eyeless Posted Július 1, 2009 Share Posted Július 1, 2009 Értem, csak példának hoztam fel. Hát akkor fontold,... de mióta vagy te mindenki? Borzalmas, borzalmas, tehetek én arról, ha nem tolerálom az emberi hülyeséget? Oké, senki sem tökéletes, de azért mindennek van határa. Mint pl a türelmemnek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arbiter Posted Július 1, 2009 Share Posted Július 1, 2009 ÁLLJ!!! Eyeless , Horty.911! Most azonnal rendezzétek le egy.... RAP-PÁRBAJBAN!! "DJ! Pörgesd azt a sz*rt! Jeeeeeeeee......." :P :P :P :P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eyeless Posted Július 1, 2009 Share Posted Július 1, 2009 "Spin that shit", legalább maradjunk az eredetinél... Túl sokszor láttad a nyóc mérfődet, azt beütött a cucc mi? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
varmil Posted Július 1, 2009 Share Posted Július 1, 2009 Nekem bejött a 8 mérföld egy párszor megnéztem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eyeless Posted Július 1, 2009 Share Posted Július 1, 2009 Nemondod? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arbiter Posted Július 1, 2009 Share Posted Július 1, 2009 Túl sokszor láttad a nyóc mérfődet, azt beütött a cucc mi? tongue.gif Inkább a Hororra akadva 3-at! De elég legyen az offból Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
varmil Posted Július 2, 2009 Share Posted Július 2, 2009 Nemondod? <_< Nem mondom írom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 2, 2009 Share Posted Július 2, 2009 Varmilról ordít, hogy valami rapper. Provokálásban nagyon ott van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Július 2, 2009 Share Posted Július 2, 2009 Na jól van, eyeless, látom más dimenzióban vagy, maradj is ott Foglalkozok én vele, mit írogatsz, vannak itt emberek, akikkel normálisan el lehet beszélgetni... Ennyi, én sem bírom a hülyeséget sokáig, ezért nem is szívesen beszélgetek veled Hihi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
varmil Posted Július 2, 2009 Share Posted Július 2, 2009 Varmilról ordít, hogy valami rapper. Provokálásban nagyon ott van. Bocsánat nem provokálok semmit mi elkezdtünk valamiről beszélgetni és mondannyian lelettünk oltva! Kérdezd csak meg Horty.911-t! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Július 2, 2009 Share Posted Július 2, 2009 Igazából nem lettünk leoltva Csak jött vki, aki jobban tudja a dolgokat, mint mi és a maga módján elmagyarázta nekünk, csak mi olyan hülyék vagyunk, hogy nem vagyunk hajlandók elfogadni a stílust, amint az a valaki a tudását átadni próbálta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
varmil Posted Július 2, 2009 Share Posted Július 2, 2009 Nahh ja valami iesmi! vagy nem? Nem tom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Július 2, 2009 Share Posted Július 2, 2009 Ehh pedig én csak annyit mondtam, hogy nem érdekel, hogy ensiferuméknál hogyan hörögnek a jóemberek, a lényeg hogy tetszik mondjuk én hülyeségeket beszélek, honnan is tudhatnám hogy mi tetszik nekem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eyeless Posted Július 2, 2009 Share Posted Július 2, 2009 Jolvan horty, pihenjél apám, mert "Elvis" a szívroham. Nemtudom mit akarsz elérni ezzel a gyerekes cinizmussal, de ha jól esik hát csak nyugodtan. varmil, te meg most miért sírsz? Mert hsz.-en keresztül hülyeségeket irkálsz, és amikor mepróbálom elmagyarázni (akkor még normálisan), akkor mondatértési problémak lépnek fel nálad (mint most is..."le lettünk oltva"), és akk más hülyeségbe fogsz bele? Aminek igazából semmi köze az eredeti témához? És amikor már az agyamra megy, hogy 20x-ra is ugyanazt magyarázom, akkor jöttök azzal hogy, "öcsém mekkora paraszt! ". És ami a legszomorúbb, én legalább tudtam miről beszélek. Lehet folytatni a cinizálást. Egészségetekre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
varmil Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 Jolvan horty, pihenjél apám, mert "Elvis" a szívroham. Nemtudom mit akarsz elérni ezzel a gyerekes cinizmussal, de ha jól esik hát csak nyugodtan. varmil, te meg most miért sírsz? Mert hsz.-en keresztül hülyeségeket irkálsz, és amikor mepróbálom elmagyarázni (akkor még normálisan), akkor mondatértési problémak lépnek fel nálad (mint most is..."le lettünk oltva"), és akk más hülyeségbe fogsz bele? Aminek igazából semmi köze az eredeti témához? És amikor már az agyamra megy, hogy 20x-ra is ugyanazt magyarázom, akkor jöttök azzal hogy, "öcsém mekkora paraszt! ". És ami a legszomorúbb, én legalább tudtam miről beszélek. Lehet folytatni a cinizálást. Egészségetekre. Erre csak aanyit válaszolnék mikor már nem is a témánál voltunk te akkor is bővelkedtél nekünk a bölcseségeddel mi meg is értettük!Tehát lehet h nem is nekünk nehéz a felfogásunk? Vagy tényleg ennyire sötétek lennénk?! Passzt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 Bocsánat nem provokálok semmit mi elkezdtünk valamiről beszélgetni és mondannyian lelettünk oltva! Kérdezd csak meg Horty.911-t! Akkor elnézést, rosszul értelmeztem! Hagyjátok már abba ezt a hülye vitát! Semmi értelme, senkinek sincs igaza! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 Eyeless, hidd el, nem te vagy az egyedüli, akinek van olyan témája, amiről úgy tud beszélni, hogy ért is hozzá Lényegébe az van, hogy sztem be kéne fejezni ezt a hülyeséget, amit elkezdtél Nem kell itt vitatkozni, ennyi. Na, meghallgatom azt a jó kis The Count Of Tuscany számot, nincs benne hörgés, ellenben Dream Theater Vélemény az új albumról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
varmil Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 Nem ismerem nem tok véleményt mondani! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 Zsííííííííír A Six Degrees óta a legerősebb anyaguk szerintem. A Count of Tuscany meg egyenesen kedvenc róla, csak azt az álmosító gitáros kiállás sikerült hosszabbra a kelleténél... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 ÁÁÁÁ, dehogy, az úgy van jól, ahogy van én még el tudnám hallgatni azt az elszállós, Vangelis-es részt, gyönyörű és ahogy onnan újra felépül LaBrie-vel az egész húúúú, legutóbb hasonlót a Scenes-nél hallottam, ott is talán az One Last Time-ban hallottam, van benne egy rész, ami gyönyörű és LaBrie is hozzátesz rendesen, na itt is azt éreztem, régen volt ilyen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
varmil Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 Gondolom kész orgazmus a dolog ahogy beszéltek róla! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sal33 Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 cs Látcik az alapvető probléma ez egyértelmüen ízlés kérdése "ízlések és pofonok". De viszza kanyarodva ez attol is függ ,hogy ki mijen zenét halgatott kiskorába hisz nézzétek csak a népzenészeket.. mindegy a lényeg fölösleges szapulni egymást mert nincs értelme ugysem tudjátok egymást meggyőzni csak veszekedtek. Na mindegy nem én vagyok a messiás és nem is akarok lenni csk tiszta képet adok az egyiknek alig 100 éves multjavan (rap) amásiknak már nem is tudom olyan régi stilus de azt tudom ,hogy haladni kell a korral de én nem ezért választottam a rap et és a discot azért mert én ezt halgadtam és engem ez érintett meg természetesen másokat meg más. Na enyi a véleményem a dologrol köszi hogy olvasod. cs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 (edited) Egyszerűen zene, egy olyan bandától, akiknek tagjai mindent tudnak a zenéről és kétséges dolog, hogy egyáltalán erről a bolygóról származnak Érdemes megismerni, de nem mindenkinek jön át elsőre-másodikra, ez nem azt jelenti, hogy rossz, csak meg kell ismerni. Az hogy haladni a korral, nem jelenti, hogy feltétlen disco zenét kelljen hallgatni, amiért haladok a korral nem kell otthagyni a rock-ot, lehet, hogy ráállsz a disco-ra, de abban értéket nem találsz, ezért hülyeség, hogyha haladni akarsz a korral, akkor a rock-ot félre kell dobni, hiszen vannak olyan számok, amik mondjuk 30 évesek, de a szövegük időtálló és épp ezért aktuális, ebből adódik hogy értékes, ellenben a disco-val Módosította Július 3, 2009 spdeluxe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
varmil Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 Dijazom! Én is haladok a korral de médse szeretem a discot meg az ieneket! Változatlanul a rap maradt mindörökké: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eyeless Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 csk tiszta képet adok az egyiknek alig 100 éves multjavan (rap) amásiknak már nem is tudom olyan régi stilus de azt tudom Na ezt meg honnan halucináltad? A rap a 70' évek eleje-közepe felé jelent meg amerikában...Szóval véletlenül sincs, 100 éves múltja (még alig se!). És akk egy kis bizonyíték a hitetleneknek: http://en.wikipedia.org/wiki/Hip_hop Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 Sztem még a rock sincs 100 éves. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
varmil Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 Sztem se! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 Sztem se! De hogy ezt minek kell írni, nem tudom Mind1, trollkodás forevör Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eyeless Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 áááh... kb. 60 körül lehet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 A "Rock and Roll" kifejezést először 1951-ben használta egy Alan Freed nevezetű Clevelandi DJ egy Rythm'n'Blues jellegű szám bekonferálására. Sokan ezt tartják a rock zene időszámításának kezdetének. Tehát 2 év múlva tényleg 60 éves lesz a Rockzene. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts