Kebella Posted Augusztus 2, 2015 Share Posted Augusztus 2, 2015 Hozzávalók: 50 dkg darált hús (nálam sertés, de lehet pulyka, marha)2 szikkadt zsemle2 tojás1 nagy fej hagyma2 gerezd fokhagyma1 csokor petrezselyem1 evők. mustár1 kávésk. csípős Piros Aranykakukkfűsóbors Töltelék: 15 dkg trappista sajt4 főtt tojás10 dkg füstölt kolbász1 piros húsú paprika (nálam zöld) Elkészítése: A zsemléket vízbe áztatjuk. A hagymát felkockázzuk, és kevés olajon megdinszteljük. A darált húshoz adjuk a kifacsart zsemléket, a nyers tojást, a hagymát, a reszelt fokhagymát, az összevágott petrezselymet, a mustárt, a kakukkfűt, a Piros Aranyat. Ízlés szerint sózzuk, borsózzuk, és jól összedolgozzuk a masszát. Egy 30x40 cm-es tepsit kibélelünk alufóliával, megkenjük olajjal, majd egyenletesen elsimítjuk rajta a húsmasszát. Megszórjuk reszelt sajttal, majd a szélétől kissé beljebb rátesszük a tojáskarikákat, a kolbász karikákat, valamint a paprika darabokat. A fólia segítségével szorosan feltekerjük. Két végét összenyomkodjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben 45-50 perc alatt megsütjük. Sütés után 10 perc pihentetés után szelhető. Tálalható hidegen, vagy melegen. Jó étvágyat hozzá! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.