aerox001 Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 hali. a tegnapi részben volt olyan, hogy meg lehet-e ölni egy embert egy kártyával... na ott milyen trükk alapján dobták el a kártyákat?? mert teljesen egyenesen ment és elég nagy erővel... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 jelentem végignéztem a mozifilmet! Ugyan az,mint a sorozat,csak itt ténylegesen filmtrükköket konstruáltak,de nagyon pöpec a film! Szegény Buster mekkorát zuhant Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
VKitty90 Posted Július 6, 2008 Share Posted Július 6, 2008 Imádom ezt a két hülyét, mindig olyan marhaságokat próbálnak bizonygatni aminek semmi értelme, de Jameit és Adamot nem lehet eltéríteni a céltól.Szegény buster mindig darabokra esik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gergő /dv/ Posted Június 24, 2009 Share Posted Június 24, 2009 Én is nagyon szeretem, remek műsor, nem sok van ami odaragaszt a tv elé ... Sajna nem sok olyan rész van amit ne láttam volna, de néha jó újra nézni, majdnem mindig találok valamit ami anno elkerülte a figyelmem. A két házigazda is nagyon fura... meg van a saját egyéniségük, probléma megoldásuk... ami szinte mindig különbözik épp ezért szerethetőek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SMMATYI Posted Január 7, 2010 Share Posted Január 7, 2010 Szerintem a világ legjobb sorozata én mythbusters fanos vagyok én nekem napi 10 mitosz megnézése és letöltése ha fenn lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keca13 Posted Január 7, 2010 Share Posted Január 7, 2010 nekem a kedvenc sorozatom, sőt! Nemis szoktam bekapcsolni a TV-t csak ezért az egy műsorért, nagyon imádom őket, jó lenne ha valaki feldobná xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skandar2 Posted Augusztus 24, 2010 Share Posted Augusztus 24, 2010 Ki tudja, miért nem adják nálunk az újabb évfolyamokat? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Augusztus 25, 2010 Share Posted Augusztus 25, 2010 Azért nem, mert a magyar discovery (mint a többi ilyen magyar koppintós csatorna) sz@rik a szinkronizálásra, vagy lehet hogy ősszel adnak új évadot. Én személy szerint inkább megnézem angolul, mert akko tudom hogy új részt nézek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 3-4 éve nézegettem, aztán úgy szoktam le róla, hogy észre sem vettem és nem is akartam Most végre eszembe jutott, mikor a discovery-t nézegettem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts