tibiole Posted Október 13, 2005 Share Posted Október 13, 2005 Képek szétvágása HTML-be 1. Kezdjük egy egyszerű példával. Van egy menünk egy weblaphoz két gombbal, és egy home gombbal. Nyomj egy Ctrl-R-t a vonalzók megjelenítéséhez. Vagy menj a VIEW-ra, és ott a "Snap to Guides" legyen bejelölve. 2. Kattints és tartsd lenyomva az egérgombot a vonalzón, majd húzd a munkaterületre. Akárhány vonalzót ide tudsz húzni. 3. Ismételd meg a 2. lépést addig, amíg minden gomb nincs egy kis cellában. 4. Végül jelöld ki a Rectangular Marquee eszközt, és válassz egy gombot. Használd a vonalzókat a kijelölés határvonalaihoz. Menj az Edit/Copy Merged-re, hogy a gombot másold. Nyiss egy új képet, és illeszd be. (Paste it) Most mentsd el. Folytasd, amíg nem lesz mind elmentve, majd importáld egy HTML oldalra mindegyiket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Október 13, 2005 Share Posted Október 13, 2005 Hát erre nekem jobb 5letem van.Holnap leírom én,hogy szoktam! Persze ez is jó de nagyon lassú mikor a van mondjuk 30képed! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtapocok Posted Augusztus 8, 2006 Share Posted Augusztus 8, 2006 bocs!! ird már le akkor légyszi!! 2005 óta nm irtad le!! Előre is kösz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gubec00 Posted Augusztus 9, 2006 Share Posted Augusztus 9, 2006 Itt is van egy tutorial róla ha vkit érdekel: Honlapgrafika készítése Photoshop és Dreamweaver segítségével Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Augusztus 11, 2006 Share Posted Augusztus 11, 2006 Tibi ejnye! Szelet eszköz (K) felvágos és mentés webre és automatikusan szeleteli és a HTMLt is generálja! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoleytaylor Posted Június 16, 2007 Share Posted Június 16, 2007 hát ennél sokkal-sokkal precízebben ki lehet vagdosni a gombokat ms painttel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djkk2 Posted Február 20, 2009 Share Posted Február 20, 2009 (edited) Jó ez a progi de nekem egy olyan progit nem tudnátok ajánlani ami hasonló elven a böngésző fölött működik és két pontot tudnék vele összekötni? Módosította Február 22, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts