mxcmeszi Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Biztos nem találkoztak még velem Na jó, topikhoz visszatérve, perverzióról eddig még nem vettem észre hogy lenne, a női lábakat szeretem én is nagyon, de nem hinném hogy ez betegség lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Január 24, 2009 Share Posted Január 24, 2009 Huh nem tudom de szerintem egy kicsit beteg vagyok Nekem az idősebb nők jönnek be pl( angoltanárnőm 43 éves, szerintem dögös ) nem tudom ez miért van.. persze a saját korosztályom beli csajok is állatok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krissztian Posted Február 12, 2009 Share Posted Február 12, 2009 Szerintetek mit élvez egy nő jobban egy állattal (kutya, ló) mint egy férfivel? Mitől jobb? Sosem értettem :S Persze ezt nem általánosságban kérdezem, hanem vannak ilyen extrém esetek. Megmondom Nem a ló és a lószerszám a vonzó!! Hanem az érte kapott pénz! Perverzió??? Kinek mi a perverz... Én szeretem a szép női lábakat.. de nem csak az számít, hogy formás legyen. Muszáj,h az ujjai is szépek legyenek... nem szeretem az olyan nőket akiknek szétáll a lábujjuk mint ha utálnák egymást ... és ne legyen göcsörtös!!! A kézfeje szintén zenész Szeretem az anált (sztem határokon bellül ez nem perverzió!) és a deepthroat-ot De nem állandóan, csak alkalmanként! mert ugy izgi ha nem mindennapos! A perverzió és az aberráltság különbözik egymástól! ? ! Az izgi helyeket meg ki nem szereti? Mindenki szereti, de nem mindenki meri bevállalni! Pl a strandost! De ha ügyes vagy és felébreszted a lányba a vágyat... hidd el megéri!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trungs Posted Február 13, 2009 Share Posted Február 13, 2009 Krissztian! És mit csinálnál legszívesebben azokkal a szép női lábakkal? És kizáró ok, ha pl nem szépek a lábujjai? Kicsit fetisisztának tünsz ám... Nem perverzió az, amit örömmel teszünk meg a másik számára, hogy ezzel boldoggá tegyük, stb. Mondjuk hát relatív ki mit vállal be, s kinek mi a perverzió. Szerintem a kaka és pisiszexnél nincs perverzebb a világon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Február 13, 2009 Share Posted Február 13, 2009 Szerintem a kaka és pisiszexnél nincs perverzebb a világon. lovacskás? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trungs Posted Február 13, 2009 Share Posted Február 13, 2009 szerintem a "lovacskás"-ban semmi perverz nincsen, de ha neked az barátom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Február 13, 2009 Share Posted Február 13, 2009 hát, az a gond, hogy egyszer kezembe akadt egy animalos CD, kb a második klipbe való beletekergetés után már kavargott a gyomrom, szedtem is ki a gépből viszont a kaka-pisi dolgot adom... na az még egy undorító történet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krissztian Posted Február 13, 2009 Share Posted Február 13, 2009 Krissztian! És mit csinálnál legszívesebben azokkal a szép női lábakkal? És kizáró ok, ha pl nem szépek a lábujjai? Kicsit fetisisztának tünsz ám... Nem perverzió az, amit örömmel teszünk meg a másik számára, hogy ezzel boldoggá tegyük, stb. Mondjuk hát relatív ki mit vállal be, s kinek mi a perverzió. Szerintem a kaka és pisiszexnél nincs perverzebb a világon. Nem kizáró ok! Csak szeretem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trungs Posted Február 14, 2009 Share Posted Február 14, 2009 hát, az a gond, hogy egyszer kezembe akadt egy animalos CD, kb a második klipbe való beletekergetés után már kavargott a gyomrom, szedtem is ki a gépből Az animalos tényleg nagyon perverz fujjj. Krissztian, csak félig válaszoltál! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzo89 Posted Február 14, 2009 Share Posted Február 14, 2009 Hála istennek nincs semmilyen perverz beütésem. Az animalról az jutott eszembe amikor a haver megmutatott egy videót. Tök jó csaj, ott áll a srác is na mondom..jó kis akció jelenet várható. Erre a csaj fogja, elmegy az instálóhoz..itt már kezdtem gyanakodni. Bement a lóhoz...elment még a kedvem is...na de még az hagyján..közben a pali bement a tyúk ólba...érted? csirkék közzé..és elkezdi simogatni és áll a...na ekkor "mondtam"...pontosabban ordítottam.."Te beteg állat, a jó ................ kapcsold ki ezt a xart." Kb. 2percig tartott a film. Anno, az osztálytársam mutatta a kaki,pisi,hányás filmet. Meg mutatta a barátnőjének is..az se tetszett. :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trungs Posted Február 15, 2009 Share Posted Február 15, 2009 enzo89! Én már akkor kikapcsoltam volna, amikor bement a lóhoz, de te nem...te megvártad, hogy mi lesz a tyúkólba, de perverz gyerek vagy! :D :D :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krissztian Posted Február 16, 2009 Share Posted Február 16, 2009 Az animalos tényleg nagyon perverz fujjj. Krissztian, csak félig válaszoltál! Dehogy válaszoltam félig! Nincs bennem olyan,h mit csinálnék a lábaival... Csak szeretem ah szép!! És nem kizáró ok! Remélem nem ábrándultál ki... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzo89 Posted Február 16, 2009 Share Posted Február 16, 2009 te megvártad, hogy mi lesz a tyúkólba, de perverz gyerek vagy! Tudod..ezt nevezik sokk hatásnak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trungs Posted Február 17, 2009 Share Posted Február 17, 2009 Csak szeretem ah szép!! És nem kizáró ok! Ok, rendben, megnyugodtam. enzo89, engem még ilyen sokkhatás nem ért, de ne is érjen... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts