Flóri Bá Posted Október 25, 2007 Share Posted Október 25, 2007 Tettem fel 2db Xzibit lemezt,aki szereti a jó rapot,annak csak ajánlani tudom!Azért jó lenne amúgy,ha ez a topic újra felébredne! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Október 25, 2007 Share Posted Október 25, 2007 Majd jön valaki megint, hogy fujjj repp fujjj, meg büdös rokkerek és akkor mi megint megmagyarázzuk jól a dolgokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Október 25, 2007 Share Posted Október 25, 2007 Inkább ne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Október 25, 2007 Share Posted Október 25, 2007 Nembaj, sztem ez mostmár a mi feladatunk a fórumon... felvilágosítjuk a sötétke embereket akik erre tévednek.A tanárok is minden évben ugyanazt tanítják csak másoknak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Október 28, 2007 Share Posted Október 28, 2007 Ezzel az előző HSZ-el nagyon egyetértek,a történelem nem változik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Október 28, 2007 Share Posted Október 28, 2007 Helyes a dörgés fiúk/lányok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted Október 28, 2007 Share Posted Október 28, 2007 Eggyértelmű en, hogy RAP! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Október 28, 2007 Share Posted Október 28, 2007 Óvatos volt a tag,nem akarta,hogy leoltsák,ilyen a jó HSZ ide! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Október 28, 2007 Share Posted Október 28, 2007 Szerintem teljesen mindegy milyen zene,csak legyen jó! Persze a rockot/metált jobban szeretem azér mint a rapet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Október 28, 2007 Share Posted Október 28, 2007 Azért ez is finom utalás, nem gyerekek? De legalább nem oltja a másik tábort. Amúgy igaza van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jajj Posted Október 28, 2007 Share Posted Október 28, 2007 egyértelmű, hogy repp. amúgy nincs bajom a rockal. ha van valami szám ami teccik, és rock meghallgatom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Október 28, 2007 Share Posted Október 28, 2007 Most lesz majd Busta Rhymes és Linkin Park új album,nem tom,hogy mennyire lesz megfelelő,mert nem vagyok az a nagy LP fan,de Busta új albumait nem szeretem,de a régiek nagyon jók és sokat hallgatom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Október 28, 2007 Share Posted Október 28, 2007 ez a 2 valahogy nem illik össze. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Október 28, 2007 Share Posted Október 28, 2007 Majd meghalljuk,azért Busta elég jó zenei érzékkel van megáldva és nem tom,hogy a LP mit tud,de majd kiderül! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Október 29, 2007 Share Posted Október 29, 2007 Ja hogy most mindketten egyesítik erőiket egy albumba? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Október 29, 2007 Share Posted Október 29, 2007 Mondjuk ezeknek a rockbanda (bár LP nemtom mennyire az) összeáll egy rapperrel 2 dolog miatt van. Az egyik hogy közelebb hozza a két zenei tábort egymáshoz, a másik meg persze a pénz, mert így mindkét stílus kedvelői megveszik De szerintem a legutóbbi LP Jay-Z összeállítás elég gyenge lett, főleg Jay-Z miatt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Október 29, 2007 Share Posted Október 29, 2007 Nem nagyon hallgatok LP-t,de van 1-2 jó track Gay-Z sem az én sztájlom,de azért egy rapidos linket megér majd,ha decemberben kijön,aztán,ha lenne rajta,olyan,mint a Limp Bizkit albumon az And 2Gether Now volt,annak tudnék örülni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thierry15 Posted Október 29, 2007 Share Posted Október 29, 2007 Egyértelmű, hogy RAP! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Október 29, 2007 Share Posted Október 29, 2007 Ez az egyértelmű, hogy rap / rock dolog divat? Olvassatok már vissza. Vannak rendes érvek, hosszú kommentek. Értelmesen megfogalmazott, összerakott mondatok - gondolatok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Október 29, 2007 Share Posted Október 29, 2007 Sok embert egy jó gondolat,csak összezavar,ha 50centet hallgat és utána idjön keménykedni,akkor az olyan,mint falra az a hányt borsó dolog! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Október 29, 2007 Share Posted Október 29, 2007 Teljesen igazad van! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronnie James Posted Október 29, 2007 Share Posted Október 29, 2007 a raphez hozzátartozik a zenei progresszió törvényszerű hiánya, ez a rockban pont fordítva van (leszámítva a szélsőségeket, mint a punk, vagy a death) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty0911 Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Üdv neked bannolt társam Emellett azt hozzá kell tegyem, hogy részben igaz, amit mondassz, de pl az Opeth az is death metal, bár ők progresszív death metal-t nyomnak, így érthető, hogy miért is lóg ki a szélsőséges sorból. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Ahogy mondjátok visszatért bannolt sorstársak Nekem valahogy ismerős vagy, Ronnie James Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bransi Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Földre esett a menny és a pokol Isten csak jó zenéket pakol!!!!!!!!!! by Artos Csaba én az ilyen szövegekért szeretem a magyar hip hop-ot peace nagy pacsi meg stb........ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve23 Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Ha jól sejtem hogy közvetlenül előttem ki írt, akkor ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gazsilada Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 nekem a rap jobban fekszik most viszont fogod idézni egy kis szövecskét amit a myvipen láttam: Röviden: A Rapperek primitív barmok, 0 kreativitás, csak ölni tunak és anyázni. A Rockerek: Tökéletesek. Ha többbet szeretnél megtudni rólam, kérd el msn címem Xd ÉLJEN A ROCK úgylátszik mindig is lesznek olyanok akik nem tudnak mit csinálni mint a másik műfajt fikázzák Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Az a baj, hogy ilyen hülyék mindig is lesznek. Rá nem mentség, hogy hozzánk, rockerekhez tartozik. Egyszerűen nem képes elfogadni a másikat. Az nem rocker, hanem valami hülye divatgyerek. Lehet h jövőre tüccer lesz a helyi dizsiben. Meg Steve23 ilyeneket nem ír mint a myvipes szöveg. Nem úgy ismerem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gazsilada Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 nem mondtam hogy ő írta és nem is fogom írtam neki egy szép kis üzit hogy ezt ő hogy gondolja de semmi ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve23 Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Elég fura lenne ha én írtam volna, ugyanis nem vagyok fent myvipen, a nickneveket meg tudomásom szerint nem lehet lefoglalni mindenhol a neten, tehát ha Steve23 van fent máshol, nem jelenti azt, hogy én volnék, persze előfordulhat, de myvipen pont nem. Amúgy kösz Báthory! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts