NicK Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 Sziasztok! A feladat tehát a következő: A fórum alapértelmezett skin-jéhez (IPB Default Skin) illő, az oldal stílusát tükröző Logo elkészítése! A versenyben bárki részt vehet, a munkához használt program tetszőleges! A beérkezett alkotások közül a Staff tagjai fogják kiválasztani a legjobbat, tehát legyetek kreatívak! Díjazás: azon kívül, hogy a Te általad készített Logo-t fogja látni mindenki, aki az oldalra betér, a "Designer" csoport tagja leszel, s az ehhez járó egyedi rangot is megkapod! (Jelenleg egyedi rangot csak a VIP csoport tagjai igényelhetnek!) A nyertest az oldalon fogjuk értesíteni. Határidő: egy hét, azaz 2007. Május 20. Az alábbi üres sablont felhasználhatjátok a kezdéshez. A mérete kötött, a többit Ti alakíthatjátok. A pályamunkákat a következő témában mutathatjátok be: PirateClub.hu design - Bemutató Szerzői jogok és felhasználás: A beküldött pályázatok anyagának szerzői joga a pályázókat illeti meg. A pályázók elfogadják, hogy pirateclub.hu jogosult a nyertes pályamunka korlátlan felhasználásra. A nyertes pályázat benyújtója a pályázati kiírásban feltüntetett nyereményen kívül semmilyen más díjazásban nem részesül. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NicK Posted Május 20, 2007 Author Share Posted Május 20, 2007 Sziasztok! Nos a verseny ezennel véget ért, a helyezések a következőképpen alakultak: A végeredmény: 1. helyezett - L-P s.o.r.t. 2. helyezett - green 3. helyezett - Gabi89 Különdíj - TheGodfather Ezen felül, afféle jutalomként a részvételért, mindenki warn-szintjét eggyel csökkentjük, aki nevezett a versenybe és volt valamilyen büntetése. Gratulálunk mindenkinek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 Én is gratulálok a nyerteseknek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nlete Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 Gratula mindenkinek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer8 Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 Gratula!Szép volt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandoo Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 tudom, hogy már vége van, csak délelőtt nem volt netem és nem tudtam feltölteni de azért ha már megcsináltam, ha nem baj, itt vannak: 1: 2: 3: 4: na üdv és én is grat a nyerteseknek Link to comment Share on other sites More sharing options...
megawarez Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 Igen, jó volt a választás! Szép lett az első helyezett műve!! Köszönöm a -1 warn-t!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proff1 Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 Congratulation Megérdemelt gyözelem !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vin Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 grat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danszter Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 nah most nézem, hogy új logo van. zurás lett! grat Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 Gratulálok én is a győztesnek Link to comment Share on other sites More sharing options...
M78 Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 Gratula szépek lettek Link to comment Share on other sites More sharing options...
gosztidj Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 Gratula!! Godfathernek meg külön !! nagyon zsír lett!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
$lash Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 grat all!!! jó az uj logo grat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheGodfather Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 Énis grat a győztesnek,és kösz annak aki gratulál,örülök neki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josika Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 én is gratulálok a nyerteseknek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kádávid Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 Hallod, tudtam volna hogy -1 warn akkor csináltam volna énis Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-P s.o.r.t. Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 Köszönöm mindenkinek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 Gratula mindenkinek! Dandoo:Neked is nagyon jó lett,főleg az utolsó! Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.Draven Posted Május 21, 2007 Share Posted Május 21, 2007 Gratula minden résztvevőnek, különösen a helyezetteknek! Mindenki résztvevő megérdemel 1 nívó díjat szerintem Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Május 21, 2007 Share Posted Május 21, 2007 én is gratt a nyerteseknek!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Május 21, 2007 Share Posted Május 21, 2007 Nekem is nagyon tetszenek és tényleg gratulálok,szépek lettek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djgoly Posted Június 14, 2007 Share Posted Június 14, 2007 Milyen királyak ilyen nekem is kell :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts