Kebella Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Hozzávalók: Másfél kg burgonya, 15 dkg darált tepertő, kevéske szalonna, 2 tojás, só, bors, tejföl és vagy sajt Elkészítés: Máfél kiló szép, nagy szemű burgonyát héjában megfőzünk, meghámozzuk, félbevágjuk, az “alját” levágjuk kissé, hogy megálljanak, és minden burgonya közepét kikaparjuk. 15 dkg darált tepertőt és egy kevés szalonnát kevéske zsíron megpirítunk, majd két, villával felvert tojással vegyítjük össze. Erősen megborsozzuk, sózzuk, és belekeverjük a kikapart főtt burgonyát is. Ezzel a töltelékkel töltjük meg púpozottan a burgonyákat, majd kizsírozott sütőlapra állítjuk őket, és egy kevéske zsírral és egy-egy kanál tejföllel és vagy sajttal meglocsolva/szórva a sütőben kisütjük. Jó étvágyat hozzá!! 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.