FeERi Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 nem vok divatrapper , hanem mindent meghallgatok ami rap. az egyetlen rockszám amit szeretek az a morning runner - gone up in flames száma de az is csak azért mert benne vena a fifa 07-ben és megtetszett. amugy meg vannak olyan együttesek is akik magukat rockernek nevezik de közük nincs a rockhoz (green day, rhcp...) amugy nem kell fikázni emet, 50-t meg 2pac-et!!! rajtuk kívül hallgatok még sokmindent de ők a kedvenceim. a sokminden közé tartozik még akon, will smith, kamikaze, subb bass, connections, d12, the game, dmx. sean paul stb... ugyanarra az rhcp-re gondolunk? hogy mondhatod hogy nem rock? a rock ez nagy kategória és simán beleférnek, de ha szűkítenénk még akkor is nyugodtan odasorolhatók Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ihar Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 biztos látta az MTV-n az új (lósz@r) klippjüket, ami zeneileg is nagyon gagyi..na az alapján én se sorolnám a rock kategóriába...... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordWolf Posted Július 12, 2007 Share Posted Július 12, 2007 Ebben egyetértek Iharral, ez már felfest egy körvonalat az emberről. Valószínűleg mindenki a saját intelligenciájának megfelelő zenét hallgat. Egy a baj: nehéz megállapítani a skálát. Mindenki azt mondja a legintelligensebb zenének amit ő szeret. De így általánosítva aki komolyzenét hallgat az a legokosabb, aki meg olyan legaljarappet az a leghülyébb? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty911 Posted Július 12, 2007 Share Posted Július 12, 2007 Háááát... Kezded kapisgálni Persze ezt csak nagy gonoszsággal mondom, mert azért én is hallgatok többfajta stílust, de rap-et azt nem, az ilyet hova sorolhatják? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balogh Posted Július 12, 2007 Share Posted Július 12, 2007 Addig mindenevő voltam amíg néztem a ViVa-t. Aztán abbamaradt és ráálltam a Reggae-re és a Rapp-ra. Nem vok nagy rappos + reggae-s se, de +hallgatóm azilyen stílusu számokat. Rockos zenehallgatásom kimerül Linkin Park - Meteora (ez az album nekem nagyon bejön) Kerozin - Nelly, az elefánt itt one újra (ezt az albumot néha-néha +hallgatom) és Demjén Ferenc összes száma. Tom nem hevimetálos 1üttesek de nekem ennyi a rock, ha ez rock. Szal most repp közül a magyar underground jön be + néhány külföldi reppszám. Pl.: MassiveTöne-Traumreise(boccs az offért) Szal én inkább rappos vok de nem az a fan aki mindent vág a rappról hanem aki csak hallgatja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neszton Posted Július 12, 2007 Share Posted Július 12, 2007 Az ilyet vegyesfelvágottnak hívják, horty911 fórumtárs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty911 Posted Július 12, 2007 Share Posted Július 12, 2007 Balogh! Kisegítelek, Demjén Rózsi kivételével egyik sem rock... De, még csak nem is áll hozzá közel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neszton Posted Július 12, 2007 Share Posted Július 12, 2007 Úgybiz. De szerintem hallgassatok inkább sok-sok metalt. Ott is van rap igaz csak kicsi és én azt a metalt nem szeretem (Korn,LP,LB stb.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Július 13, 2007 Share Posted Július 13, 2007 most nem jött le pontosan hogy ez "az ember intelligenciája körvonalazódik a zenében amit hallgat" most poén volt vagy sem, de ha nem akkor elmondhatnám hogy elég nagy marhaság, kifejteni nincs kedvem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty911 Posted Július 13, 2007 Share Posted Július 13, 2007 De azért az is szép ember lehet, aki Belgát hallgat orrba-szájba, médha nem is jellemzi az embert az a zene, amit hallgat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Július 13, 2007 Share Posted Július 13, 2007 Rap-et nem szoktam hallgatni,talán a 8 Mérföld zenéjét amiben Eminem rapel,rapet nem szeretem mert csak hadarnak benne,meg mondana ő valamit de fene se érti! A Kemény Rockot nem szeretem,mert abba meg csak ordibálnak,abból sem értessz semmit! Light-os Rock-ot már annál inkább jobb! Szavazatom a Rock-ra adtam! By: Attlee Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Július 15, 2007 Share Posted Július 15, 2007 "Addig mindenevő voltam amíg néztem a ViVa-t" hát a viva még egy szép csatorna megy rajta minden ami divat, és szánalmas, vagy 2 az 1ben.Nem is tudom hogy a viva vagy az mtv a rosszabb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PxE Posted Július 15, 2007 Share Posted Július 15, 2007 Egy a baj: nehéz megállapítani a skálát. Mindenki azt mondja a legintelligensebb zenének amit ő szeret. De így általánosítva aki komolyzenét hallgat az a legokosabb, aki meg olyan legaljarappet az a leghülyébb? ez nem zenei stílus függvénye...szinte mindegyikből van igényesebb is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Július 15, 2007 Share Posted Július 15, 2007 Az MTV-n adnak celebrity deathmatchet úgyhogy a viva a rosszabb meg az a viva kristóf... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Július 15, 2007 Share Posted Július 15, 2007 kit érdekel a viva kristóf? olyankor elkapcsolok .... de viva ada , na az már valami Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ihar Posted Július 15, 2007 Share Posted Július 15, 2007 na emberek...tapasztalatból mondom, hogy akik a rap hívei sokkal agresszívabbak, egyoldalúbbak és primitívebbek azoknál, akik zenét hallgatnak..... (az ismerőseimről beszéltem) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neszton Posted Július 15, 2007 Share Posted Július 15, 2007 Valahogy én is ezt a nézetet tudom megosztani, főleg akik kb. 3 évvel fiatalabbak nálam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Július 15, 2007 Share Posted Július 15, 2007 na emberek...tapasztalatból mondom, hogy akik a rap hívei sokkal agresszívabbak, egyoldalúbbak és primitívebbek azoknál, akik zenét hallgatnak..... (az ismerőseimről beszéltem) ezt énis megfigyeltem, akik hangszeres zenét hallgatnak azokkal sokkal jobban ellehet lenni, jolvan vannak diszkós meg repper haverjaim is persze Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty911 Posted Július 15, 2007 Share Posted Július 15, 2007 Nekem volt egy otársam, aki szinte tök rap-er volt, de azért hallgatott néhány rock, metal együttest, pl System-et nagyon komálja, a GNR-t is szereti, de főként rap, magyar, külföldi. Na ez a haverom nekem jó barátom még most is, bár keveset találkozunk, de amíg naponta együütvoltunk a suliba, akkor sokszor rájött a nagyképűség, mi mindig együtt lógzunk, de volt amikor nekem is beszólt, meg azt hitte magáról, hogy ő mindent jobban tud és amikor hülyeséget mondott (elég sokszor), még akkor is bizonygatta, hogy neki van igaza és egyfeszt leugatta a másikat. Míg rock-er haverok abszolut nem ilyenek, velük normálisan el lehet beszélgetni bármiről és meg lehet beszélni dolgokat, még segítenek is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Július 15, 2007 Share Posted Július 15, 2007 Kor függő is, szerintem. Meg egy rapklippben a nagyképűséget látod (legalábbis amit lead a tv az olyan) egy metálklippben meg hogy mindenki feketében van + a zenekar ahogy zenél. Kis túlzással és általánosítással persze. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neszton Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 Na igen. A MAinstream csak az ilyen nagyképű agypusztító dolgokat komálja, az igényes dolgokat dobja a francba. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 (edited) am a rockerek tényleg jobb fejek, és valahogy barátságosabbak is mint az ilyen rapperek akik: én vagyok az isten mert láttam ma 50 centet a tévében... nice mondjuk ez azért lehet személyiség függő is... Módosította Július 16, 2007 NicK Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ihar Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 bocsánat, csak a rappereket említettem, ugyanez nálam érvényes a technos gyerekekre is..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neszton Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 Azért a diszkósok közül ismerek 1(!) db normális fejet, a többi mind bunkó hülye k*csög (ez nem érvényes arra, aki mindenevő, mint pl. Atmex) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ihar Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 nem általánosítottam! az ismerőseimről beszéltem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 a rockerekkel nekem nagy általánosságban nincs is bajom csak a rockkal mint műfajjal. na jó suliba jár pár "űberrrokker" őkett meg a hozzájuk hasonlókat nem bírom... meg sztem lehet h a rapperek(előadók) agresszívabbak de a rockerek("fanok") durvábbak egy rapperrel mint fordítva. legalábbis én ezt látom... ja meg a discosok is nagy **** ok. nem akarom őket megsérteni de az hogy egy szám végic annyiból áll h tuctuctuctuctuc az elég idegesítő. ja és mindig ők a leghangosabbak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
touchdown Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 De ne legyünk már hülyék emberek... ma rockot hallgatok, holnap átváltok rapre, akkor egyből bunkó paraszt leszek? Vicc... Nincs sok köze a zenének a jellemhez.. Mindenhol vannak parasztok meg értelmes emberek is, mindenhol vannak húdekemény rapperek rockerek, őket le kell sz@rni, és értelmes emberekkel nyomulni.. Minden stílust lehetne fikázni ezért vagy azért, értelme meg sincs, mki azt hallgat amit akar.. Az meg h az ismerősöd mit hallgat és milyen a jelleme, csak a véletlen műve OMG Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 Azért szerintem van köze a jellemenek a zenéhez. Pl egy sznob 50 éves nyanya az komolyzenét hallgat, mert az a módi. De ez csak egy példa volt. Szerintem azt nyugodtan kijelenthetem hogy minden műfajban vannak igénytelen 'csakapénzértcsinálom' előadók és azoknak rajongói, na hát közöttük nehezebb értelmeset találni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
--==Tryallevi==-- Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 én mind2-t szeretem rockot a gitár miatt rappet meg a ütem miatt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuxez Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 Én régen disco-t szerettem ! Aztán rájötetm, hogy a zene az nem azt jelenti hogy fogok egy számítógépet lenyomom a startot a dj-maker-ben aztán én vagyok a király! Egy zené-nek kell hogy legyen szövege ( ami mond is valamit), és olyan legyen hogy az ember szívesen hallgatja meg és különbséget tud tenni egy album 2 száma közt ! Aztán rákattantam a rock-ra ! Olvastam egy oylan hozzászólást hogy hosszúhajú büdös bla bla bla de nem szeretnék egyet kiemelni mert több ilyen is volt csak azért ezt hozom fel mert ez a legvilágosabb:P kapásból estig tudnám sorolni hogy hány oylan rock együttes van akik nem olyanok ! A rap: én úgy vagyok vele, hogy nem igazán szeretem, kivéve azt ami tényleg a valóságról és nem az arcoskodásról szól ! A rapperek közül sztem azok az igazán jók akik nem 1 számról húznak 33 kutyabőrt és adják el lemezeiket más néven, meg lamboval, 1000 -nyi bulával, aranyberakásos deserttel meg 60 kilós gyűrűkkel és láncokkal futkároznak és olvassák az eléjük kirakott szöveget amihez csak annyi közük van hogy felolvassák a tábláról és ha nincs benne a szövegben az hogy "mekkora Isten vagyok" meg "meghalsz g*ci mert én vagyok a legnagyobb" akkor beszól, hogy ember írd bele a szövegbe mer el lesz intézve valagad.... az biztos .... A rock-ból utálom az üvöltős ugrálós számokat amikor nem is hallod hogy mit énekel a fickó (vagy nő) mert úgy vergődik hogy egy rohadt szót sem lehet érteni és a 2 gitáros meg teljesen más számot játszik és mind1ik hangosabban próbálja túlszárnyalni a másikat ! De hát mind1ikben van szeretni és kivetni való és ez midnenkinek más és más ! Mivel rockot szeretek hallgatni én a rockra szavaztam ! De ha egy rap szám tényleg jó és nem 50cent meg hasonlók akkor meghallgatom sőt tetszik is ! De akkor tényleg ne arról szóljon, hogy ki a legnagyobb arc ! Ezért vagyok úgy vele hogy a magyar rap szerintem jobb is mert alacsonyab költségvetésből kezdenek és csinálják és inkább a szövegre és a zenére fektetnek nagyobb hangsúlyt és nem annak környezetére ! (itt is vannak kivételek és akülföldiekben is ) A jó qrva életbe mennyit írtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts