Leki Posted Október 9, 2017 Share Posted Október 9, 2017 Szeretnék vásárolni egy "jobb" minőségű hordozható hangszórót. Van pár dolog aminek meg kellene felelnie. - Jó legyen rajta a basszus. - Memóriakártyát kezelés (igazából erről menne a zene, a bluetooth lehet, hogy nem is lenne használva) - Viszonylag jó akkuidő - És az ár max 20000ft, de inkább olcsóbb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
libazsiir Posted Október 9, 2017 Share Posted Október 9, 2017 Lamax beat street st-1Nekem ez van. Mivel elektronikus zenéket hallgatok, nekem is fontos, hogy jó legyen a basszusa, memóriakártya is megy bele, az akkumulátor időt pontosan nem tudom de 5-6 óra nagyjából. Kb 10 000 ft-ért megtudod venni szóval nem is drága. Én 2 év jótálással vettem és eddig semmi gond sincs vele.Ha telefonról hallgatod könnyen át tudod rakni a zenéket viszont pl. ha memóriakártyáról mennek a számok, sajna csak egyenként tudod tovább rakni, mivel nincs saját kijelzője a hangfalnak. Ezen kívül nem tudok rá rosszat mondani. Minden funkciót egy női hang mond be (bluetooth mode stb.), mielőtt lemerülne ugyan ilyen ''low battery'' hangjelzés itt egy videó róla: 2:10-től próba zene https://www.youtube.com/watch?v=njZJTq20CnI 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leki Posted Október 10, 2017 Author Share Posted Október 10, 2017 Köszi, utána nézek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaza8888 Posted Október 10, 2017 Share Posted Október 10, 2017 Lamax beat street st-1 Nekem ez van. Mivel elektronikus zenéket hallgatok, nekem is fontos, hogy jó legyen a basszusa, memóriakártya is megy bele, az akkumulátor időt pontosan nem tudom de 5-6 óra nagyjából. Kb 10 000 ft-ért megtudod venni szóval nem is drága. Én 2 év jótálással vettem és eddig semmi gond sincs vele. Ha telefonról hallgatod könnyen át tudod rakni a zenéket viszont pl. ha memóriakártyáról mennek a számok, sajna csak egyenként tudod tovább rakni, mivel nincs saját kijelzője a hangfalnak. Ezen kívül nem tudok rá rosszat mondani. Minden funkciót egy női hang mond be (bluetooth mode stb.), mielőtt lemerülne ugyan ilyen ''low battery'' hangjelzés itt egy videó róla: 2:10-től próba zene https://www.youtube.com/watch?v=njZJTq20CnI Ennél van sokkal jobb is. Fepe 201U a Mediában, az rádiós, kezel usb-t , sd-t, igaz nem megy bluetússzal. De van olyan navon termék is ott ami kezeli azt is, és 10 ezer alatti az ára.. Jó keresgélést ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leki Posted Október 11, 2017 Author Share Posted Október 11, 2017 Zaza8888: Van egy ilyen rádió, márkára nem tudom, hogy ez-e, de kinézetre ugyanaz. Hangminőségre messze elmarad a leggagyibb hangszórótól. Ilyent semmikép sem akarok venni. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
libazsiir Posted Október 11, 2017 Share Posted Október 11, 2017 Ennél van sokkal jobb is. Fepe 201U a Mediában, az rádiós, kezel usb-t , sd-t, igaz nem megy bluetússzal. Néztem róla egy unboxing videót... csoda hogy ide merted írni javaslatnak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leki Posted Október 22, 2017 Author Share Posted Október 22, 2017 Lamax beat street st-1 Nekem ez van. Mivel elektronikus zenéket hallgatok, nekem is fontos, hogy jó legyen a basszusa, memóriakártya is megy bele, az akkumulátor időt pontosan nem tudom de 5-6 óra nagyjából. Kb 10 000 ft-ért megtudod venni szóval nem is drága. Én 2 év jótálással vettem és eddig semmi gond sincs vele. Ha telefonról hallgatod könnyen át tudod rakni a zenéket viszont pl. ha memóriakártyáról mennek a számok, sajna csak egyenként tudod tovább rakni, mivel nincs saját kijelzője a hangfalnak. Ezen kívül nem tudok rá rosszat mondani. Minden funkciót egy női hang mond be (bluetooth mode stb.), mielőtt lemerülne ugyan ilyen ''low battery'' hangjelzés itt egy videó róla: 2:10-től próba zene https://www.youtube.com/watch?v=njZJTq20CnI Szia! Meg tudnád nézni nekem, hogy van-e különbség a hangminőségben, ha memóriakártyáról megy a zene? Olvastam olyan véleményt róla, hogy nem olyan jó akkor, pl. a basszus, mint bluetooth-ról. Nálam szinte csak memóriakártyás módban működne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts