Kebella Posted Július 14, 2015 Share Posted Július 14, 2015 Hozzávalók: 50 dkg burgonya1 tojás1 nagy csokor friss petrezselyemzöld6 púpos ek liszt1 tk sópici bors2 gerezd fokhagymaolaj, a sütéshez Elkészítése: A krumplikat megmossuk, meghámozzuk, és apró lyukú reszelőn pépesre reszeljük.Beleütjük a tojást, beleszórjuk az apróra vágott petrezselyem levelét, a lisztet, a sót, borsot, és belezúzzuk a megtisztított fokhagymát.Alaposan összeforgatjuk.Egy serpenyőben felhevítünk 4 ek olajat, és egy kanállal merünk kis adagokat a masszából, a kanál domború oldalával szépen elsimítjuk. (Ha sütés közben fogy az olaj, 1-1 kanállal pótolhatjuk.)Mindkét oldalát 3-3 perc alatt megsütjük.Papírtörlőre szedve hagyjuk a felesleges olajat lecsöpögni. Jó étvágyat! 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.