herites Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 Kérdés adott: ki hogyan szereti, ha oral utan lenyelik neki, csaj be se fejezi szajjal, hanem a vegen kezimunkazik, vagy kopje ki. Tovabba holgyemenyek velemenyere is kivancsi vagyok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jula Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 Részemről: nyelni! Szerintem nincs annál elkedvetlenítőbb egy férfinak, hogy miután elérte a gyönyör végig kelljen néznie, ahogy a kedvese köpköd össze-vissza! (Azért legyen bekészítve egy kis víz!) Viszont az sem megoldás, hogy a vége előtt kiszáll a játlékból a nő! Ez is lohasztó! (Ez amolyan női sejtés, vélemény! ) Szerintem a nőnek is valamilyen örömet okoz, hogy kedvesének cseppjeit a szájában érezheti! De ez csak az én álláspontom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 A legjobb egyértelműen az, ha nyeli Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 Részemről: nyelni! Szerintem nincs annál elkedvetlenítőbb egy férfinak, hogy miután elérte a gyönyör végig kelljen néznie, ahogy a kedvese köpköd össze-vissza! (Azért legyen bekészítve egy kis víz!) Viszont az sem megoldás, hogy a vége előtt kiszáll a játlékból a nő! Ez is lohasztó! (Ez amolyan női sejtés, vélemény! ) Szerintem a nőnek is valamilyen örömet okoz, hogy kedvesének cseppjeit a szájában érezheti! De ez csak az én álláspontom! ezt ugy értsük hogy te nyeled ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jula Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 jannussz: igen, ezt értsd úgy! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
herites Posted Május 13, 2007 Author Share Posted Május 13, 2007 Szerintem is illuziorombolo ha a no "nem fejezi be rendesen" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szuszka Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 Akadnak hölgyek, akiknek az "ízével" van bajuk. Az ő problémájukra is van már megoldás: http://tabu.origo.hu/kivul-belul/20070102spermat.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akTa Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 Én nem tudnám többet megcsókolni a barátnőm, ha lenyelné, vagy egyáltalán a szájába kerülne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalash Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 akta: Engem meg nem nagyon érdekelne hogy mi került a szájába. Max egy fogmosás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 épp úgy csinálom, ahogy a párom szeretné... szerintem ez így a megfelelő... mert pl, hiába akarnád lenyelni, ha a párod nem akarja... sztem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jula Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 hajnika9: ebben teljesen igazad van! Ha a másik fél nem szeretné, akkor minek erőltetni! Mondjuk igen kevés srác létezik, akinek kifogása van a dolog ellen! (Ez is csak saját gondolat!) jannussz: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josika Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 hát én még nem tapasztaltam de sztem az a legjobb ha lenyelik mert sztem az eröt ad a fiunak/férfinak sztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
herites Posted Május 13, 2007 Author Share Posted Május 13, 2007 Szerintem semmi gond nics azzal ha lenyeli es utana smarolod le. Persze, ne legyen tele a szaja, de ha mar lenyelte akkor ugyse nagyon erzed az izet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MustaphaOnE Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 Ha legyeli én utána nem smárolok vele az tuti Max ha fogatmos de amúgy semmi féleképpen sem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
herites Posted Május 13, 2007 Author Share Posted Május 13, 2007 Azt azer gondolom elvarod h nyalas utan barmikor smarolhass bnoddel, o ne kuldjon el a fenebe... Egyebkent ugyis lenyeli par masodperc alatt, nem kell parazni rajta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fittypaldi Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 Nem kérdés, akkor az igazi, ha LENYELI!!!! :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Május 15, 2007 Share Posted Május 15, 2007 szerintem nagyon kevés nő hajlandó erre én nem is várom el senkitől ha neki jólesik nyelje Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bécikeeee Posted Május 21, 2007 Share Posted Május 21, 2007 sztem meg jusson ide is meg oda is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
notihing Posted Május 22, 2007 Share Posted Május 22, 2007 Embere válogatja, az enyém határozottan akarja, néha megrémülök amikor gyülik egy hétig,de... Ez inkább az elfogdásról szol, és keverve a hagyományos sexel ,már nem is olyan kérdés... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cukibea Posted Május 22, 2007 Share Posted Május 22, 2007 Szerintem semmi gond nics azzal ha lenyeli es utana smarolod le. Persze, ne legyen tele a szaja, de ha mar lenyelte akkor ugyse nagyon erzed az izet. NA ja, mert ha lenyeli és utána nem akarja a fiú megcsókolni, akkor nem is a lánytól, hanem saját magától undorodik. Szerintem az ember minden részét, beleértve ezt is szeretni kell, és saját magát is. Az ember úgy teljes ahogy van. Nem szabad undorodni a másiktól, sem önmagától. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Május 22, 2007 Share Posted Május 22, 2007 Na hát akkor erre is lenne egy-két mondatom. Persze-persze nyelni. Párszor elmegy. De képzeljétek el fiúk hogy nektek a nő fehérfolyásos muffját kéne nyalogatni és azt mind lenyelni. Jól hangzik nem halunk bele részemről oké én benne vagyok minden jóban. Nem vészes az íze szóval engem nem zavar. NA ja, mert ha lenyeli és utána nem akarja a fiú megcsókolni, akkor nem is a lánytól, hanem saját magától undorodik. Szerintem az ember minden részét, beleértve ezt is szeretni kell, és saját magát is. Az ember úgy teljes ahogy van. Nem szabad undorodni a másiktól, sem önmagától. Ez így van aki utána nem akarja lesmárolni a párját ne is élvezzen bele! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Május 23, 2007 Share Posted Május 23, 2007 Ha szeret valaki akkor szereti mindened...tehát lenyeli Ha meg nem szeret...oszt mégis lenyeli...na az már másik téma... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marine Posted Május 23, 2007 Share Posted Május 23, 2007 Hát, ha valaki szeret, attól még nem biztos, hogy lenyeli a cuccodat.. Lásd korábbi hozzászólások.. Az én kedvesem sem vehető rá, hogy lenyelje, de nem is zavar, mert ha változatos a nemi együttlét, akkor az ilyen nem is hiányzik. Legalábbis ez az én meglátásom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
badla Posted Május 23, 2007 Share Posted Május 23, 2007 én nem várom a kedvesemtöl,h lenyelje söt,ö undorodik töle én nem,de hát ez van,a nö diktál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Május 29, 2007 Share Posted Május 29, 2007 beraknék egy pici tájékoztatót ha nem bánjátok, remélem, nem lesz belőle sértődés. szipi Fehérfolyása bárkinek lehet, és nemcsak tisztátlanság, vagy baj miatt, hanem szervezeti felépítése miatt. attól függően, hogy beteg vagy nem, az határozza meg a szagát, az összetételét, állagát, és ezekből lehet következtetni arra, hogy kóros vagy sem. A fehérfolyás alapmegbetegedése rendesen a méh akut v. idült hurutja, v. a hüvelynek valamely betegsége (Endometritisz). A nők, még akkor is beteges jelenségnek veszik, ha valósággal már nem más, mint a méh és hüvely mirigyeinek természetes váladéka. Ha bővebb, de nem genyedéses, nem csipi és marja a külső nemi részeket, akkor talán még nem komolyabb helyi megbetegedésnek, hanem általános bajnak: kevésvérüségnek, fehérvérüségnek, vérpangásnak a hasi szervekben, tuberkulózisnak stb. a jelensége és kifejezője. De ez nem összetévesztendő az orgazmus által létrejött hüvelyi váladékkal! Na, ezekután lehet dönteni, hogy nyelni vagy nem nyelni! kinek mi a "bejövős nedű"! szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trash Posted Június 1, 2007 Share Posted Június 1, 2007 nem lehet sztem nőnél hasonlatot keresni, mindenestere más az tény. részemről undorodok tőle. egyszerpróbáltam ( mégcsak a számba se ment ) nem hogy nyelni vagy nem nyelni _elokádtam magam. soha többet nem próbálkoztam. viszont , az akció az nagyon jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akTa Posted Június 2, 2007 Share Posted Június 2, 2007 Az íze/színe függ attól, hogy: mennyire egézségesen táplálkozol, dohányzol-e, alkoholizálsz-e, stb... Amúgy én sem szeretném ha barátnőm lenyelné, mert egyszerűen én undorodok a gondolatától is .. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nekim Posted Június 3, 2007 Share Posted Június 3, 2007 (edited) én 1szer kértem ilyet bnőtöl elég is volt naon jó volt de nem az hogy lenyelte(egyébként is utánna hányingere volt egy ideig és ez gáz) hanem hogy végig csinálta! ami nem jó annak akit szeretek az nekem sem! na csá ja és utánna csók pfff teljesen kizárva nem vagyok Menson akkor már magadnak is lenyelheted vazze Módosította Június 3, 2007 nekim Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosziszabina Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 Az én pasimé fokhagyma ízű... sajnálom de nem szeretem lenyelni, pedig szívesen csinálom magát az orális részét! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fowl Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 Ez most lehet hogy undorító hímsoviniszta hozzászólás lesz, de legalább őszinte leszek.: Én imádom nézni ha a bnőm lenyeli.. jó érzéssel tölt el... ez perverzség? ez van, nekem az a TELJES kielégülés ha le is nyeli utána. a smárolás lenyelés után belefér, de ha még van a szájába cucc és úgy akarja, hát azt nem... az a legtisztább ha lenyeli - fogat mos - smárolunk De am ha nem nyeli le, de a szájába van, aztán kimegy a fürdőszobába szépen kiköpi, visszajön, utána is smárolok vele... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts