Nes-Thor Posted Május 13, 2008 Share Posted Május 13, 2008 Hmmmm.... újabb tudatlan emberke, akinek fogalma sincsen erről az egészről.... Grat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Május 13, 2008 Share Posted Május 13, 2008 Ne vegyétek túl komolyan, ha megnézitek a képét, jó ha van 12 éves A zenéről sztem jóformán fogalma sincs, főleg ha ennyi jön le neki egy koncertből, hogy hosszú hajú emberkék szaladgálnak.Mellesleg sztem egyáltalán nem gáz, hogyha mozognak egy kicsit a zenészek, miközben küldik az ipart... persze ha jól megy együtt a kettő Pl a Maiden gitárosai állandóan ugrálnak, szaladgálnak és nem éppen mondanám őket kezdőknek... sőt már fiatalnak sem, de még mindig ugyanúgy nyomják A nemzeti rock cuccról csak annyit, hogy ez is jó kis divat lett kis hazánkban.A sok pózer lenyíratja a haját, és adja a nagy hazafit mert kárpátiát hallgat meg mindenféle kopasz zenét... közben ha olyan nagy hazafinak érzi magát akkor mondja el nekem, hogy mit tesz ő a hazáért Vagy azt talán a haza szolgálásának tartja, hogy jó nagy csoportokban kötekszik?.... szánalmas ez az egész. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Május 13, 2008 Share Posted Május 13, 2008 a rap sokal jobb mint az a szar rock amugy is csak a rockerek szaladgálnak a szinpadon a 2 méteres hajukal annyira szeretem az ilyet, gyerekek végre béke honol a topicban, de 1-2 hetente mindig beböffent egy marha értelmes valaki egy ilyen intelligens és tartalamas hsz-t aztán kezdődik az 1hetes vita emiatt ez a legjobb: olyasmit szidnak, amiről fogalmuk sincs, de azért nem hallgatják meg 1szer sem, mert az ugye sz@r <_< ilyenkor egyszerüen muszály megmondanom, hogy ez igénytelen, elnézést meg most a 2 méteres haj, és a szaladgálás miért baj??? szaladgálni a "sokkal jobb" rapperek is szoktak... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gazsilada Posted Május 13, 2008 Share Posted Május 13, 2008 biztos hallgatott egy jó fifti szentes számot és most már ő is rapper Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Május 13, 2008 Share Posted Május 13, 2008 Nem csak hogy rapper, gangszta! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thundertibor-alexei Posted Május 13, 2008 Share Posted Május 13, 2008 Ha apja lennék a törpének, fel se engedtem volna a netre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lollercoaster Posted Május 13, 2008 Share Posted Május 13, 2008 és ilyenkor ne mondjam azt újra hogy 13 éves kor rulz... vagy már nála még kevesebb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lollercoaster Posted Május 13, 2008 Share Posted Május 13, 2008 A nemzeti rock cuccról csak annyit, hogy ez is jó kis divat lett kis hazánkban.A sok pózer lenyíratja a haját, és adja a nagy hazafit mert kárpátiát hallgat meg mindenféle kopasz zenét... közben ha olyan nagy hazafinak érzi magát akkor mondja el nekem, hogy mit tesz ő a hazáért Vagy azt talán a haza szolgálásának tartja, hogy jó nagy csoportokban kötekszik?.... szánalmas ez az egész. na jaaa... mit tesznek kérdésre (nem mindegyikükre jellemző, de volt egy időben nagy divat): hát magukra terítik az árpádsávos zászlót és igazságosztót játszanak, mert ők mindent nagyon tudnak - persze, mert beadták nekik a háttérből... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty0911 Posted Május 13, 2008 Share Posted Május 13, 2008 Én sem akarok itt politizálni, nem is fogok több ilyet írni, de egyértelműen azt vallják, hogyha már nemzeti rock fan vagyok (vagy csak azt hiszi magáról), akkor csatlakoznom kell a magyar gárdához, mert ott okos emberek jbbá teszik tetteikkel az ország helyzetét. Manapság ő róluk alkotják a rock-er képet... Persze van itt is kivétel. A martinka gyerek miért nem reagál? Nem csak egy hsz-t szabad írni, akár mennyit, biztos van még ötlete, csak nem meri leírni, pedig csak bátran, hiszen mi is leírjuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Május 13, 2008 Share Posted Május 13, 2008 NEm akarok senkit sem megsérteni, de szerintem betojt, és nem mer visszaírni. Vagy megsértődött, mert tönkrevágtuk az ő lelki világát, hogy csak 2 méter hosszú hajú rohangáló rockerek élnek. Tudjátok, honnan ismerős nekem ez a szitu? Amikor szkráccs barátunk és cherry itt osztotta az észt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViiCTORiiUS Posted Május 13, 2008 Share Posted Május 13, 2008 Az a helyzet hogy szegény martinka nem tudja magát igazán kiélni a 12 éves osztálytársai rapimádata miatt ui: Cukker a képed :DD Igazi rapes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gw89 Posted Május 13, 2008 Share Posted Május 13, 2008 Hát én is mindkettőt szeretem, előtte csőrapper voltam, de megvilágosodtam mindkettő ugyanolyan jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gazsilada Posted Május 14, 2008 Share Posted Május 14, 2008 szerintetek mikor jön a következő aki oltja majd a másikat? Én 1 hetet adok Rap mindörökké Béke Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seraf723 Posted Május 14, 2008 Share Posted Május 14, 2008 ejj 3-4 hetente benézek csak egy jót mosolyogni de sajna azt veszem észre h több a 12-13 éves dzsijunitos gyerek aki szitja a tüzet béke Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Május 14, 2008 Share Posted Május 14, 2008 max 3 nap Végülis érthető hogy mindenki aki meghallgat egy 50 cent számot keménynek érzi magát (főleg ha nem is érti a szövegeket) de azért csak azt látja a klippekben hogy dobálják a pénzt az utcán meg a kocsijukban ül egy fél szilikongárda. Aztán vagy úgy megy az utcán, mint aki mindjárt szétesik, vagy úgy, mint akinek reggel bentmaradt a vállfa. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyho777 Posted Május 14, 2008 Share Posted Május 14, 2008 am igaz... nem vitatom nagyon jó rap zenéket csinálnak... sőtt.. de azért én rock zenén nöttem fel nekem az az igazi bár manapság nem vetem meg a jó kis Rap music-ot sem De amig ez a föld kerek, mindig lesznek rock-erek ,\ii/ [o.o] \ii/, Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gazsilada Posted Május 14, 2008 Share Posted Május 14, 2008 és neked mi a jó rap zene? érdekel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Május 14, 2008 Share Posted Május 14, 2008 Szerintem a nemzeti rock az egy nagy hülyeség... megyek az utcán és minden 5. ember telójából ez bömböl. Még hazafinak képzelik magukat, hogy ilyet hallgatnak A rap is jó, de sokan a bűnözéssel és a keménykedéssel állítják párhuzamba. Gondolok itt pl a klippekben is a sok pénzt dobálják. Martinka meg inkább hallgasson valami "Bjútiful gööörl" stílusút, abban nem csak az maradna meg neki, hogy hosszú hajú emberkék rohangálnak a színpadon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Május 14, 2008 Share Posted Május 14, 2008 és neked mi a jó rap zene? érdekel van olyan is, nem is egy, csak ugye nem az ami a tévéből ömlik ha meg valakinek az nem tetszik, az már ízlés dolga... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bucmac Posted Május 14, 2008 Share Posted Május 14, 2008 hali! még egy szavazat a rap kategóriára. bár a rockal sincs semmi bajom, csak egyszerűen nem szeretem. és azért meg kell jegyezni: EGYIK SEM SZ@R bár a nemzeti rockot inkább hagyjuk, azt utálom de h mennyire jól megfér egymá mellett a rap és a rock, ha nem csinálunk belőle életbevágó elvi kérdést: én világ életemben a rapért voltam oda, azt a stílust kedveltem, de a barátnőm rocker volt. és mégis jól megvoltunk. csak 4 hónap után vége lett (májbeteg volt...és...) na szóval a lényeg: +1 szavazat a rapre u.i.: holnapi zh-mra tanultam ma, kómás vagyok, bocsi a helyesírási hibákért Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Május 23, 2008 Share Posted Május 23, 2008 a rap sokal jobb mint az a szar rock amugy is csak a rockerek szaladgálnak a szinpadon a 2 méteres hajukal Cs all! Csak annyit hogy téged már másodjára látlak itt (szerencsére). Mind a két hsz-ed ennyit tartalmazott: a rock sz*r, a rap jó Azért látszik hogy te is a magyar "értelmiséghez" tartozol. Amúgy direkt odaírtam hogy melyik a jobb és MIÉRT? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Május 23, 2008 Share Posted Május 23, 2008 jajj hát nem látod? amugy is csak a rockerek szaladgálnak a szinpadon a 2 méteres hajukal szerintem teljesen korrekt indok, neeem? emiatt simán jobb a rap Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
La brujita Posted Május 25, 2008 Share Posted Május 25, 2008 Rock=Kő!Ennyi!! ...és a rockzenét nem csak a rockerek szeretik... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danner Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 természetes a rap a jobb de a rock se rossz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 Rap vs. Rock, melyik a jobb és miért? Indoklásokat kérünk! A természetesen nem elég Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 Az indok szubjektív Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
diesell Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 Én nem szavazok egyikre sem, mert mind kettő ugyan ott van nálam. Szeretem mind a két műfajt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty0911 Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 Ja, a természetesen az olyan általános, hogy lényegébe mindenki által elfogadott dolog, de ez nem így van, hogy természetesen az egyik a jobb, még jó..., hanem az fórumozó saját véleményére vagyunk kiváncsiak, ami miatt úgy érzed, hogy az a bizonyos műfaj a jobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lollercoaster Posted Június 2, 2008 Share Posted Június 2, 2008 horty: kihagytad még a kedvencemet: "egyértelműen a ... " hát ezt *****ra utálom, mitől egyértelmű? egy ismeretlen ember vagy egy 100ezres fórumon báázzeee!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty0911 Posted Június 2, 2008 Share Posted Június 2, 2008 az utolsó mondatrészt egy képzeletbeli "egyértelműző" tagra gondoltad? Csak azért, hogy ne értsem félre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts