zsoci0914 Posted Május 22, 2007 Share Posted Május 22, 2007 az lehet hogy nem eredeti, de ha megnézed a három képet, akkor láthatod, hogy elmozdult, legalább is a három képen mindig máshol van az óra felfüggesztő csavarjához képest! szerintem meg nem is magyarországon készült kép! olaszban vannak hasonló pókok! bár kicsit kissebbek! hát ha mégjobban megnézed akkor bizony ugyanott van a csabarhoz képest csak máshonnan lett fotózva. sztem kamupók nekem olyan volt h ilyen nagy szőrös és volthozzá pumpa amitől ugrált :D tiszta lol volt. De azér is kamu mer ha ezt egy normlá ember meglátja nem a fényképezőér nyúl hanem valamiér ami nagyobbat üt legalábbis én bitos támadásba lendültem volna XDXD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
angeleye Posted Május 22, 2007 Share Posted Május 22, 2007 Szerintem kamu kép. Amennyire én tudom a legnagyobb pók fajta a madárpók (az nő meg kb 20 cm-re), de az szőrös, ez meg nem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted Május 22, 2007 Share Posted Május 22, 2007 fúúú bazmeg ezek a rohadt undorítóak:hosszú lábak nagy potroh!!!ezektől undorodom. de 1 madárpókot már fogtam a kezembe az nem nagy gáz.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjotr666 Posted Május 23, 2007 Share Posted Május 23, 2007 b*z*m*g eszem fakkom megáll ilyet!!! én megmerevednék előtte asszem(de nem úgy ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted Május 23, 2007 Share Posted Május 23, 2007 most h elnézem mintha a pókember logója is ehhez a pókhoz hasonlítana...Nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cool Vole Posted Május 25, 2007 Share Posted Május 25, 2007 Ha egy ilyen lenne a falamon, tuti hoznám a dezóm egy öngyújtóval! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csama1994 Posted Május 26, 2007 Share Posted Május 26, 2007 lol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityka Posted Május 27, 2007 Share Posted Május 27, 2007 Ez egy hatalmas undórító csubakka génnel elllátott mutáns skórpió etióp viszketőmalamut óruszalattusz elbujusz madár ördögkarikacsontlábú óriás gnóm PÓK Szóval ne menjetek a közelébe mert belétek ereszti hatalmas csubakka szőrzetes csápját ami(15 00000000000000 méter) infravörös testhő és fényérzékelővel van ellátvan és megérzi az embert de persze csak azt aki tudni akarja az időt mert ez az órusz alattusz fajból van... nincs mit tenni ki kell üríteni a bolygórendszert Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjotr666 Posted Május 28, 2007 Share Posted Május 28, 2007 nemmondod akkor mátol kilakoltatunk mindenkit? várjál, még had egyek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiruka Posted Július 9, 2008 Share Posted Július 9, 2008 ááá de undorítóó!! majdnem lefordultam a székről! a legkisebb póktól is kimenekülök a világból! de eeeeeeeez hát ekkorát még nem is láttam! ráz a hideg asszem nem mennék többet abba a suliba!soha nem tudhatod mikor honnan les,és mikor ugrik neki a nyakadnak!xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enyimehe Posted Július 9, 2008 Share Posted Július 9, 2008 Hát mit mondjak, a tavalyi hsz-em óta változott velem a világ, és a pőkokhoz fűződő viszonyom is, és hát bizony vannak szép méretes pókok a világon, pl a Psalmopoeus cambridgei nőstények lábfesztávja a 24-25 cm-et is elérheti. Műpóknak szerintem meg túl élethű, túl kidolgozott. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouD Posted Július 9, 2008 Share Posted Július 9, 2008 Ezért kell olyan órát venni, ami mögé a pók sem bújik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
VKitty90 Posted Július 9, 2008 Share Posted Július 9, 2008 vagy órát sem kell venni, ez a legegyszerűbb. még egy megoldás: olyan mintájú tapétát kell venni ami tele van pók mintával. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Július 9, 2008 Share Posted Július 9, 2008 istenemre esküszöm, ezt a pókot látva örömmel nyúlnék a matek könyvhöz... kemény fedeles Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 9, 2008 Share Posted Július 9, 2008 Ha egy ilyet látnák, akkor leemelném az ajtót és jól nekivágnám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbelam Posted Július 9, 2008 Share Posted Július 9, 2008 Én ilyenkor egy kommandót hívnék ki, mert még az órát is biztos csak horgászbottal vennném le... Úgy, hogy öcsém készenlétben van 2 airsoftos félautomata pisztollyal... Rohadt dögök!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Július 9, 2008 Share Posted Július 9, 2008 Haver ez nagyon komoly én bes*rtam volna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Müllerke Posted Július 10, 2008 Share Posted Július 10, 2008 Ez egy kitűnő módszer arra hogy a gyerekek ne nézzék az órát ("mikor lesz már vége?") mikor tanítás van Azér a húgom képét megnézném amikor egy ilyen mellett ébred XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Július 10, 2008 Share Posted Július 10, 2008 Basszus :D Nagyon utálom a pókokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kript0nka Posted Július 10, 2008 Share Posted Július 10, 2008 ennekem egyszer éjszaka a fejemen mászott 1 kis pók hát az a félelem besz@rás meg nem is tudom mi ami rajtam volt én kétéjszakátnemaludtam végig : DDDDDDDDDDdddddddd amugy prozsolt ;DDDD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator.Shifty Posted Július 10, 2008 Share Posted Július 10, 2008 Áááááááááááááá a kép láttam majd besz*rtam! Ha négy ilyen rohadt nagy lábat látnák az óra alatt elő a baseball ütőt vagy muter kloffolóját és az óra nem ketyeg tovébb! Reméljük ízelt lábú barátunk se rontja tovább a levegőt! De ez akkor is rohadt nagy dög! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aric Posted Július 10, 2008 Share Posted Július 10, 2008 Gumipóknak tűnik. Szerintem az is. A legnagyobb pókok a madárpókfélék, mint már említették, azok meg nem így néznek ki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackass25 Posted Július 10, 2008 Share Posted Július 10, 2008 pokofélia? :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jay.the.gk Posted Július 10, 2008 Share Posted Július 10, 2008 Azoknak akik utálják a pókokat: Egy kutatás anno bebizonyította, hogy egy átlag ember egy átlagos lakásban évente 3-4 pókot megeszik álmában! És ez igaz... Ezt muszáj volt leírnom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoghurt Posted Július 10, 2008 Share Posted Július 10, 2008 Arachnofóbia rlz így képernyőn át a nemiszervem se érdekli, de élőben biztos rohannék a legrövidebb úton ki a házból Egy kutatás anno bebizonyította, hogy egy átlag ember egy átlagos lakásban évente 3-4 pókot megeszik álmában! És ez igaz... Ezt én is olvastam már valahol... nem alszok többet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted Július 10, 2008 Share Posted Július 10, 2008 Ennyi pók utálót, nahát. Bezabbantják a legyeket amiktől éjszaka nembírtok aludni és ez a hála? Amugy ki azaz állat aki 1 ekkora pókról leveszi az órát? Naugye, tehát műpók, azért mert mű nembiztos h. nincs jól megformázva. Megha jóltudom pókok is vedlenek ugyhogy akkor lehetett igazi is Ja és szeretem a pókokat, kis aranyosak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnimalPack Posted Július 10, 2008 Share Posted Július 10, 2008 Úristen még igy a gép előtt is megijedtem tőle :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Július 11, 2008 Share Posted Július 11, 2008 Nem lehet hogy ez egy komoly műpók? Nincs az az Isten hogy egy pók megvárja egy helyben hogy leszedd az órát felőle. Addigra már 4-szer elszaladt volna... És ilyen pókot én még életemben nem láttam. Nem vagyok rovarszakértő de ez sztem nem hálószövő. Akkor mit keres Magyarországon főleg egy szobában az óra alatt? Szerintem sem eredeti, szerintem úgy néz ki, mintha műanyagból lenne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Július 11, 2008 Share Posted Július 11, 2008 Azoknak akik utálják a pókokat: Egy kutatás anno bebizonyította, hogy egy átlag ember egy átlagos lakásban évente 3-4 pókot megeszik álmában! És ez igaz... Ezt muszáj volt leírnom Megláttam ezt az üzit és máris úgyérzem mintha vmilyen rovar lenne a torkomban Rakok fel vmi szájvédőt hogy netudjak pókot enni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiruka Posted Július 11, 2008 Share Posted Július 11, 2008 a madárpóknál van nagyobb is,de azt hallottam régebben egy haveromtól(küldött is róla képet) hogy irakban (asszem ott) mindennap találnak a katonák borzaztó méretű példányokat,az a baj h már nincs meg az a kép,pedig beraknám nektek egyébként ez,hogy éjszaka megesszük a pókokat ez hülyeség... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts