hajnika9 Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 Vibrátor-törvény (18+) Vajon mi keresnivalója lehet az állami hatalomnak állampolgárai hálószobáiban? Alabamában a morális romlástól kívánják megóvni az embereket, így a szexuális játékszerek árusítása illegális. Fegyvert azért árulnak. Az amerikai állam szívén viseli polgárai erkölcsi fejlődését, ugyanis néhol, például Alabama államban törvényileg szabályozzák a segédeszköz-kereskedést. Nemrég kikérték a lakosok véleményét is a kérdésben egy internetes portálon, s - ahogy várni lehetett - a túlnyomó többség elutasította az ötletet. A legtöbben egyenesen nevetségesnek tartják, hogy míg a fegyverkereskedés virágkorát éli, addig az állam azzal van elfoglalva, hogy miképp üsse bele az orrát az emberek magánéletébe. Egy hozzászóló irónikusan azzal a kérdéssel állt elő, hogy "volt -e már arra példa, hogy valakit vibrátor segítségével gyilkoltak volna meg?" Érthető, hogy az emberekből felháborodást vált ki a törvény, hiszen senkinek semmi köze ahhoz, hogy ki mit csinál saját hálószobájának négy fala között, és szexuális életét milyen segédeszközzel kívánja feldobni. Állami szervek azonban kitartanak amellett, hogy a törvény jó, és szükséges ahhoz, hogy megóvja polgárait a morális romlástól. [origo] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 hááát ezen már csak nevetni tudok. egyes embereknek mire van idejük, és soha nem a lényegi dolgokkal foglalkoznak. ez a legnagyobb probléma arrafelé?? amúgy mellékesen megemlítem, hogy a napokban küldtek nekem egy ruhakatalógust, amiből szoktam rendelni néha, és telitömték nekem mindenféle vibrátor választékkal. majd eldobtam az agyamat. már itt átlépik a beavatkozás határát. erről ennyit. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akTa Posted Május 17, 2007 Share Posted Május 17, 2007 De szipi ugye azért sikerűlt választani? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Május 17, 2007 Share Posted Május 17, 2007 elárulom, hogy nem szeretem a mű dolgokat, és az élővel vok kibékülve. dehogy vibrátor törvény..... megáll az eszem. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eszteee Posted Június 18, 2007 Share Posted Június 18, 2007 ahogy énis az eredetire voksolok ez a vibrátor törvény butaság, az embereknek van kezük is (saját tapasztalat) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy1210 Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 én is apasztaltam hogy van kezem de amúgy meg nemvok csaj, de a vibrátor törvényt hülyeségnek tartom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nekim Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 (edited) télleg én még nem is láttam vibrátort(élőben) nem is akarok ja és de nem is volt még rá szükség a közelemben na félre a hülyeséggel ez amerikában történt igaz nem csoda ilyen hülyék legyenek az emberek bocs politikusok persze 1 pár hónapos csecsemőnek a nagyapja pisztolyt vett a rendőrség megadta a fegyvertartásit neki nah és még mindig amerikában járunk nem amerika ellenes csak állandóan a hülyeségeikről lehet hallani gondolom ők meg a mi hülyeségeinket hallgatják ennyi Módosította Június 20, 2007 PxE a trágár szó jelentése csillagozva is megmarad... kerüld ezeket teljesen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Augusztus 31, 2007 Share Posted Augusztus 31, 2007 Vagy lehet hogy csak betiltják a kéz használatát ......... közben mert az mint tudjuk morális romlásba taszítja a társadalmat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
medvesajt Posted Szeptember 1, 2007 Share Posted Szeptember 1, 2007 Esetleg szenzorokat a kézbe? 0/24 adatküldés a nemzetbiztonság szerverére? Bakker, csak nehogy beleolvassanak, még megtetszik nekik az ötlet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Szeptember 1, 2007 Share Posted Szeptember 1, 2007 Amúgy meg ez az egész egy nagy hülyeség. És aki nemi beteg, az miért ne élvezhetné? Na nem mintha tapasztalatból beszélnék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyifi Posted Szeptember 11, 2007 Share Posted Szeptember 11, 2007 ez nagyn szomorú Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts