horty911 Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 Jó, mivel raperekkel úgysem lehet normálisan beszélni, csak ha gyorsan hadovál az ember, tehát én is viszi-láti Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychooo Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 Ez igaz, ezt már én is észrevettem. Ők leszaroznak mindent és mindenkit aki nem rapet hallgat és csak nekik lehet igazuk.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LACKA0670 Posted Május 13, 2007 Author Share Posted Május 13, 2007 háát... van benne vmi :S de inkább nem mondok semmit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsengi Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 Kik indítanak ilyen idióta vs témákat ??? -.- amugy szvsz a rockban rengeteg az energia mag a zene a megújulásról szól, ehhez képest a rap monoton és nekem pusztításról szól Öhh mennyi butaság van ebben a témában!! Nem láttatok még feketer rokkert ? A Sepultura név mond valamit srácok? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
M78 Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 RAP B) B) B) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychooo Posted Május 14, 2007 Share Posted Május 14, 2007 Indítottam egy témát Mi a véleményetek a pogóról címmel. Az ott szereplő videóban is van egy néger rocker Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurvaelet Posted Május 14, 2007 Share Posted Május 14, 2007 Egyértelmüen hip-hop.... nagyban megy a kisérletezés a zenei innovácio... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LACKA0670 Posted Május 14, 2007 Author Share Posted Május 14, 2007 Kik indítanak ilyen idióta vs témákat ??? -.- amugy szvsz a rockban rengeteg az energia mag a zene a megújulásról szól, ehhez képest a rap monoton és nekem pusztításról szól Öhh mennyi butaság van ebben a témában!! Nem láttatok még feketer rokkert ? A Sepultura név mond valamit srácok? 1. nem kell célozgatni 2. ha nem tetszik miért írsz ide?? naon lol emberek vannak jah és kezd feljönni a rap is hajrá!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
homa Posted Május 14, 2007 Share Posted Május 14, 2007 sztem rap,hiphop&ragga forever...de a rockot is meg lehet hallgatni... kedvenceim: Sp,Hősök,Deego,Connections,Fankadeli,Deniz,CopyCon rockból inább a Depressziót birom,a keményebbeket már nem... nameg néha disco zene(de ez off volt...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-P s.o.r.t. Posted Május 15, 2007 Share Posted Május 15, 2007 Country! Az a best! LOL Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 15, 2007 Share Posted Május 15, 2007 1értelmű: RAP & HIP-HOP 4EVA!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj mütös 1717 Posted Május 15, 2007 Share Posted Május 15, 2007 LINKIN PARK a tuti Szerintem egy arany középút Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Május 15, 2007 Share Posted Május 15, 2007 sztem én azt nem hallgatnám meg... nem jön be a rockos alapra rappelés :/ (tudom hogy nem minden számuk olyan) meg úgy maga a rap sem... de azért jó annak aki azt hallgat, én maradok a punkrocknál... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-P s.o.r.t. Posted Május 15, 2007 Share Posted Május 15, 2007 Már amikor van rock alap . Ott vannak pl. a Reanimation számai. Egyébként nekem is az LP a kedvencem (ki hitte volna ), csak kár, hogy nagyon leengedtek már egy jó ideje. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Május 15, 2007 Share Posted Május 15, 2007 am nem tom minek kell ilyen topicot nyitni úgyis a disco vs rap-be leírják hogy rappet szeretem bla bla... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty911 Posted Május 15, 2007 Share Posted Május 15, 2007 Red Hot Chili Peppers-et is lehetne említeni. Őket nagyon szeretem, vannak számai, amiben rap gyanús az ének, de elsősorban nem ezért szeretm őket. Egyébként utálom a rap-et, de az ő előadásmódjában van valami egyedi, dehát ettől RHCP az RHCP Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ice54 Posted Május 15, 2007 Share Posted Május 15, 2007 Rock a királyság!!!Rap az mi???Bemondja a feka az időjárás jelentést.Minden Rapper azzal jön hogy a Rockekerken hosszú zsíros hajuk van meg izzadságszaguk,de mind ezzel jön.Meg hogy üvölt.Snoop Dog-nak is hossszú a haja,csak be van fonva.Meg ne mindíg a Hard Rock-kal gyertek ahol üvölt,mert van azon kívül még jó pár alműfaja,pl:Goth,Heavy metal...stb.Itt megsúgom nem üvöltenek.Nállatok mi van????Csak ugyan az a snassz semmi.Én is tudok Kitalálni oylan szöveget ami rímel.1óra alatt megcsinálom a Rap nagylemezt.Meg ha majd a Rap is már több mint 30 éves lesz akkor lehet majd durrogni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neoncsoves Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 nem tudom mi bajotok van ... a rock meg a rap teljesen két külön műfaj... ha összehasonlítod csak flém lehet belőle mint egy esetleges politika topicban... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neoncsoves Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 amúgy szvsz rap... osztályomban is több a rapper mint a rocker. Amúgy rapet hallgatok: Hősök,Bankos,Fanka,Anonim MC,Flegmadogz... Akkor jöjjönek a feka rapperek: 2Pac,DMX,50,Lloyd Banks,G-Unit ja igen meg Fluorid!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 Az én osztályomban meg egy rocker sincs Én mégis vmi hasonló vagyok sztem nem a többség alapján kell dönteni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 1ébként a probléma ott kezdődik ,h félre értelmezik sokan (szerintem közületek is) ,a Rocker és a rapper fogalmát ... Rocker az aki rock zenét játszik , nem az aki szeret rock ot hallgatni ,vagy úgy öltözik , őket rock szerető embereknek hívják Rapper az aki rap szövegeket ír és előad ,nem pedig az aki rap zenét hallgat ,szeret , és nem is az aki troggyos gatyában feszít ... tehát ezt azért nem árt tisztázni mielött nekiálltok versenyezni ki a nagyobb rocker ,vagy rapper ,mert ha nem alkottok az adott zenei stílusban akkor 1ik táborba sem tartoztok ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-P s.o.r.t. Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 Itt csak az a kérdés mit nevezel alkotásnak? Azt, hogy kiadsz-e lemezeket vagy mit? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 nem feltétlenül ... koncertezés ... dal írás ,feldolgozás játszás (tribute) ... bármi . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PxE Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 hehe ALAP ott a pont Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
robetoka Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 Egyértelműen a rock.De nem a modern lágy rock, hanem a régi igazi heavy metal zenekarok mint a Metallica, Iron Maiden, Judas Priest, Deep Purple, Iced Earth, stb.Az igazi Zúzós metal zenék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bardan Posted Május 17, 2007 Share Posted Május 17, 2007 Hát szerintem ROCK!! Bár eddig inkább a punkrock fele mentem, de mivel én vagyok az osztályban az egyedüli "rocker" (szal rockot hallgatok de nem ugy öltözök) most inkább a nu metal,amiben van rock meg rap ,de ROCK és ROCK ha az osztályban egyedül akkor is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Május 17, 2007 Share Posted Május 17, 2007 ömmm... nu metal... az a slipknot meg hasonlók? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Május 17, 2007 Share Posted Május 17, 2007 1ébként a probléma ott kezdődik ,h félre értelmezik sokan (szerintem közületek is) ,a Rocker és a rapper fogalmát ... Rocker az aki rock zenét játszik , nem az aki szeret rock ot hallgatni ,vagy úgy öltözik , őket rock szerető embereknek hívják Rapper az aki rap szövegeket ír és előad ,nem pedig az aki rap zenét hallgat ,szeret , és nem is az aki troggyos gatyában feszít ... tehát ezt azért nem árt tisztázni mielött nekiálltok versenyezni ki a nagyobb rocker ,vagy rapper ,mert ha nem alkottok az adott zenei stílusban akkor 1ik táborba sem tartoztok ... akkor én rocker vagyok én sosem szoktam se magamat, se másokat "osztályokba" sorolni mert sztem hülyeség... te gólya, te meg fecske (vagy boxer ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aham Posted Május 17, 2007 Share Posted Május 17, 2007 Räp xd,de rockot is hallgatok:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bardan Posted Május 17, 2007 Share Posted Május 17, 2007 ömmm... nu metal... az a slipknot meg hasonlók? ahha, monnyuk Slipknotot nem hallgatok Limp Bizkit,Linkin Park stb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts