Cruel Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 Sziasztok! Most regeltem, de egyből megtetszett ez a topic, szerintem nagyon jó!! Íme tőlem néhány kép, kezdő vagyok még, bármilyen tanácsot szívesen fogadok, ha valaki valamiben módosítaná csak hajrá! kíváncsi vagyok Igazából nagyon egy kaptafára készültek a képek (angel project ) de talán valakinek tetszeni fognak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vin Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 nekem nagyon tetszenek.. főleg az utcsó3.. (csajok is jól mutatnak rajta.. ) a 2. nál túl sok a zaj.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancsi111 Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 Én nem hallom azt a zajt a 2. képnél Nekem is tetszenek a képek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vin Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 hülye.. (értsd pozitívan.. ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancsi111 Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 Meglesz Cruel! Ha esetleg van még hasonló képed, csak bátran oszd meg velunk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josika Posted Május 11, 2007 Share Posted Május 11, 2007 hu nagyon szépek a képek és a képen lévö csaj is szép Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cruel Posted Május 11, 2007 Author Share Posted Május 11, 2007 köszönöm mindenkinek. a képen látható csaj is szép jah, kár h nem járt velem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m33ck Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 Hehe, és mutattad neki a képeidet? Tuti hogy a nyakadba ugrana Amúgy az utolsó tetszik a legjobban, azt nagyon eltaláltad. Grat;) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 Nekem az utolsó előtti tetszik a legjobban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiscipo Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 Az uccsó 2 az szép. a többi nem igazán teccik, de 5letes és szépen ki vannak dolgozva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 Utolsó ami jó a többiben van hiba. Azért jó az utolsó, mert ahogy fénylik a szárny és s felkarján is van egy kis fény és ezért tényleg hihetőbb mint az elsőn ahol nem hat a testre semmi fény, nem válik ki a képből. Utolsó előtti is majdnem jó. A zajos köré tény valami keretet és egyből hangulatosabb lesz és ha lehet a keret részbe írd a szöveget. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m33ck Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 igen-igen, de az utolsón is wan egy aprócska baki, hogy az a csaj hibája, wagy Te rontottad el azt nem tudom, de a jobb oldala a csajnak kicsit, mintha el lenne törwe, csekkold le, lehet a fénykép ilyen alapból, de akkor jawítsd ki, am nagyon faja. Grat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
glevis Posted Augusztus 11, 2007 Share Posted Augusztus 11, 2007 Egyértelműen a legutolsó a legjobb a többi nem sikerült vmi jól... Naon jót nevettem a 4. képen retikülös angyalka majd ha belejössz a PS-be töröld le a tasiját... mindenestre csak így tovább! én is csináltam ehhez hasonló képet: http://www.deviantart.com/deviation/60758816/ Flegeton: nem prozom magam csak reklámozok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Augusztus 11, 2007 Share Posted Augusztus 11, 2007 Itt tényleg csak reklámozol, nem is szóltam be. … Még. Cruel: a 2. at megcsinálod kerettel?! Meg talán egy égetett papírszél is jó lehet, ha nem akarod rajzolni csináld ecsettel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cruel Posted Augusztus 13, 2007 Author Share Posted Augusztus 13, 2007 köszönöm a tippeket. elhiszem hogy sokaknak nem tetszik csak az 1-ik, vagy az sem nem vagyok profi sajnos elég nehéz ps-t tanulni, nincs sok ötletem így tudás híján, ha a neten meg látok valami nagyon jó képet akkor elkezdem csinálni de szintén tudás híján elakadok valahol akkor nem nagyon van aki tud segíteni m33ck: az a kép hibája, alapból ilyen glevis: jaja a retikült nem tudtam eltüntetni meg róla sajna csak ilyen sz*r képem volt :S flegeton: igazad van, kipróbálom az égetett keretet természetesen amikor egy csaj meglátja ezeket az angyalos képeket egyből kell neki is, szal csináltam még valakinek :D bevallom most már marhára unom az angyalkákat ezekben sincs semmi extra :S valahogy el kéne jutnom 1-ről a 2-re azért megmutatom... http://www.kepfeltolto.hu/2007/8/13/44tj.jpg http://www.kepfeltolto.hu/2007/8/13/44tk.jpg köszi az eddig válaszokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Augusztus 14, 2007 Share Posted Augusztus 14, 2007 sok magyar tutor van, meg a fórumon is megtalálható pár jó shopos emberke és ha kérdezel biztos segítenek. A mostani angyalkás kép: a szárnyai nem jól álnak kicsit még igazgatnék rajta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
glevis Posted Augusztus 14, 2007 Share Posted Augusztus 14, 2007 a bal szárnya el van csúszva jobbra szal nincs középen.... a jobboldali szárnyát pedig vedd kissebre egy picit! itt is kell alkalmazni a perspektivikus nézetet. mellesleg nem teccik a kép lekaphattad volna szebb pózból is de ha nem te csináltad akk mind1. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cruel Posted Augusztus 14, 2007 Author Share Posted Augusztus 14, 2007 flegeton: a magyar tutorok nagyon alapok sztem. de külföldi oldalak sem viszik túlzásba. glevis: egyik képet sem én csináltam. ilyet küldött hogy erre tegyek szárnyat ennyi, szóval a beállás az ilyen :S ezt meg csak úgy most délután összedobtam: http://www.kepfeltolto.hu/2007/8/14/467a.jpg annyira talán nem rossz csak a henna árnyékait elrontottam túlságosan elüt az arcától, kijavítani meg nincs kedvem így marad Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Augusztus 14, 2007 Share Posted Augusztus 14, 2007 Nem rossz, nekem tetszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
glevis Posted Augusztus 15, 2007 Share Posted Augusztus 15, 2007 csak annyit tegyél meg javítsd ki az angeles képben a perspektíva hibát! sztem jó ez a hennás kép az árnyékok is jók! de fel lehetne még tubózni ilyen pici villámefektekkel a hennán belül ilyen vékony sárga töréseket belevinni mind1 nemmuszáj csak 5let így is naon szuper! egy hiba: a mutató ujj és az áll érintkezésénél felesleges sötétítés, árnyékolás van ott belóg vmi sötét cuccos. jöhet a többi képed! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m33ck Posted Augusztus 16, 2007 Share Posted Augusztus 16, 2007 Fsza lett, csak a padot ott hagyhattad wolna a popsija alatt! Grat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kgabor91 Posted Február 9, 2008 Share Posted Február 9, 2008 Megint cska azt mondhatom Mester taníts Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Február 10, 2008 Share Posted Február 10, 2008 egész jó kép lett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sztewe007 Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 Nagyon szép képek. Ide is érdemes benézni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts