matala Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 egyik osztálytársam mondta nekem ezt a piát. hozzávalók: -10-15 dkg gumimaci (Harbio Goldbaren csak a minőség kedvéért ) -1 liter pálinka (én tokai aszutörköly pálinkát használok hozzá, nem reklámnak mondom,de nekem az jött be eddig a legjobban) Elkészítés igen bolonyult : Gazdagon belehalmozzuk a gumimacit a pálinkába és berakjuk a hűtőbe egy éjszakára. FONTOS:Rakjátok be a hűtőbe mert ha nem akkor az alkohol feloldja a sok kis macit és,bár FINOMABB lesz de nemlehet majd csemegézni a macikat a pálinka aljáról a macik megszívják magukat alkohollal és pár szemtől kidől az aki nembirja a piát,aki meg bírja az egyen belőle többet Érdemes belerakni a fele gumimacit és megvárni míg feloldja utána pedig a másik felét és úgy berakni a hűtőbe. úgy jó íze lessz és maci is marad bőven kedves egéségetekre! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 Ez elég elvetemült recept Ennyi erővel azt a fehérhasu zöld hátú gumibékát is lehet bele pakolni nem? Nemtom.... annyira nem ócsó a pálesz, hogy aztán kiborítsam mert gáz íze van Azért köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matala Posted Május 13, 2007 Author Share Posted Május 13, 2007 békával még nempróbáltam de a gumimaci azért jobb bele mert gyümölcsízt kölcsönöz a pálinkának mindenként próbáld ki mert tényleg durca! hát a pálink nemolcsó de megéri kipróbálni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
recko Posted Május 14, 2007 Share Posted Május 14, 2007 Majd lefordulok a székről röhögésemben!! EZ NAON' JÓ!! :lol: :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matala Posted Május 15, 2007 Author Share Posted Május 15, 2007 hát az! de nekem nagyon bejön Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankcsapas Posted Május 22, 2007 Share Posted Május 22, 2007 Na majd ha már nagy leszek és anya megengedi hogy igyak ki is próbálom majd... :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4rk Posted Május 22, 2007 Share Posted Május 22, 2007 köszi, ez rohadt jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matala Posted Május 23, 2007 Author Share Posted Május 23, 2007 végre valaki aki becsüli XXXD szivesen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProZsolt Posted Május 23, 2007 Share Posted Május 23, 2007 gyümölcsízt kölcsönöz a pálinkának mindenként próbáld ki mert tényleg durca! hát a pálink nemolcsó de megéri kipróbálni! Igyál rendes házipálinkát és nem kell gyümölcsízt kölcsönözni neki és csak az adót kell utána fizetni Pálinkával majd kipróbálom, de csak kissebb mennyiségben, mert szeretem a páleszt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BekeVon Posted Május 24, 2007 Share Posted Május 24, 2007 votkával is f@sza én jó 600Ft tesco votkát vettem az a jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doplegang Posted Május 24, 2007 Share Posted Május 24, 2007 Gumimaci pálesz a Puschkin Gold is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Május 24, 2007 Share Posted Május 24, 2007 Na majd ha már nagy leszek és anya megengedi hogy igyak ki is próbálom majd... smile.gifsmile.gif menj a haverokal piázni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Május 25, 2007 Share Posted Május 25, 2007 én is kipróbálom!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankcsapas Posted Május 25, 2007 Share Posted Május 25, 2007 Na és kipróbálta már valaki? Mert lehet én is belevágok! :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matala Posted Május 25, 2007 Author Share Posted Május 25, 2007 én már ki! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csama1994 Posted Május 26, 2007 Share Posted Május 26, 2007 mi lett a hatása? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matala Posted Május 27, 2007 Author Share Posted Május 27, 2007 hát hatása az ugyan olyan kivéve ha valami 90nemtomhány %-os ipari szeszt használsz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cobra Posted Május 27, 2007 Share Posted Május 27, 2007 lol ez jól hangzik Thx a receptet Majd vmikor próba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
absinthe_tunderke Posted Június 3, 2007 Share Posted Június 3, 2007 És olyan van hogyha cask egyszínű gumimacikat használok akkor olyanra színezi? Vagy... van egyáltalán valami színe? Megcsinálnám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matala Posted Június 3, 2007 Author Share Posted Június 3, 2007 hát hogyha a majdnem átltszó macikat rakod bele akkor nemváltozik meg a szine. de am elszinez valamelyest de inkább ízt ad neki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blynd Posted Július 5, 2007 Share Posted Július 5, 2007 (edited) ehh *** ezt egyszer tuti kiprobálom :lol: Módosította Július 5, 2007 spirituell A fórumon tilos a káromkodás és egyéb sértő kifejezések használata, módosító karakterekkel is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macsek90 Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 Következő bulin kipróbálom thx Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matala Posted Július 11, 2007 Author Share Posted Július 11, 2007 helyes én csak ajánlani tudom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dávinho Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 Nah ezt kikell próbálni. Szerintem a házi pálesz is biztos jó hozzá. :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traubisoda Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 pénteken próba majd jelentem az eredményt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Integra Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 Hűha ezt tudom is hol fogom kipróbálni ThX Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts