted Október 28, 2008 Share Posted Október 28, 2008 LOL....vajon ki akar sündisznóval közösülni?? Na meg hallal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nefertiti016 Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 Szióka! Hát ezek tényleg nagyon dúrvák!!! Mert most nem azért, de mondjuk, például azt tényleg érdekesen ellenőrizhetik, hogy ki szexel análisan vagy maszturbál???... Meg szerintem most ha az állatokkal folytatott közösülést vesszük, ami undorító, és a szegény állatra senki sem gondol. Például nem a megrontott tehént kéne levágni, hanem a megrontóját beutalni egy pszichiátriai kezelésre, mert az illetőnek tuti nem volt gyerekszobája. Szóval ezekben az országokban elég nagy baj lehet ha egyáltalán eszükbe jut ilyen törvényeket bevezetni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
boondII Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 HÁt ezeken jót nevettem eszméletlen az emberi "találékonyság" :lol: Én hiányolom a törvények közűl a csiklótlanító műtéteket. Nem is tudom így fejből, melyik országban szokás .. mellow.gif ez egyébként Afrikában szokás... azért megnézném azt a pihentagyút akinek ezek a törvények megfogalmazódtak a fejében........... rosszat álmodott vagy ennyire ráért???? dry.gif szipi Lehet magából indult ki "hm hallal szeretkezni miért is irtassuk törvénybe" :lol: §. Floridában tilos sündissznókkal szexelni. nah ja ez is érdekes... kinek jutnak ilyenek az eszébe? "Kuwaitban a házas férfi nem nézhet - érzékien - más nőkre, sem nőket ábrázoló szobrokra, sem nőstény állatokra." Ezt meg ki ellenőrzi? a Felesége Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szupernova Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 Az iszlám törvények vallási eredetűek, szóval ha vallás miatt lekardozhatnak bárkit, akkor ezek a törvények sem annyira durvák. Európai szemmel csöppet maradiak... Amerikában a jog, arra tér ki ami már megtörtént és ezt szabályozzák. Szóval, lehet meglepődni, mert már valakinek eszébe jutott szegény sünit megbecsteleníteni... Nem igazán ellenőrzik a jogrendszer naprakészségét és ezért tükrözi némelyik törvény a 300 évvel ezelőtti állapotokat, a bíróknak meg a törvények alapján kell ítéletet hozni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Mad Hatter Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 amúgy nem tudom miért mondjátok hogy "húúh dejó hogy magyarországon ilyen nincs" tudtommal állattal közösülni fajtalanságnak minősül ami bizonyos esetekben büntetendő. továbbáa nyílvános szeretkezés meg közszemérem sértő ami szintén bizonyos esetekben büntetendő. de mondjuk az nagyon durva és én egyáltalán nem tartom viccesnek, hogy nem ítélik el a megerőszakolót és még szerencsétlen lánynak el is kell vennie azt a retek embert.... a többi leginkább vicces. a disznós nem tudom hogy miért pont a repülőtérre korlátozódik, de gondolom ezek a törvények úgy születtek, hogy az adott hely megkívánta őket. pl miután 30 embert kezeltek fél év alatt azért mert a nemi szervében sündisznótüskét találtak, ezért inkább szabályozták ( ja és a sündisznónál nem feltétlen pasikra kell gondolni szerintem... nem is tudom hova tudná rakni egy pasi -.- ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nefertiti016 Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 Szióka! Nemrégiben hallottam egy ideillő törvényt. Állítólag a mohamedánoknál, ha a férj 3 hónapig nem közeledik szexuálisan a feleségéhez, akkor a feleség kezdeményezheti a válást!!! Azért arra kíváncsi lennék, hogy ezt hogyan ellenőrzik, vagy hogy a feleség mivel bizonyítja. Tiszta röhely!!!!!!!!! :lol: :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts