Atmex Posted Március 12, 2008 Share Posted Március 12, 2008 Eh én meg pont azokat bírom bennük amiket ti utáltok XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Március 13, 2008 Share Posted Március 13, 2008 Én meg nem hallottam tőlük még számot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty0911 Posted Március 13, 2008 Share Posted Március 13, 2008 A Rapülőktől? Háááá, mindenféleképen hallgasd meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaboca1200 Posted Március 14, 2008 Share Posted Március 14, 2008 Rapülők? Hát az egy jelenség volt az biztos... XD http://www.youtube.com/watch?v=vPKIJvx_A6o Meg azok a jó rímes szövegek: "Ha jelen van a dizsiben, hát híre megy a cityben, és megfordul az áram is a hifiben, de iziben." Vidám kis zene... de nem bírom sokáig elviselni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Március 14, 2008 Share Posted Március 14, 2008 Várjatok Már! Nem ők dolgozták föl az lgt-től a Nem adom fel c. számot? Mert akkor tuti hallottam számot Jó kis vicces szövegek ala Geszti Péter Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty0911 Posted Március 14, 2008 Share Posted Március 14, 2008 Igen, ők rontották el azt a számot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Március 15, 2008 Share Posted Március 15, 2008 Akkor már tudom, mi az! lol egy banda az biztos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Március 15, 2008 Share Posted Március 15, 2008 Na egy igazi gyöngyszemet hoztam nektek egyenesen a Subbáról, az ilyen gyökér baromarcú retardált szellemileg visszamaradott drapp hülyegyerekek miatt gondolják azt a hiphopról amit: http://www.indavideo.hu/video/Gangsta_Boyz-Da_BossFiatal_Gangsta Az ilyeneken mindig röhögünk Ha ilyen embert láttok akkor röhögjetek a képébe ÁÁÁÁÁÁ ilyen nincs LOL :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Március 15, 2008 Share Posted Március 15, 2008 naon zúzza a gyerek lO.ol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cuii Posted Március 16, 2008 Share Posted Március 16, 2008 Én mivel rocker vok, a rockra szavazok, de a rap is egy jó zenei műfaj. Persze mind2nek vannak úttörői, de van alja is, mint a rocknál a hooligans, amitől egyenesen a falramászok. Mindkét műfaj sok gyakorlást igényel és sztem nem kell az embereknek egymást lenézniük a zenei irányzatuk miatt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lintuboy1987 Posted Március 17, 2008 Share Posted Március 17, 2008 én (sajnos) a zenei ismeretemet Rap-el kezdtem el:D De aztán 2év után feleszméltem hogy ez nem én vagyok, és a stílusváltás a Disco-n án a ROCK-ig vezetett, és 2003óta csak ROCK ROCK:) Igaz ez a ami bevan linkelve az a indavideos izé annak az eleje a gáz amugy türhető és kicsit muris:D nincs bajom a Rap-el talán azért mert régen énis hallgattam vagy nemtom..... De én a ROCK-ra tettem a voksom és vezetjük is mint látom a szavazást ^^hihi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.Peter Posted Március 20, 2008 Share Posted Március 20, 2008 Én a rockra szavaztam, mert azt nagyon szeretem. Főleg a nemzeti rockot szeretem, mert annak jó a szövege és a zenéje is. A rapre nem mondok semmit, mert nem szoktam hallgatni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomsonnn Posted Március 20, 2008 Share Posted Március 20, 2008 Vitatkozhattok h meik a jobb... Magyar Rappet hallgatok pls Anonim MC meg Fankadeli meg néééha majka... Emellett Magyar rockot is hallgatok pl Kárpátia, Tankcsapda... De valamiért a rapp jobban bejön... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty0911 Posted Március 21, 2008 Share Posted Március 21, 2008 Hallgass igazi rock zenét és akkor nyilatkozz Nem abba akarok belekötni, hogy rap-et hallgatsz, csak tessék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronnie James Posted Március 21, 2008 Share Posted Március 21, 2008 Na igen, ha nem a rock legalját hallgatnád, talán más lenne a véleményed Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
makibroki Posted Április 8, 2008 Share Posted Április 8, 2008 Egyértelmű, hogy ROCK Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery49 Posted Április 25, 2008 Share Posted Április 25, 2008 Én Beethoventől a Tenacious D-ig szeretek minden igényes zenét. Szerintem mindkét említett műfajból van jó és igénytelen béna szarság is. De azért ... ROCK FOR EVER Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thundertibor-alexei Posted Április 25, 2008 Share Posted Április 25, 2008 Hát talán a Tenacious D nem annyira brutál banda,mint a nagy Rockbandák. DE a nagyon jó zenei ízlésük van. A Pick of Destiny az örökre a kedvenc filmem marad. (HACSAK nem csinálnak mégegy filmet). Asszem mindjár meg is hallgatok néhány számot tőlük. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty0911 Posted Április 26, 2008 Share Posted Április 26, 2008 Téleg jó banda, voltak pár Foo Fighters klip-ben is, de téleg jól kenik és a film is jó, főleg mikor az elején lelép a poszterről Ronie James Dio Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Április 26, 2008 Share Posted Április 26, 2008 Azon behaltam amikor elkezdett (tulajdonképpen) imádkozni Diohoz De az eszméletlen jó volt amikor Dio elkezdett énekelni, és elmondta hogy mit tegyen Asszem most meghallgatom a Master Explodert az egyik legjobb szám a filmből. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkHell Posted Május 2, 2008 Share Posted Május 2, 2008 nemtom ti hogy vagytok vele, de én nem kimondottan a rockot, hanem a metált és annak alfajait szeretem ;) ;) ilyesmikre gondoltam (Arch Enemy, Chimaira, Behemoth, Devildriver, Rammstein, Nasum, Nile, Hatebreed, Heaven Shall Burn stb...) de a rap se semmi, mert nem hinném h mindenki 3 percen keresztül tudna rímben beszélni, de ugyanakkor még nem láttam oan rap-et, amiben annyi zeneileg változatos hangzás lenne, mint 1 rockban/metálban... szal mind2-nek megvan a maga szépsége, és a maga követője...persze ez igaz, h egyre kevesebb rocker van, de ez részben a cigányok elterjedésének köszönhető, hisz ők hallgatják orrba-szájba a rap-et... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty0911 Posted Május 2, 2008 Share Posted Május 2, 2008 Hát az mondjuk nem olyan biztos, hogy egyre kevesebb rocker van, bár lehet te csak Magyarországra gondoltál. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Május 2, 2008 Share Posted Május 2, 2008 Hát az szánalmas amikor a DarkHell által említett egyének az utcán bömböltetik a telójukról a 50 centet és játsszák a félistent Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty0911 Posted Május 2, 2008 Share Posted Május 2, 2008 Na ez meg a másik, sztem elég égő dolog... MOndjuk én semilyen zenét nem szoktam bömböltetni az utcán a telefonommal, de még olyat sem láttam, hogy vki normális zenét bömböltetett volna (mondjuk normális emberek nem bömböltetik a telefonjukat az utcán) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViiCTORiiUS Posted Május 2, 2008 Share Posted Május 2, 2008 Hát most na. Ők kemények A rockból nekem ez a nemzeti téma nem jön be. Nem tudom, de engem valahogy a politikára vezet amit meg nem csípek amúgyse nem hogy zenébe Metallica , System of a Down , Tankcsapda , Depresszió , Bikini , Linkin Park váltakozásában én elvagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Május 2, 2008 Share Posted Május 2, 2008 Hát az szánalmas amikor a DarkHell által említett egyének az utcán bömböltetik a telójukról a 50 centet és játsszák a félistent az a baj, hogy nem csak ők :\ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Videoton41 Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 Hello! Én rapot szeretem de Kárpátiát is imádom igaz az szerintem nem kimodot rock vagy nem tom ebbe nem is akarok bele folyni ezt a sok fikázást se értem valakinek a Tele szart gatyások jönek pl:én valakinek az üvöltöző szakat csöves ruha ez van mindenkinek más tetszik és ez igy a és persze a rapppppp Fankánál,Fluoridnál,Mc Gőz(legjobb)Artos meg az ilyenek szoval izlések és pofonok!!!Hajrá VIdi a legfontosabb!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty0911 Posted Május 13, 2008 Share Posted Május 13, 2008 Mondjuk a Kárpátia ha nem rock, akkor mi? Az igaz, hogy nem csak sima egyszerű rock, hanem nemzeti rock vagy hazafias rock zenekar, de mégis csak rock. Bár én őket kimondottan nem szeretem, pontosan ezért, nm mert rock , hanem mert hazafias... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinka Posted Május 13, 2008 Share Posted Május 13, 2008 a rap sokal jobb mint az a szar rock amugy is csak a rockerek szaladgálnak a szinpadon a 2 méteres hajukal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty0911 Posted Május 13, 2008 Share Posted Május 13, 2008 Sztem téged meg bannolni kéne Az a helyzet, hogy a fórumon lévő rap kedvelők is belátják, hogy ésszerű magyarázatokkal is alá lehet támasztani azt, hogy miért a rap-et szeretik. De te nem ezt tetted, hanem leírtad, hogy jó a rap, mert a rock sz@r, ez volt az indok... pedig nem is ismered a rock-ot, különben nem mondtál volna ilyet, érted egyáltalán mit írok? Ha megnézed az avatarom (ha tudod mi az), akkor látsz egy gitáron játszó embert, zenészt, ő rock zenét játszik, érdekes módon nincs hosszú haja és nem szaladgál a színpadon, erre mit mondassz? (nem várok intelligenciában gazdag, átgondolt választ...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts