Kebella Posted Szeptember 21, 2015 Share Posted Szeptember 21, 2015 A meggy fanyar íze és a krémes csokoládé csábítóan finom, ezt az édességet el kell készítened! Hozzávalók:20 dkg kakaós keksz 6 dkg vaj 6 evőkanál meggyes gyümölcslé 2 evőkanál porcukor 1 tasak csokoládés pudingpor 4 evőkanál cukor 4 dl tej 10 dkg jó minőségű csokoládé 25 dkg meggy (befőtt is jó) Elkészítése: A kekszet apróra törjük és hozzákeverjük a vajat, a meggyes gyümölcslét és a porcukrot, majd robotgéppel összedolgozzuk. Amikor kemény pép lesz belőle, belekeverjük a kimagvalt meggy felét és egy sütőformába, tálba simítjuk. A pudingport összekeverjük a cukorral, felöntjük a tejjel és készre főzzük. A csokoládét apróra tördeljük és belekeverjük a meleg pudingba, az egészet ráöntjük a kekszes masszára. A tetejére halmozzuk a maradék meggyet, nem baj ha belesüpped a pudingba, így lesz igazán fincsi. Lehűtjük és tálalhatjuk. Jó étvágyat hozzá! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.