Kiruka Posted Július 11, 2008 Share Posted Július 11, 2008 na itt is van,megtaláltam. szerintetek ez miféle állat????????? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerg0002 Posted Július 11, 2008 Share Posted Július 11, 2008 vagány...az ilyen nagy dögökkel nekem mondjuk különösebb bajom nincs, mert ha emberkedik, akkor hamar le lehet állítani, de a kicsik...amúgy meg nem para leszedni egy ilyenről az órát... megfogod és leemeled. Ha a falon marad ok, ha meg akar támadni, akkor meg úgyis eldobod órástol, mindestől... amúgy egy adag jól irányzott chemotox és kész...bár ezekre lehet kéne egy fél palack darabonként... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aric Posted Július 11, 2008 Share Posted Július 11, 2008 Idegesített, úgyhogy utánanéztem. A témaindító hozzászolásban lévő pók angol neve "huntsman spider". A kép hamis, ez egy műpók. Ezek a pókfajták maximum 5 cm nagyra nőnek. A harapásuk nem veszélyes emberre, és nem is aggresszívek. Mindemellett félénk állatfajról van szó, ami nagyon gyorsan képes futni, tehét az első képsor itt is megbukott. Ha leemelik az órát, ebben a helyzetben, a pók menekülne. Más. Kiruka képe. Ez a pók az ún. "camel spider" (Magyarul ugye tevepók, de nem biztos, hogy ez a magyar neve.) Innentől saját felelősségre olvassatok tovább. (ergo, aki fél a pókoktól, annak valószínűleg 2 hétig nem lesz erekciója, ha meglátja ezeket.) Kiruka képe szintén nem eredeti. A történetek ezekről a tevepókokról kb 1990 környékén kezdődnek, amikor megkezdődtek a harcok a Közel-Keleten. Ezeknek a többsége nem igaz. Egyrészt ezek a pókok nem veszélyesek az emberre, másrész pedig ezek a pókok szintén félénkek, és nehéz őket észrevenni. Ezek a fajok maximum 15 cm nagyra nőhetnek meg. Akit érdekel http://www.camelspiders.net/ És egy video. Ezzel a gyengébb idegzetűek bánjanak óvatosan. http://www.youtube.com/watch?v=NXbwi1XFPXo Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiruka Posted Július 11, 2008 Share Posted Július 11, 2008 a "camelspiders.net"-en láttam azt a képet amit én szúrtam be,én nem tudom hogy igazi-e vagy sem,de a csávó karját az marta meg? a kis videóban pedig hasonlít az az állat ehhez,de hogy nőtt meg akkorára?más képet is láttam már ilyen óriási pókról,egy csaj tartotta KÉT tenyerébe,de úgy hogy oldalra még lelógtak a lábai.Azért köszi hogy ezeket leírtad.De még ugyanúgy félek az összes póktól Azért remélem hogy ekkorák tényleg nincsenek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enyimehe Posted Július 14, 2008 Share Posted Július 14, 2008 Egyébként meg az is lehet hogy nem is pók,csak valalmi pókutánzó rovar faj. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergo0407 Posted Július 15, 2008 Share Posted Július 15, 2008 Mikor először néztem a képet kicsit megijedtem, meg kirázott a hideg :S Utálom a pókokat :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMmY_hun Posted Július 15, 2008 Share Posted Július 15, 2008 Én szeretem az állatokat, a kis boragakat mindig kimentem a szobámból ha idetalálnának, de a pókok kivételek. Azokat módszeresen irtom Az idegesit bennünk hogy mérgük van, meg hogy goyrsan futnak, meg olyan visszataszítóan néznek ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aric Posted Július 15, 2008 Share Posted Július 15, 2008 Utánanéztem mégegyszer, és (visszatérve az első képhez) most azt találtam, hogy egy huntsman spider lehet akár ekkora is. Tehát lehet, hogy valódi az a pók ott. Sőt, ugyanez a képsor megtalálható a pókfajt ismertető wikipédia oldalon. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/d0/Clockspider.jpg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Július 15, 2008 Share Posted Július 15, 2008 Szerintem nem kamu a kép, mert a szobámban is volt egy ekkora pók az ablaknál. Hát amikor reggel felkeltem, és megláttam azt a pókot a szobámban úgy megijedtem, hogy az nem igaz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Július 15, 2008 Share Posted Július 15, 2008 És ez a huntsman spider egészben nyel le vagy először megrág? Na de komolyan ez ugye nem magyarországi kép? be is sz@rnék ha egy ilyennel aa pofánmon ébrednék Egyébként meg nem tudom ki írta elsőnek hogy pókot eszünk,de én úgláttam a Discoveryn hogy Egész életünkben eszüönk meg 7-10 pókót Szép álmokat és jóétvágyat ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iljics Posted Július 15, 2008 Share Posted Július 15, 2008 am nem olyan aggresszív állatok ezek nem is olyan rég kb fél éve volt discoveryn vagy hol hogy a katonák ilyen pokokkal játszanak nah az azért dúrva.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aric Posted Július 15, 2008 Share Posted Július 15, 2008 És ez a huntsman spider egészben nyel le vagy először megrág? Na de komolyan ez ugye nem magyarországi kép? be is sz@rnék ha egy ilyennel aa pofánmon ébrednék Egyébként meg nem tudom ki írta elsőnek hogy pókot eszünk,de én úgláttam a Discoveryn hogy Egész életünkben eszüönk meg 7-10 pókót Szép álmokat és jóétvágyat ! Amit egy korábbi postomban írtam le, még mindig érvényes. Tehát, hogy a harapásuk nem veszélyes emberre, és nem is aggresszívek. Mindemellett félénk állatfajról van szó, ami nagyon gyorsan képes futni. Magyarországok, ha minden igaz, élnek ugyanilyen pókok, de sokkal kisebbek, mint ez. (A legnagyobb alfaj, a Heteropoda maxima, akár 250–300 mm lábfesztávolságot is elérheti, de ezek csak Laoszban élnek, Mo-n nem) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TR4KI Posted Július 15, 2008 Share Posted Július 15, 2008 Igazság szarint sak azzal nyugtatgatom magam h ilyen magyarországon nincs...... Mert ha lenne rögtön kimenekülbnék a világból...... Utálom a pokokat!! :S :S :S :S FÉLEK Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark196 Posted Augusztus 1, 2008 Share Posted Augusztus 1, 2008 én szeretem a pókokat de ez tulzás 1 kicsit nagy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsoca921 Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 a legfelső az a rovar szerű izé az tényleg pók méghozzá tevepók a neve asszem de itt egy kép persze ez kisseb de sok a hasonlóság http://www.indavideo.hu/video/_Emberevo_pok_Irakban_ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdávid15 Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 az igen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoltán777 Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Az ilyenek 20 km/h val tudnak szaladni, sívatagi pokok, és jelenleg az amcsikat buzerálják iraqban!! Amúgy a pókok nagyon fontosak, hisz nélkülük, felfalnának minket a rovarok!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
traki.balint Posted Augusztus 13, 2008 Share Posted Augusztus 13, 2008 Az ilyenek 20 km/h val tudnak szaladni, sívatagi pokok, és jelenleg az amcsikat buzerálják iraqban!! Amúgy a pókok nagyon fontosak, hisz nélkülük, felfalnának minket a rovarok!! Na ja Am. én nem írtózom az ilyenektől... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajszi3 Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 lenne 1 bizonyos pánik a lányok körében órán Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 ezt a pókót láttam a discoveryn is , megette a túlélő showba a srác a fejét levágta és bezabbantotta.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 Igazéból ez egy bioenergiával működő óra. A pók tekeri az óra hátán lévő pedálokat hát ez jó xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicky066 Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 Durva.. Kb hány éve nem volt takarítva abban a szobában??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmakka Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Most gondolj bele, nagyba elvagy nyugiban, azt megnézed mennyi az idő. Odanézel az órához és átod hogy valami izék lógnak ki alóla. Hát kíváncsi leszel azt odamész megnézni hogy mi lehet az. Leveszed az órát, és meglátod mi az. Hát, huhh, nem is tudom szerintem úgy megijednék hogy kirohannék a világegyetemből is. És azért ez nem egy kis példány. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fazekas111 Posted Január 4, 2009 Share Posted Január 4, 2009 nekem van egy madárpókomXD én szereten a pókokat egy Brachypelma vagans om van nagyon nyugis:D egyszer nem mart még meg:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DD2008 Posted Január 6, 2009 Share Posted Január 6, 2009 Nem semmi a pókocska. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
siri11 Posted Január 10, 2009 Share Posted Január 10, 2009 Hát sztem kamu ...de nagyon durva :S ... én biztos lecsapnám ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesztek Posted Január 12, 2009 Share Posted Január 12, 2009 Az a kamelspájder éppen vedlik. Amúgy csalóka a kép, mert kibbaszott nagynak tűnik, de igazágból nem az, mert az emberi agy nagyon könnyen átverhető. A képen látható katona lábához viszonyítja az agyunk a fent említett állatot, de igazából nem nagyobb 6-8 cm-nél a pók. Sőt, lehet hogy sokat modnok, mikor azt mondom hogy 6-8 cm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Január 14, 2009 Share Posted Január 14, 2009 Húúúú bazzzzz!! Ez nagyon gusztustalan kép!! Ha én ilyet találnák a szobámban sírva szaladnék amerre látok!! Hát félőlem aztán lehet 3-4cm is... Én akkor is gyűlölöm őket!! Undorító jószágok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Március 12, 2009 Share Posted Március 12, 2009 Nézem az első képet..fel sem tüntet a lábak..másodiknál már kicsúszott egy kétszavas csúnya szó a számon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristan.daniel Posted Március 12, 2009 Share Posted Március 12, 2009 nekem nincs problémám velük, de ezt speciel nem sokááig nézném Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts