nico777 Posted Szeptember 27, 2017 Share Posted Szeptember 27, 2017 Nagyon-nagyon kérlek bennetek, segítsetek!!! Mozillát használok. Ha megnyitom a Google-t felül felugrik a Yahoo, és automatikusan azon keres! Már mindent próbáltam, ahogy a felugró, eltüntethetetlen reklámfelugrásokhoz is! (Még ide is feljött 2x, mire ezt megírtam!! Vagyis az írást úgy másoltam be egy előre megírt text fájlból!)) Víruskeresőket, tűzfalakat, de semmi nem talál semmit, semelyik nem tünteti el.... Még ide is többször kellett visszatérnem!! :-( Comodo, ESET, meg sok-sok vírusirtó, spam-kereső sem segít!!! Nagyon kérlek benneteket segítsetek!!! Nagyon kélek bennetek, segítsen valaki!!!! Előre is nagyon-nagyon köszönöm!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirusz1 Posted Október 12, 2017 Share Posted Október 12, 2017 Programok telepitése törlése ?Nincs a listába a yahoo ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nico777 Posted Október 13, 2017 Author Share Posted Október 13, 2017 Malwarebytes megoldotta pillanatok alatt az összes gondot! :-) Azóta olvastam sokat a gondról, meg a Yahoo problémáról, de addigra a Mal. pillanatok alatt lerendezte! Olvastam azt is amit ajánlasz!!! De ezt addigra megoldotta a progi!!! :-) De mindenképpen köszönöm!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts