lac69 Posted Augusztus 15, 2007 Share Posted Augusztus 15, 2007 Hali ! Nekem mindkét műfajból van kedvencem tehát mindkettő ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wasp Posted Augusztus 15, 2007 Share Posted Augusztus 15, 2007 Akárki akármit mond a RAP az minden felett ál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty911 Posted Augusztus 16, 2007 Share Posted Augusztus 16, 2007 wasp! Addig, amíg nem ismersz meg más műfajokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neszton Posted Augusztus 16, 2007 Share Posted Augusztus 16, 2007 Szerintem a legjobb zenekar ami ezt a két ellentétes stílust össze tudja mixelni úgy hogy élvezhető is legyen az a Clawfinger. szerintem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max16 Posted Augusztus 16, 2007 Share Posted Augusztus 16, 2007 Nekem a Rock Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RR4614 Posted Augusztus 16, 2007 Share Posted Augusztus 16, 2007 Te jó ég ez olyan mint meik a jobb a fkete házas szmítógép vagy a fehér.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty911 Posted Augusztus 16, 2007 Share Posted Augusztus 16, 2007 Majdnem, de mégse Aki itt nem látja a különbséget, az nem is értheti ezt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RR4614 Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 Horty mi elég sok mindenben egyet értünk szerintem még abban is h én vagyok a legokosabb a világon! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RR4614 Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 Na jó csak magam után szal a 2. legokosabb mert az első én vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neszton Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 NEm vagy te egy kicsit szerény? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 uh de egóó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 Én szeretem a rap-et is meg a rock-ot is Na persze mindkét műfajban van, amit semmi pénzért nem hallgatnék meg...na de ugyanakkor szeretem a technot is! ÁÁÁ, inkább nem fárasztalak benneteket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty911 Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 Örülök, hogy itt legalább 2 okos ember jelen van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neszton Posted Augusztus 18, 2007 Share Posted Augusztus 18, 2007 legalább? Miért, hányan vannak? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty911 Posted Augusztus 18, 2007 Share Posted Augusztus 18, 2007 Na jó, hát ez úgy akartam írni, hogy megnyugtató, hogy van itt 2 okos ember Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 Na szép, kifogyott mind a két oldal az indokokból? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 Nincs indok. Egyik se jobb a másiknál. Ezt ember válogatja, ízlés kérdése. Két kocsit össze tudsz hasonlítani, hogy melyik a strapabíróbb egy törésteszten. De két zenét, két különböző életérzést nem Mindenkinek a sajátja tetszik jobban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 Na ez az első értelmes hozzászólás a témában! Szép volt dation. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dif Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 rap Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 rock értelmes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 nah igen Dation végre leírta a lényeget...én csak azt magyaráztam eddig h. a rock az zeneibb emrt hangszereket is használnak (most ez marhára le van egyszerűsítve de akkor is) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
#5_WEN# Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 Nekem a RaP ami szóba jöhet...a Rock nem akarok senkit megsérteni de annak semmi értelme tiszta csúnya szőrös majmok kiabálnak a színpadon... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 hát igen #5_WEN# ezt hívják úgy h. előítélet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HunProBalazs Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 Rock!!! MIért, mert vagy százszor igényesebb!!! Én is ezen nevelkedtem, de átszoktam a durvább verzióra: Metal forever!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HunProBalazs Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 Amit kihagytam, a tesóim rapperek akarnak lenni lol. Ez ilyen könnyen megy? Nem, nem ez egy rétegzene. Láttatok már néger metálost? Nem mert nem áll nekik jól!!! Bocsika. Nincs ez így??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 Van néger metalos csak ritka mint a fehér holló. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 Jimi Hendrix lerakta a metal alapjait... feka volt (RIP) Nem csak az lehet rocker aki fehér. 5-wen, azért én belekötnék a hozzászólásodba.Előszöris egy kis oda-vissza játék: a 50cent számoknak mennyi értelme van?Kiváncsi vagyok erre mit válaszolsz.50cent koncerten hány embert látsz a színpadon?Egyet, ugye?vagy ha jönnek a haverjai akkor többet, de nem lényeg, mert van a háttérben vmi "zene" szerű dolog... na és az honnan jön?Mert én nem láttam még a közelében sem hangszert. Szőrös majmok?Hmmm... a fejen lévő szőrt hajnak hívják, az arcon lévőt pedig szakállnak vagy bajusznak.Majmok... lehet hogy magasabb intelligenciával rendelkeznek mint bármelyik mainstream rapper, akik csak arról énekelnek hogy milyen kemények, sok a pénzük és megkapnak bármit.Sőt a zenéről is többet tudnak mint az előbb említettek.Kiabálnak? ez már olyan sokat emlegetett téma... előszöris más kiabálni és más énekelni... meg más szövegelni háttérzenére.Másodszor bármilyen hihetetlen de a normális énekléshez levegő kell, nem lehet csak úgy kiköhögni a magasabb hangokat. Egyelőre ennyi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 Hát, 5-went bannolták. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 kár pedig kiváncsi lettem volna h. mit válaszol be b4m hsz-ére, mert nagy igazság meg ugye mondta Dation h. nem lehet összehasonlítani a 2-t....persze h. nem mert a rock az zene, a rap (az igazi rap) pedig egy életstílus inkább... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 Így igaz sbxslade. És ezen nem kell megsértődni, egy rappet hallgató embernek. Én se teszem, pedig 1998 óta hallgatom. De légyszi ne mondjátok 50 Cent-et rappernek Ha rap, akkor underground rap. Ott van az igazi kincs. HunProBalazs: Szerinted csak fekete lehet rapper? Hallgattál te már magyar underground rapet? Mondjuk a wanna be nigga emberkék tényleg szánalmasak, elismerem. b4m leírta, hogy "Jimi Hendrix lerakta a metal alapjait... feka volt (RIP)" Ilyen elven akkor most csak és kizárólag feketék hallgathatnák. Nem? #5_WEN# Azt se tudod még, hogy mi az a rap. Csak a gengszer, fú de gazdag vagyok szarokkal tömik a fejed. Vagy a "I kill a niggah who fuck with me" szöveg jobb mint "A könycseppet elviszi a szél, csak a remény él, talán majd holnap szebb nap ... " ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts