Guest Chili Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 Az utóbbi időben észrevettem, hogy a letöltési sebességgel gondok vannak Prémiummal természetesen sőt kettőnél több szálon sem enged letölteni JDownloaderrel. Más is észlelte ezeket vagy hasonló dolgokat? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GirlPower Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 Köszönöm a témát ! Nekem a letöltéssel nincs gondom ugyan nem a JDownloadert használom, több szálon is jön lefelé és nem lassú jó nyilván hétvégén kicsit lassabb, de ez korábban is így volt. Nekem inkább a feltöltött anyag szinkronizálása iszonyat lassú, több esetben lett már jelezve de hiába, válasz annyi érkezett, hogy dolgoznak rajta ..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
posztpank Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Sziasztok! Szerintem a "megint" szó helyett nyugodtan lehetne használni a "még mindig" kifejezést. Én JD-t és Datagetet is használok, a JD-t nagyon utálhatják, mert a MAX. 2 szál is ritkán jön össze, inkább csak 1 szálon működik, a letöltési sebesség grafikon pedig leginkább egy fibrilláló infarktusos EKG-jára hasonlít jó nagy szünetekkel. A Dataget progival működik az 5 szál, de természetesen ez ötödannyi sebességet jelent szálanként és külön kell más progival kicsomagolni utána. A hétvégék a legrosszabbak, és tkp. reklamálnunk fölösleges, hiszen ott a honlapon: " letöltés AKÁR több szálon is..." A legreménytelenebb dolog pedig az "ügyfélkapu" használata, bár a válaszként kapott ctrl-v bullshit Data Dénes alírással időnként lehet szórakoztató. Én az Osztott.com elindulásában látom az egyetlen lehetőséget a változásra: az induló konkurencia "minden korlátlan & ingyenes" hozzáállása talán észhez téríti őket. Különben nem marad prémium előfizetőjük. 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkGeorge Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Hát én kíváncsi leszek erre az osztott.comra.....épp körbenéztem,és láttam egy feltöltő már tesztelte a osztott.com-t.200MB fájlokat tett fel(sorozat),teszteltem a letöltést.Meglepődésemre 3-4 perc alatt lejött egy 200 MB fájl (az én netem csak ilyen sebeséggel bír),de ez meglepett mert a data prémiummal is hasonló sebbeségel jön le hasonló méretű fájl.Tehát érdeklődve és reménykedve várom a fejleményeket és a további véleményeket én is ebben a témában Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkGeorge Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Természetesen azért vannak aggályos kérdések is,vajon meddig lesz ingyenes,mekkora tárhellyel rendelkezik és vajon később nem -e kell fizetni tárhely nővelésért vagy sebeségért ? Minden új jó csak kérdés meddig ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted December 9, 2014 Share Posted December 9, 2014 Megint nagytakarítás folyik a data-n! 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
almaszosz Posted December 10, 2014 Share Posted December 10, 2014 Ajjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjj, de mekkora. 1 terra helyet csináltak tőlünk, maguknak Olyan is ment, ami nem volt nyilvános, de a mappában szerepelt. Ez érdekessé tette a dolgot, és nem is kicsit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chili Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 Data.hu 6.0 BÉTA? Ez némileg meglepett most... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GirlPower Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 karácsonyi ajándéknak szánták.....de nem véletlenül béta, olyan is Letöltésvezérlő minden linket töröltnek jelez, és a firefox link chacer pedig nem ismeri fel, szóval jobb visszaváltani a régire Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolika80 Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 szerintem tök jo az uj külsö tény hogy szerssem a kéket, de amugy is, nem hiszem hogy tul nagy gond lenne a datá-val, ha belegondolunk azért rendes forgalmat bonyolit az a szerencsétlen oldal, és néha azért ök is besokalhatnak a le és feltöltések fentartásánál.. ilyen a technika.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolika80 Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 Ajjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjj, de mekkora. 1 terra helyet csináltak tőlünk, maguknak Olyan is ment, ami nem volt nyilvános, de a mappában szerepelt. Ez érdekessé tette a dolgot, és nem is kicsit. azt mondod olyan is ment ami nem nyilvános??? akkor nem kellet volna oda feltenni.. ! Minden rosszindulat nélkül mondom) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GirlPower Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 data már nem a JDownloadert ajánlja mint letöltésvezérlő ( állítólag úgy elállították, hogy nem is tudják javítani ) írtak a cégnek, hogy segítséget kérnek most a FlashGet letöltésvezérlőt ajánlják. Lehet, hogy cserélni kell majd mindenkinek. " progihoz van 1 magyar nyelvű leírásom, ismertető a beállításokról igény esetén szívesen felteszem " http://www.flashget.com/index_en.html 3 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ban-Dee Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 Igény!!!!!!!! Beszarás, hogy, ha valami jól működik (data --- JDownloader) akkor azt valaki biztosan elb@ssza. "Csak most, csak itt, csak nektek, csak értetek, új, még újabb, még jobb, még banánabb ízű banán, csak értetek, csak nektek! A Flessgetet vagy 4-5 éve kidobtam a francba, mert volt JDownloader, ami mindent tudott ......... eddig. SZÉP VOLT FIÚK A DATÁNÁL ÉS A JDOWNLOADERNÉL!!!!!! Csak így tovább! Amúgy bocs, nem szokásom kiabálni, meg offolni, de rendesen kiakadtam rájuk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemox Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 Sziasztok! Használjátok a JDownloader2 letöltésvezérlőt, ez együttműködik az új Data-s rendszerrel. Telepítésnél lehetőleg válasszátok a custom opciót, hogy ne rakjon fel minden felesleges vackot (Opera böngésző és egyéb beépülő modulok). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
reepa Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 karácsonyi ajándéknak szánták.....de nem véletlenül béta, olyan is Letöltésvezérlő minden linket töröltnek jelez, és a firefox link chacer pedig nem ismeri fel, szóval jobb visszaváltani a régire a letöltésvezérlő a réginél, és az ujjnál is- elavult plugin-t ill. of line- t jelez.....mérgelődök is...... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szabi45 Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Két napig kinlódtam ezen a problémán.Feltettem a flashgetet,nem vált be,jött a dataget kérte a framework 3,5-öt a jó istennek nem tudtam se feltenni se bekapcsolni,ráadásul hol töltött hol nem,no gondoltam jöhet a jdownloader 2 de a régi mellé nem ment fel fél nap mire rájöttem hogy elkell távolitani a régit,és fel a kettest.Most szépen stabilan,üzembiztosan fut,tölt,és nagyon szép a felülete,gyors nem is értem miért béta verzió,megvagyok elégedve vele.okos na nem dicsérem tovább,,,,,, maradok ennél! :) Ráadásul magyar nyelvű! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ccaty Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 (edited) Most is a JD-t használom. A program jobb felső sarkában ajánlja a Béta verziót letöltésre. Kissé lebutított formában - több jó funkciót - elhanyagoltak, de helyette felesleges kiegészítőket beraktak. Mindent összevetve több szálon is lehet vele letölteni, bár néha a több fájlból álló linkek egyikét, direkt jó hosszú időre állították be (van, hogy 10-15 perc is van). Gondolom ez azért lehet, mert bőszen írják, hogy "uploaded get premium" De mégis ezt használom, bár én nem veszem igénybe a prémium lehetőséget, de sajnos a régi JD-vel nem lehet data.hu fájlokat leölteni még prémiumosoknak sem, mert mindig valami hibát jelez. Módosította December 22, 2014 ccaty Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suttyo4 Posted Január 23, 2015 Share Posted Január 23, 2015 Sziasztok! Két napja vmi gond van a data.hu-val, azt írja ki h a tárhely nem elérhető, a JDownloader2-ben.Megnéztem böngészőben fenn vannak a linkek ha rákattintok akármelyikre kiírja h hiba nem elérhető, még a tegnap felrakott data-s letöltésekkor is :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GirlPower Posted Február 15, 2016 Share Posted Február 15, 2016 Tegnap megpróbáltam 1 data prémium linket letölteni 4 órát írt ki :D persze, hogy nem vártam ki, egy másik tárról prémium nélkül pikk-pakk lejött 2014 óta nem képesek megoldani a gondjukat, szégyen! King Mester: Lassan a címet át lehetne írni => data még mindig nem korrekt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GirlPower Posted Április 5, 2016 Share Posted Április 5, 2016 Megint csak a probléma.... Mostanában "bad gateway" hibaüzenettel találkozol akkor a link elérhető, csak a data "zárolta". Érdemes később próbálkozni vele. Erről a feltöltő NEM tehet ne "bántsátok" őket ezért. 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atti69 Posted Január 6, 2017 Share Posted Január 6, 2017 Sajna a Data két napja változtatott a letöltésen, betett egy nem vagyok robot ablakot, amit a jdownloader nem tud kezelni, így nem indítja a letöltéseket!! Nem tudom, hogy más vezérlők kezelik-e. Lehet egyenként szedegetni! Hab a tortán, hogy mától már nem elég a pipa, de képkódot is kér!! Valaki tud rá megoldást? 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atti69 Posted Január 13, 2017 Share Posted Január 13, 2017 (edited) Senkinek nincs ötlete?!?! Senki nem használ letöltésvezérlőt, vagy csak nekem nem működik? Módosította Január 15, 2017 atti69 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkmill Posted Január 15, 2017 Share Posted Január 15, 2017 nekem napok óta lejárt plugint dob minden datásra... 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atti69 Posted Január 16, 2017 Share Posted Január 16, 2017 Azért dobja a lejárt plugint, mert betettek egy nem vagyok robot ablakot, ami többnyire egy képes ellenőrzést is kér, és csak utána engedi a letöltést! Erre nincs senkinek megoldása? Mindenki prémiummal tölt?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szevahogyvagy Posted Január 16, 2017 Share Posted Január 16, 2017 A Data.hu-t magyar nyelvet ismerők használják, míg a többi, külföldi tárhelyeket meg az angol és a német nyelvet ismerők a leginkább. Mint ismeretes, a JD-vel letöltők nem tesznek mást, mint lopott kódokat használnak a letöltéseknél...nem részletezem. Ha az arányokat nézzük, igencsak óriási a használók számánál az eltérés, így a tárhelyeket tulajdonlók bevételi lehetőségének nagysága is. Szerintem, nem olyan drága a Data előfizetés, hogy az ne érje meg, pláne, hogy összefogva is lehet használni, így megosztódik a költség. Semmi nincs ingyen. Mindenért fizet valaki (JD-nél is így van, ugye?). A képkód beírása az a munka, amiért így megkapható egy tartalom, amiért pénz nélkül lehet hozzájutni. Ha valakinek így ez felháborító, mert a hozzájutásért ennyit kell dolgozzon, az nem érdemli meg, hogy hozzájuthasson, hiszen, akitől letöltené, annak meg kellett vennie annak idején azt a tárhelyet, hogy megoszthasson rajta, plusz a többi meló, ami egy megosztással jár. Érdekes, szerintem, hogy az adakozók felől ez elvárt, hiszen másképp nem tudna adni, de a másik oldal esetében egy képkód-munka is felháborodást vált ki. Tudom, vannak sokan, akik külföldön élnek, így nincs lehetőségük az előfizetésre, és így, csak ingyenesként tudnak leszedni a tárról. Sajnálom is Őket. Viszont, nekik kell valamilyen formában elintézni a cégnél azt, hogy adjanak lehetőséget számukra is, ha erre hajlamot mutatnak. Ha viszont, nem akarnak pénzt kiadni, akkor vállalniuk KELL az ezzel járó többletmunkát, amit nem tesz meg helyettük a program, amiért szintén nem fizettek semmit. Ez csak a saját, magánvéleményem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atti69 Posted Január 17, 2017 Share Posted Január 17, 2017 Kedves Zsebibaba! Nem az a baj, hogy képkódot kér, az megteszik a külföldiek is, csak azokat kezeli a jd, feldobja az ablakot, beírom és kész. Ezzel szemben a data lejárt pluginként jelentkezik a jdnél, egyenkénti letöltésnél pedig sokszor 4-5 képet is feldob, majd minden második letöltése közben megszakad, mehet újra az egész, de igazad van elő kell fizetni és kész! Utána aztán mehet a letöltés ezerrel, csak legyen mit! Én mondjuk nem töltök annyit, de ez meg az én gondom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szevahogyvagy Posted Január 17, 2017 Share Posted Január 17, 2017 (edited) Kedves Zsebibaba! Nem az a baj, hogy...de ez meg az én gondom... Kedves atti69! Nem zsebibaba vagyok. Az a dedós hozzáállásos elnevezése annak a csoportnak, amivel a hsz-számom által vagyok besorolva. Ahogy nálad meg a Jómunkásember jelenti ezt. Kipróbáltam böngészőn keresztül a letöltést, és csak két fájlt enged meg egyszerre leszedni. A 3. már nem lehetséges, és ahogy el szeretném mégis indítani, mert esetleg már elkezdtem, de leállítottam, a többit is letiltja addig, míg valamelyiket le nem állítom. Hogy ez van-e a proginál is, nem tudom, mert nem a JD-vel szedek, hanem a MiPony van fent, de az meg nem kezeli csak prémiumnál a Data.hu-t. Emlékezetem szerint, a JD-nél 3 az alap, nem kettő, így ez lehet a bezavaró a letöltési lehetőségnél, hiszen a proginak sem enged meg kettőnél több fájlt egyidőben letölteni. Böngiben egy 170 MB-os fájlt, olyan ~45 perc körülire jelzett ki. Hogy ez a JD-nél mennyi, nem tudom, de szerintem, ha ott is képkódot kell kitölteni, mint a bönginél, akkor nem lehet akkora gond, ha nem a progival szedsz...szerintem. Üdv: szevahogyvagy u.i.: Kipróbáltam a 3 fájlt egyidőben, mivel eddig csak kettő futott, azok is már a felénél tartottak, a 3. meg megkezdett, csak eddig leállított volt, vagyis, a képkód kérésénél nem számolhatta bele a letöltési lehetőségekhez, így kidobta a letöltés megkezdhetőségét indító "ablakot", és elkezdte a letöltés folytatását, és a már futókat sem állította le. Módosította Január 17, 2017 szevahogyvagy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guszti1 Posted Január 17, 2017 Share Posted Január 17, 2017 Sziasztok nem értem azt hogy mindenki tudja hogy nem lehet letölteni DATA-ról akkor miért tesznek fel DATA-s filmeket? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szevahogyvagy Posted Január 20, 2017 Share Posted Január 20, 2017 Sziasztok nem értem azt hogy mindenki tudja hogy nem lehet letölteni DATA-ról akkor miért tesznek fel DATA-s filmeket? Le lehet tölteni a tárról. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atti69 Posted Január 26, 2017 Share Posted Január 26, 2017 Azóta beláttam én is, hogy a data csak prémiummal működőképes, így már beruháztam és a korábban egy hét alatt leszenvedett cuccokat fél nap alatt egyedül (!!!) lekapkodta! Marad a PRÉMIUM, a datásoknak is meg kell élni valamiből! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts