Ronnie James Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Korn: A basszusnak rossz a hangja, az énekes nem tud énekelni, a gitáros pedig...tényleg...miért is hagyták ki a szólót?! Limp Bizkit: Mit keres itt egy DJ?!?!?! És az énekes itt sem az igazi... Sum41: Ez JÓ volt, nekem tetszett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 No látjuk? LEgalább a Sum41-osok tudnak zenélni Így kell ezt csinálni, emberek! Nem úgy, mint a nu bandák.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoliko Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Én mind2-t hallgatom, a tech-zenék nem jönnek be annyira. LP forever!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
insomniac1 Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Együtt a kettő nagyon jó , de ha muszáj választani akkor inkább a rock vagy inkább a deathcore ? Hehe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty0911 Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Sztem a Metallica játszotta a legjobban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronnie James Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 ez nem kérdéses Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Hát az biztos De hát nem az anyabandát kell nézni Úgy meg a Sum41. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 De mostmár a Sum41 nak is vége... a szólógityós (Dave) kilépett... a srácok meg átmentek gagyiba... ez van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriska Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 na megmondom a tutit Minden zenét yó, CSAK NE LEGYEN DIVATZENE !!!! ilyenek: 50cent,pop zene , emo stb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Már a Sum41-nak is vége? Mi marad akkor nektek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 nekünk? ezt hogy érted?nincs hivatalosan vége amúgy, csak olyan stílusba mentek át amit nem vagyok hajlandó hallgatni. végülis majdnem minden amit hallgatok minimum 20 éves... jó lenne vmi mai igényes jó zenét hallgatni.Akad pár sőt még hazai is...de nem elég.Mármint nem hogy nem elég, hanem nagyon is kevés. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Én a húgomat is hallgatom és ő csak 18! Amúgy meg mostanában elég sok banda szétmegy, csak nem azok, akiknek kéne! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dumi90 Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Egyértelmű hogy a ROCK a király!!!!! A legjobb hangszerek hallhatóak a ROCK zenében!!!! És mikor a gitárt meghallom egyszerűen kirázz a hideg olyan jó hallani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Hát igen sajna, az igényesek szétoszlanak, a szemét meg itt marad a nyakunkon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 A legjobbak meg már a fold alatt vannak, szegény BIG Pun, be is rakok tőle egy trackot, mert amíg emlékeznek rá, addig nem halott! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Na igen. A Legendák örökre a szívünkben fog élni. (Szegény Sid Vicious meg Jimi Hendrix...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Jimi Hendrix filmet rendez Tarantino, habár nem tom mennyire fog érdekelni, mert ha megnézzük elég sok embernek volt hasonló, sőt rosszabb élettörténete is...pl. általam fent említett rapos arc! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronnie James Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Lehet, hogy rosszabb volt az élete, de Hendrix zseniálisan játszott a gitárján (gitárjain). Hidd el, sokkal nehezebb, mint rappelni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger1 Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Remélem ez nem baj, hogy ide írom, de szerintetek valaki mitől lesz rapper, vagy rokker? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Szerintem kb 15-16 éves korig azon múlik hogy milyen társaságban vagy, amit eléd tesznek azt eszed meg (MC Gőz is megmondta ). És csak később kezd el kialakulni a saját stílusod és akkor már azt eszed ami neked tetszik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger1 Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Úgy értettem, hogy az egyik osztálytársam azt mondja, hogy rapper vagyok. De attól még, hogy rap zenét hallgatok, nem vagyok rapper. Így értettem, remélem értitek, hogy értem És erről mondjatok please véleményt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty0911 Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Az a baj, hogy emberek olyanokat mondanak másokról, ami nem is úgy van, tehát sokan engem is le rock-ereznek, holott kikérem magamnak, hogy rocker-nek hívjanak. Az egy dolog, hogy lehet jobban ismerem a rock és metal műfajt, mint egy rockernek kinevezett ember vagy aki annak vallja magát, de én nem vagyok rocker. Sokan rapernek vagy rockernek érzik magukat, mert felvesznek egy Metallica vagy 50Cent pólót (ami elég égő ) és máris el vannak szállva, hogy milyen kemények, isznak, cigiznek stb, közben közük nincs az adott stílushoz magyarul nincs ismerettségük, 2-3 bandán nem ér túl az érdeklődésük, azt hallgatnak, amit megmutatnak neki. Sőt, olyan dolgokat neveznek ki rock-nak, ami metal vagy rosszabb esetben nu-metal vagy punk és bár a rap zenéhez nem nagyon értek, de rappernek hívja magát az, aki 50Cent-et és társait szereti, holott olvastam ebben a topic-ban igazi rap szakavatottaktól, hogy pl 50Cent a rapnek a divat változata. Nagyjából érthető? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Tökéletesen. felvesznek egy Metallica vagy 50Cent pólót (ami elég égő ) és máris el vannak szállva És ez a legnagyobb probléma... az ivást nem sorolom ide sőt, enni is szoktam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Igen, érthető és 50Cent kb. a RApban olyan,mint a rockban a Tokio Hotel! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wicked Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Rock, de a minőségi rock zene, nem a divat rock. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty0911 Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Érdekes dolog, szó volt a műfaj szerinti megkülönböztetésről, de itt is akad egy-két ember, aki mondjuk tök rap rajongó és szerető mégis úgy gondolom megértjük egymást és normálisan tudunk kommunikálni egymással, ebből is látszik, hogy velem lehetne normálisan is beszélgetni, de ez nagyban függ a beszélgetőpartnertől. Nem mondok konkrét nevet/neveket, de sztem van olyan ember, aki magáraismer. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger1 Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Nálunk majdnem a fél osztály rockernak érzi magát, de szerintem csak 1 gyerek tudna igazi rocker lenni. A többi pont olyan, amilyennek mondtátok: "felvesznek egy Metallica vagy 50Cent pólót (ami elég égő) és máris el vannak szállva, hogy milyen kemények, isznak, cigiznek stb, közben közük nincs az adott stílushoz magyarul nincs ismerettségük". Akikről az előbb beszéltem, ők még bunkók is, meg nagyon nagyképűek (nem azt mondom, hogy a rockerek bunkók, én is ismerek tényleg rockert, aki nem bunkó, és nincsenek elszállva), de hát ők nem fognak változni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Olyan nagy dolgot csináltok ebből a rocker, rapper dologból. Ez nem egy tisztség, vagy rang. Az emberek szeretnek tartozni valahova, sokaknak szinte szükségük van rá. Lehet, hogy rappernek vagy rockernek mondja magát pedig ismer két bandát és 50 cent pólót hord. De ezt én nem ítélem el, ezzel még nincs baj szerintem. Inkább azzal, ami itt már kezd kirajzolódni, hogy leginkább ezekből vannak a bunkó, paraszt, én vagyok a raj emberek akik megmondják a frankót (és fikáznak minden mást). Na ez már elszomorítóbb. Az ivásnak, ciginek, drognak meg szerintem egyik műfajhoz sincs köze. Ezeknek a mértéktelen élvezete inkább az erkölcsi hanyatlásnak tudható be véleményem szerint. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve23 Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Osztom a véleményed Dation. Szerintem sem rang, sőt ha egy kicsit jobban megnézzük, úgy érzem inkább negatív reakciót vált ki az emberekből, ha valaki rocker. A hosszú hajam miatt ha szóba kerül, engem is lerockereznek, de én inkább rock orientált zenehallgatónak vallom magam. Csak akkor mondanám, hogy rocker, ha mindenképp zenei stílus szerint akar valaki beskatulyázni. A rapről ilyen szinten nem tudok igazán véleményt formálni, de gyanítom ha valaki rapper, az egy átlag ember szemében nem jelent túl sok jót. Ha azt nézzük, akkor a médiában annyit lehet többnyire hallani a zenei elóadókról, hogy verekedtek, lelőtték őket/egymást, túllőtték magukat, alkoholmérgezésben meghaltak, vagy bármi más olyan tevékenységet folytattak, amivel botrányba keveredtek, tehát a lényeg a balhé a nézettségszám növelése ezáltal. Szerintem ezért is alakulnak ki ostoba sztereotípiák. Azon csodálkozom, hogy kivégzéseket még nem közvetítenek, akár élőben is. Visszakanyarodva. Nem baj, hogy Metallicás pólóban flangálnak, de miért divatból? Talán mert nincs kialakult ízlésük és ahogy mondtad, próbálnak valahová tartozni ezáltal, szerintem nem ez a legmegfelelőbb módja. Kíváncsi leszek a többiek hogy látják a dolgot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Én úgy látom, hogy sokan csak azért vesznek fel ilyen pólókat, mert azt hiszik, hogy ettől nagymenők, holott egy ilyen kis nyápic emberkék. Közben meg át sem tudják rezni a lényegét. Én osztom mindkettőtök véleményét. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts