Angel Of Death Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 A Rock a jobb, ez egyértelmű Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Ó nemár, ne így csináljátok már hogy " a XY a jobb, ez egyértelmű" ... ezzel csak megölitek a topikot.Legalább próbáljátok megfogalmazni, hogy mi az ami jó benne.Ha eddig mindenki csak annyit írt volna hogy "rock forever!!!!" meg "rap a jobb, ez egyértelmű" akkor a topik 3 oldalas lenne, és tele lenne ká anyázásokkal Kicsit törjétek a fejeteket, hogy miért azt írtátok amit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj szudzsi Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Mekkora egy értelmetlen topic. nemlehet összehasonlítani a két stílust ..."Mo. a legenda éled jönnek a sub-ból a föld alatti beatek"... PEACE Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 1. én azt hittem az "jönnek a sub-ból a földalatti beat-ek!" 2. az a Technos dolog Gospel, de van rap száma is és sokkal jobban bejön, mint ezek a mai "rap" krehálmányok" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj szudzsi Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 ja azt elírtam , de nemértek veled egyet nekem ezekis bejönek és szerintem jók. "mai "rap" krehálmányok" ezt mire érted, vagy mért ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Hát leszedtem 1-2 most kiadott raplemezt, főleg magyarokat és egyiket sem bírtam végighallgatni...Akkezdet cucc is sokára jön és a Kriminal is nagyon hallgat, a többiek meg nem az én világom, főleg zeneileg nem tetszenek és a rímek is már elég unalmasak! De ott az új Wu, vagy a Busta lemezei...régen azért más volt az egész műfaj, nem annyira a pénzről szólt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj szudzsi Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 hát azt éns észrevettem, hogy sok híres Rappert csak a lé hajt így elveszti a stílus a lényegét MC Gőz új albumát már hallgattad? szerintem az jólsikerült. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GyureeHUN Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 Igen... Nem lehet összehasonlítani a 2 stílust! Nekem a rap ami jobban bejön! Azon belül a külföldi amcsi rap jön be! Van olyan magyar amit meghallgatok (FankaDeli, MC Gőz, AnonimMC, ArtosCsaba), de a külföldi számomra a "csábítóbb"! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bransi Posted Január 4, 2008 Share Posted Január 4, 2008 Flóri bá ez nem igaz ! Nagyon sok új marha jó magyar undeground rap van ! Figyelj az idők változnak így mint minden műfaj is de sztem a magyar rap igen is jó irányba halad! Fankadeli szövegileg megunhatatlan mc Gőz Artos Csaba Dremarz stb....... Én meg úgy vagyok most már hogy amcsi rappet nem hallgatok mert az tényleg majdnem mindíg a pénzről szól meg a csajokról kontra underground magyar hip hop-al mondjuk eminem-től lefogom tölteni a King mathers Lp-t meg Dr. Dre -től a Detox-ot de sztem ennyi Német rap ami bejön mostanában ! Busido 7 albumról az összes track úgy össze van hozva alapilag mint az állat szal kemény bítek meg stb...... Elég ritka az olyan album amiről asz összes szám tetszik de az az album német rap-ből ott van a toppon ... Én amúgy Bít függő vagyok szal hogy ha a szöveg marha jó is de ha az instrumentál szar akkor nem jön be és kész jah Deniztől szedd le a bemelegítés ep-t megéri Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Január 4, 2008 Share Posted Január 4, 2008 Véleményem szerint pont Fankadeli az aki rossz irányba viszi a műfajt. A 2007es termés nagyrésze silány volt, a veszprémi előadók közül szerintem csak Menthának sikerült maradandót alkotnia. Beütős albumok születtek még rendesen, pl Norba, NKS, The Steve, Siskafinuccsi elég jó cuccokat dobtak ki. Idén viszont jön Bobakrome 3. albuma, amiről hallottam már egy előzetes trekket. Egy szám alapján nehéz megítélni egy albumot, de az a szám hozza az igazi ízt amit tőle elvárhatunk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj szudzsi Posted Január 4, 2008 Share Posted Január 4, 2008 Hiphop.hu Zenedíjon: - az év szóló előadója: Mentha - az év dala: Mentha - Bennünk él nagyon jó lett az album is szerintem, meg NKS albuma is nagyon király Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razoo Posted Január 4, 2008 Share Posted Január 4, 2008 http://www.haon.hu/hirek/bulvar/cikk/az-okos-fiatalok-rockot-hallgatnak/cn/news-20070321-02032969 érdekes:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
qrta14 Posted Január 4, 2008 Share Posted Január 4, 2008 ez a felmérés kamu sztem! volt "szerencsém" pár rockot bömböltető egyénhez, és azok olyan árvízkárosult primitív parasztok voltak, h szörnyű!!!!! csak rájuk kelett nézni és azt se tudtam merre fussak ijedtemben:D ( amúgy mostanában inkább a rap felé hajlok) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Január 4, 2008 Share Posted Január 4, 2008 Ez a felmérés nem új darab, nyitottak is témat neki, de nem mérvadó. Ráadásul ha jól tudom a felmérés Angliában készült, ahol a hip-hop mint kúltúra viszonylag gyenge, a rockjuk viszont annál elterjedtebb... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty0911 Posted Január 4, 2008 Share Posted Január 4, 2008 Amit pedig kihagytak, hogy nagyon sok zenész multiinstrumentális egyéniség. Ez is elárul vmit. A magyar Color együttes tagjai között is van/volt atomfizikus... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bransi Posted Január 4, 2008 Share Posted Január 4, 2008 Az én osztályomban van kb. 4 rocker és kiba..... bukásra állnak nem egy tantárgyból...... Szal ez a felmérés hasraütés szerűen történt valamelyik rocker tudós paraszt fejében ennyi...... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronnie James Posted Január 4, 2008 Share Posted Január 4, 2008 Szomorúan tapasztaltam, hogy a legtöbb mai fiatal "rocker" nem is hallott még Jimi Hendrixről, a Led Zeppelinről, a Deep Purple-ről és még rengeteg alap előadóról/bandáról. Ne nevezzük már őket rockernek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Január 4, 2008 Share Posted Január 4, 2008 Sajnos a világ egyre csak butul. a led zep neve elvész, csak a tokio hotel.... na ezt inkább ne! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty0911 Posted Január 4, 2008 Share Posted Január 4, 2008 Hát bransi megint bebizonyítottad, hogy hol a helyed, igazad van, biztos paraszt rocker találta ki a felmérést Ha a rock zenét szeretnéd, nem ezt mondanád. Egyébként az osztályomban van egy rocker és vagyok én, aki nem vagyok rocker, de szeretem sőt még talán jobban ismerem, mint néhány rocker, és képzeld, nem állunk bukásra, még egy picikét sem. Szép kis osztályod lehet :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Január 5, 2008 Share Posted Január 5, 2008 a legtöbb mai fiatal "rocker" nem is hallott még Jimi Hendrixről, a Led Zeppelinről, a Deep Purple-ről és még rengeteg alap előadóról/bandáról. nem vagyok rocker,de ismerem öket és tisztelem,mert ők már letettek valamit a zene világában Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Január 5, 2008 Share Posted Január 5, 2008 ez szép volt Led Zep, Deep Purple, Black Sabbath... nekik köszönhetjük a metált.Köszönjük!Meg talán Hendrix bá játékában is volt vmi ami szintén közrejátszott. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
koka96 Posted Január 5, 2008 Share Posted Január 5, 2008 egyértelműen a rapp. a rocknak nincs értelme csak ennyi:áááááááááááááááááááááááááááááááááááá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Január 6, 2008 Share Posted Január 6, 2008 öcsém te normális vagy? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chronos Posted Január 6, 2008 Share Posted Január 6, 2008 Hát igen! Ennek az érvnek nem lehet ellenállni... Nagyon kész lehet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thundertibor-alexei Posted Január 6, 2008 Share Posted Január 6, 2008 egyértelműen a rapp. a rocknak nincs értelme csak ennyi:áááááááááááááááááááááááááááááááááááá Nehéz kifejteni ami éppen az eszembe jár... >> Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
koka96 Posted Január 6, 2008 Share Posted Január 6, 2008 Mér mi jár az eszedbe thundertibor? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Január 6, 2008 Share Posted Január 6, 2008 Hát nem tudom. Azért ezu eléggé sérti a közízlést Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty0911 Posted Január 6, 2008 Share Posted Január 6, 2008 Hát koka96, biztos sokat gondolkodtál ezen a hsz-en, tehát azt sem tudod, mitől jobb a rap a rock-nál. :S Sztem egyiket sem ismered Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan33 Posted Január 6, 2008 Share Posted Január 6, 2008 Ízlések és pofonok...Nekem a Rap hip-hop jön be de mellette elfér 1 kis limp bizkit is:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Január 6, 2008 Share Posted Január 6, 2008 koka nevében a 96 ugye nem a születési dátumára utal? Akkor még megértem hogy ennyi évesen nem tud rendes érveket felhozni.De mind1, végülis mindenki volt fiatal (mármint ennyire, mer én most sem vagyok öreg ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts