Kebella Posted Szeptember 3, 2015 Share Posted Szeptember 3, 2015 Hozzávalók:Az alap elkészítéshez: 1 csésze jól összetört graham keksz 4 kanál olvasztott vaj 3 kanál barna cukor A töltelékhez: egy csésze krémtúró ¾ csésze porcukor ¾ kanál vanília egy csésze gyümölcs egy csésze tejszín Elkészítés:Egy tálban törjük össze alaposan a kekszet, keverjük el a vajjal és a cukorral. A kész masszát, tegyük egy tortás tálra, egyengessük el jól a tetejét. A krémtúrót keverjük el a porcukorral és a vaníliával, majd adjuk hozzá a habbá vert tejszínt. A krémes masszát kenjük rá a keksz-alap tetejére, majd borítsuk be apróra vágott gyümölcs darabkákkal. Tegyük a hűtőbe, legalább három órára, hogy jól összeálljon. Jó étvágyat hozzá! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.