Seraf723 Posted Március 3, 2008 Share Posted Március 3, 2008 na rájuk utaltam a 2napja reggelt 1-2hsz-el rendelkező szélsőségek alatt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Március 3, 2008 Share Posted Március 3, 2008 hiliek: legalább érted hogy mire táncolsz? Mert ha az lenne a szövege hogy "everybody's a stupid motherfucker who's dancin to my music, you dont need to use your mind, you are here to prove it!" - most így hirtelen leírtam ezt a hülyeséget rímel vmennyire... de sztem nem érted, ha 50cent nyomná te mégis ráznád magad... pedig ha belegondolsz hogy mit jelent elmenne a kedved az egésztől Ennyit erről. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Március 3, 2008 Share Posted Március 3, 2008 50 centet meg Norbát egy kalap alatt említeni hiliek eccsém te aztán vágod a dolgokat szánalom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Március 3, 2008 Share Posted Március 3, 2008 Neki sem jött meg még a józan esze Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Március 3, 2008 Share Posted Március 3, 2008 Jajj nagyon bírom ezeket az eckohuszárokat ötven filléres meg dzsí dzsunit a király szánalom... de gondolom sokan ezért mondják a rap-re h xar, mert ilyeneket hallanak... amik egy nagy .... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Március 3, 2008 Share Posted Március 3, 2008 Na igen, én is beleestem abba a hibába, hogy ezek után a senkiházik után néztem le a műfajt... Előfordul Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiliek Posted Március 6, 2008 Share Posted Március 6, 2008 Én nem szoktam táncolni ienekre csak + említettem pár előadot akit hallgat.Ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Március 6, 2008 Share Posted Március 6, 2008 Néhány oszt. társam megccsinálta azt, h TCS, nirvánára meg dühöngő metálra táncolt... én meg ott ugráltam meg headbangeltem mellettük Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Március 6, 2008 Share Posted Március 6, 2008 És hogy táncoltak rockra? nem vagyok egy nagy táncmester, így elképzelni sem tom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogany No1 Posted Március 6, 2008 Share Posted Március 6, 2008 Hát én koncerten látta már táncolni embereket, de azok csajok voltak, meg elég light számra nyomták Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Március 7, 2008 Share Posted Március 7, 2008 Az más, laza rockra simán lehet táncolni Arra lehet nyomni olyan "rögtönzött táncot" mint a discoban csak más stílusban, sokkal lazábban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Március 7, 2008 Share Posted Március 7, 2008 Hát érdekesen Vmi dühös metál számnál valami laza lightos disco tánc És állandóan ezt teszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Március 7, 2008 Share Posted Március 7, 2008 Na egy igazi gyöngyszemet hoztam nektek egyenesen a Subbáról, az ilyen gyökér baromarcú retardált szellemileg visszamaradott drapp hülyegyerekek miatt gondolják azt a hiphopról amit: http://www.indavideo.hu/video/Gangsta_Boyz-Da_BossFiatal_Gangsta Az ilyeneken mindig röhögünk Ha ilyen embert láttok akkor röhögjetek a képébe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thundertibor-alexei Posted Március 7, 2008 Share Posted Március 7, 2008 amikor megláttam a gyereket azonnal a pesti késelős román fiú ugrott be...de télleg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lollercoaster Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 nemsokára sztárok lesznek... mo.-n bármi lehetséges... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdeluxe Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 Na egy igazi gyöngyszemet hoztam nektek egyenesen a Subbáról, az ilyen gyökér baromarcú retardált szellemileg visszamaradott drapp hülyegyerekek miatt gondolják azt a hiphopról amit: http://www.indavideo.hu/video/Gangsta_Boyz-Da_BossFiatal_Gangsta Az ilyeneken mindig röhögünk Ha ilyen embert láttok akkor röhögjetek a képébe Ffff . . , félelelmetes szerintem , de itt Mo.-n tényleg nem kizárt hogy még viszik valamire. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seraf723 Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 Na egy igazi gyöngyszemet hoztam nektek egyenesen a Subbáról, az ilyen gyökér baromarcú retardált szellemileg visszamaradott drapp hülyegyerekek miatt gondolják azt a hiphopról amit: http://www.indavideo.hu/video/Gangsta_Boyz-Da_BossFiatal_Gangsta Az ilyeneken mindig röhögünk Ha ilyen embert láttok akkor röhögjetek a képébe na hát ez má' vmi... legnagyobb amikor a kissrác ott a végén a hátát mutogatja a 2 G-Unitos felsővel átküldtem haveromnak ilyet szól egyiket ismeri mondom és mér nem verted még meg? erre mondja h onnan ismeri,h beléjük kötött haverjával azt meg kellett verni...szal megnyugodtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaboca1200 Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 Hehe... ez nem csak valami vicc? Mert paródiának még el is menne a 120 centis gengszterrel meg ezzel a szöveggel... Minden második sort értettem de az is elég volt... közben erősen kellett kapszkodnom hogy le ne essek a székről "Yeeeah" A következő Csillag születiken még lehet látjuk őket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 Még pár ilyen vicc és magam vetek véget az életemnek HOGY LEHET VMI ILYEN SZINTEN SZÁNALMAS??? :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 Na igen, Magyarország, rap-szterotípia Most nagyon örülök, h inkább metált hallgatok.... az ilyenek miatt hányok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 Az a baj az egészben hogy ezek a gyökerek komolyan is gondolják, mert azt látják a tv-ben meg a neten is ha rákeres googlebe hogy rapper oldal akkor csak dzsijunitot kap. Elvannak a gyökerek egymás közt... Na szóval hogyha én bárkinek azt mondom hogy hiphopot hallgatok, akkor annak az ilyenfajta barmok fognak beugrani és engem is besorol közéjük, a baromarcú "gettóban" lakó (eleve ha ez olyan nagy gettó akkor honnan van kamerája meg számítógépe ugyebár, de ezt a korukkal megegyező IQ-val ne várjuk el tőlük hogy felfogják) eckohuszárok miatt. "ye öcsém dzsidzsijunit" :lol: nehéz eldönteni hogy sírjak-e vagy nevessek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 Azért szívesen megnézném, hogy nézel ki eredetileg.... Az nem úgy van, hogy dzsidzsidzsi-dzsí-júúnit! ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thundertibor-alexei Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 fura,nekem ha a hiphopot említik, akkor MC Hammer ugrik be először.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 Nekem meg Eminem és Fankadeli. Biztos bennem van a hiba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 helo! én a rapre szavaztm, de attól függetlenül ha van valami rockzene ami tetszik azt is meghallgatom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueJay Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 Na egy igazi gyöngyszemet hoztam nektek egyenesen a Subbáról, az ilyen gyökér baromarcú retardált szellemileg visszamaradott drapp hülyegyerekek miatt gondolják azt a hiphopról amit: http://www.indavideo.hu/video/Gangsta_Boyz-Da_BossFiatal_Gangsta Az ilyeneken mindig röhögünk Ha ilyen embert láttok akkor röhögjetek a képébe jaajajajajjj be vagyok xarva ezek kettépisálnak mint egy hóembert szal csak vigyázni az ilyen menőcsávókkal meg a rohambili sapijukkal Nah de most komolyan... Elemészt a szánalom. Tíz másodpercenként váltogatja egymást bennem a sírás és a röhögés. asszem megtörtem. A techno-s sráctól pedig bocsánatkérések hosszú sora, a techno-nak is van több fajtája, kimondottan arra gondoltam amivel szeretnek a nagyon menő gyerekek gizdulni. Amúgy ez a roma kisköccs a videóban a nagy gangsta bandájával szarabb bárminél, igen, még az általam nagyonnnnnagyon utált igénytelen gagyik is, és most nem mondanám mire gondolok mert megint jön a paradicsomdobálás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atmex Posted Március 11, 2008 Share Posted Március 11, 2008 Én nagyon bírom a rappelést a német diszkózenékben, meg szerettem/szeretem mondjuk a Rapülőket meg az Animal Cannibalst is. Hisz nem lehet mindenki olyan kemény, hogy 50 Centet hallgasson Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty0911 Posted Március 12, 2008 Share Posted Március 12, 2008 Én a Rapülőket egyedül az idétlen zenéjük és Geszti Péter miatt utáltam/utálom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Március 12, 2008 Share Posted Március 12, 2008 Jajjjjj... Ok majmoljuk amerikát de akkor legalább ne ilyen bénán Még szokott menni a rádióban tőlük néhány szám és a falra tudnék mászni attól hogy a szövegüknek semmi értelme nincs Csak max a refrénnek, de a többi része az tök értelmetlen csak összeszedték a szavakat hogy kijöjjenek a rímek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Március 12, 2008 Share Posted Március 12, 2008 Nah, az volt gyerekkorom második rapkazettája :D 6 évesen hallgattam és azt se tudtam miről szól azok a régi szép idők egyébként most hallgattam meg ezt Anorexia Nervosa - Stabat Mater Dolorosa, ebben mi a jó, azon kívül hogy mindenki agyhalált kapjon aki rajtad kívül hallgatja? :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts