Kebella Posted Február 8, 2016 Share Posted Február 8, 2016 Itt az új bögrés kedvenc! A könnyű és puha tésztában megbújik a kissé ragacsos mogyorókrém és a ropogós dió. Ha szereted, szórd meg mandulaforgáccsal. Tejszínhabbal tovább fokozhatod az élvezetet. Hozzávalók 1 darabhoz:3 evőkanál tej3 evőkanál liszt1 1/2 evőkanál zabpehely1 evőkanál olívaolaj1 evőkanál nutella1 evőkanál dió1 evőkanál cukor1/4 teáskanál sütőpor1 csipet só1 csipet fahéj1 csipet szerecsendió Elkészítés: Habverővel keverd össze a tejet, az olívaolajat és a cukrot. Dolgozd hozzá a sütőporral vegyített lisztet, a zabpelyhet, az apróra vágott diót, a sót, a fahéjat és a szerecsendiót. Amikor már homogén a massza, öntsd egy nagyobb, legalább félliteres bögrébe, és kanállal nyomkodd bele a nutellát is. Tedd a mikróba a legmagasabb fokozatra, és két-három percig süsd. Mielőtt kiveszed, tűpróbával mindenképpen ellenőrizd, hogy átsült-e a belseje. Jó étvágyat hozzá! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.