szevahogyvagy Posted Január 27, 2017 Share Posted Január 27, 2017 ....a data IS csak prémiummal működőképes.... Ha már te is prémcsitulaj lettél, így már tudsz feltölteni is, és meglehet, hogy összeszedsz vele annyi pontot, hogy azzal hosszabbíthasd az előfizetésedet. Ha nem sikerül, akkor is adtál vele, nem csak vittél, így részesévé váltál annak a közösségnek, amelyik megosztja másokkal azt, amit tud. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiseger5 Posted Február 2, 2017 Share Posted Február 2, 2017 (edited) Ha nem írtok a JD fórumba sose javítják ki a plugint, persze jelen esetben a javítás annyi, hogy bejön a chaptcha egy böngészőben. Már működik is. https://board.jdownloader.org/forumdisplay.php?f=22 Módosította Február 21, 2017 GirlPower direkt link tilos 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pityesz72 Posted Február 21, 2017 Share Posted Február 21, 2017 Sziasztok. Én is hasonló problémával küzdök,vagyis prémium datás előfizetéssel sem tudok semmit letölteni Flashget-tel. Mindenre 51 KB méretet ír amikor letöltöm. Nekem itt nem ad semmiféle képes ellenörzési ablakot. Megköszönném,ha valaki megvilágítaná sötét elmémet, és ismét tudnám használni a letöltést. Üdv Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szevahogyvagy Posted Február 21, 2017 Share Posted Február 21, 2017 (edited) Sziasztok. Én is hasonló problémával küzdök,vagyis prémium datás előfizetéssel sem tudok semmit letölteni Flashget-tel. Mindenre 51 KB méretet ír amikor letöltöm. Nekem itt nem ad semmiféle képes ellenörzési ablakot. Megköszönném,ha valaki megvilágítaná sötét elmémet, és ismét tudnám használni a letöltést. Üdv Használd ezt, ha prémcsis vagy ->> MiPony Semmi gondom, bajom nincs vele. u.i.: Sajna, mostanában, egyre többször nem érdemes már segíteni, mert nem kap választ a segítő attól, aki felé jóindulattal élt. Kihalófélben van az intelligencia. Módosította Március 1, 2017 szevahogyvagy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skandar Graun Posted Augusztus 1, 2017 Share Posted Augusztus 1, 2017 Sziasztok! Valaki meg tudná mondani,hogy ha a "lassú letöltés"-re kattintok a data.hu-n, akkor miért nem indul el a letöltés? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atti69 Posted Augusztus 14, 2017 Share Posted Augusztus 14, 2017 valószínű nagy / 200MB/ fölötti fájlt próbálsz letölteni, Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skandar Graun Posted Augusztus 17, 2017 Share Posted Augusztus 17, 2017 Nem 200 MB feletti a file-ok mérete. 3 különböző böngészővel sem indul el a letöltés. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atti69 Posted Augusztus 19, 2017 Share Posted Augusztus 19, 2017 (edited) Most próbáltam Crome-mal és megy! A letöltésre kattintva megjelenik egy nem vagyok robot ablak alatta azt pipa, és letöltés! Megjelenik egy ablak, letöltés másként, enter. Már megy is!! Módosította Augusztus 19, 2017 atti69 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brown1969 Posted Október 3, 2018 Share Posted Október 3, 2018 Én azt nem értem, miért szenvedtek még mindig a datával. Egyrészt gyakran látom, hogy ezt vagy azt töröl a data(igen gyakran), másrészt pedig kitoltok azokkal a felhasználókkal, akiknek eszük ágában sincs datát használni, nem utolsósorban az általatok is jelzett problémák miatt. Ajánlanám inkább a netshare.cz-t vagy a suprafiles.net-et vagy a linkget.-et. A suprafiles.net nem töröl semmit, gyors a feltöltés, a letöltés meg még gyorsabb. És ezért még fizetni se kell. Tudom, mert kb. 2 éve használom. Használjátok Ti is, a datát meg felejtsétek el. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadar Posted Október 3, 2018 Share Posted Október 3, 2018 Szia. A datához Free Rapid Downloadert használom. Könnyedén belehet állitani. Megy szépen prémiummal. Sziasztok! Lehet rossz helyen kérdezem, de nincs jobb ötletem. Milyen ingyenes letöltésvezérlőt, lehet használni, data prémiumhoz? 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts