LACKA0670 Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 Csá! lehet írni a véleményeket nah meg persze szavazni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacsiat Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 Természetesen a Rock a jobb! Mikor egy koncerten van az ember magával ragadja a tömeg és a filing! A rap pedig igyénytelen sok sittes nigger meg ki tudja milyen emberek vergődnek... Ennyi 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidka004 Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 Rock a jobb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matala Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 én úgyvok vele hogy a rappal nincs bajom de a rock az isten! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Encore17 Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 Rap, és nem igénytelen Ha így nézzük a rock se jobb... Hosszú hajú, szőrös, büdös, igénytelen emberek rekedtre ordítják magukat... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacsiat Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 Hosszú hajú, szőrös, büdös, igénytelen emberek rekedtre ordítják magukat Nem feltétlen... Nézd csak a kárpátia zenekar énekesét ő kopasz szóval már az első szavad meg lett cáfolva! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Encore17 Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 már az első szavad meg lett cáfolva! Tiéd is. Van fehér rapper is, és nem mind sittes... NEm igénytelen, főleg a régi rapperek nagyon jók voltak. Szerintem te a divatrap-re gondoltál a hszedben. Nekem semmi bajom a rockerekkel, ellentétben veled. Meg a rap-ben a szöveg a lényeg, a rockba meg inkább a zene. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
killergang Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 Rap-et is és rock-ot is hallgatok... de egyértelmű hogy a rock a jobb! ilyenekre gondoltam: Ossian SOAD RHCP MetallicA AC/DC<---a legjobbak ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ábel66 Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 Egyértelmű,hogy a rock a tuti. rappelni mindenki tud Sajnos egyre kevesebb Rocker van,nagyon sok embert ragad magával a sok semmitmondó zene irányzatok:Rap Tecno Disco....stb..... 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Encore17 Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 Te is tudsz rapelni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 Rock Forever! Rap mehet a sunyiba! U.I.: Ezt a Topicot a Szavazásokba kellett volna nyitnod! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szotya Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 mindkettő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Creative- Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 Rap Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychooo Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 Tiéd is. Van fehér rapper is, és nem mind sittes... NEm igénytelen, főleg a régi rapperek nagyon jók voltak. Szerintem te a divatrap-re gondoltál a hszedben. Nekem semmi bajom a rockerekkel, ellentétben veled. Meg a rap-ben a szöveg a lényeg, a rockba meg inkább a zene. Ebbe nagyon tévedsz, hogy a rockba inkább a zenén van a lényeg...ha ezt így gondolod akkor még nem hallgattál meg egy rock számot sem. Még nem hallotál pl. Ossiant. És ez főleg igaz a nemzeti rocknál, mint pl a Kárpátia...ott is a szövegen van a hangsúly. Meg az igénytelenség...én nem igazán szoktam látni szőrös, büdös embert koncerteken (jó azért koncert végére leiizad mindeki de az más), meg az utcán se nagyon. A hosszú hajjal meg mi a bajod? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 Szerintem meg srácok már volt ilyen topik, és senki sem tudott normálisan érvelni Amúgy a rock ha választani kell, mert az igazi rockban mind a zene és mind a szöveg igényesen ki van dolgozva, és sok munkát igényel. Van olyan rap amit meghallgatok, meg tetszik is, de a mainstream biztos nem jön be.Inkább az underground.Mert annak a szövege nem abból áll hogy én vagyok a nagy gengszter, van 200csajom meg 200millám és jobb ha nem pofázol, stb, hanem komoly dolgokról.Régen nem tudtam hogy van olyan rap is aminek értelmes szövege van, de azóta amióta hallottam olyat is, már nem fikázom.Csak fifty centet meg hasonlókat XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matala Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 hát féldollárt azt énis úúútálom az a baj hogy mind2 műfajban törnek fel az igénytelen zenék. pl ottvan a tokio hotal gusztustaéan egy zene és a sok csitri meg odavan érte :wacko: :wacko: :wacko: a rági rapzenék na azok még jók voltam pl basta rhimes (asszem ígykell leírni ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 Mondasz vmit, csak a tokio hotel az nem rock köze nincs és nem is lesz a rockhoz, és akkor még a Beatles-höz hasonlítják Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 az igénytelenség sztem nem zenei stílustól függ hanem az emberi jellemtől vagy a neveltetéstől... am érdekes hogy itt mindenki zene alapján skatulyázza be a másikat ami sztem egy hülyeség... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacsiat Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 Az a lényeg, hogy több rocker van itt mint rapper... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marpi Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 Máá nem azért de sztem egyértelműen a RAP a jobbb !!!! Sok rocker mehet a szakadt ruhába szar zenét csinálni ennyi !!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronii Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 rap foreva! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Creative- Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 Az a lényeg, hogy több rocker van itt mint rapper... Nézz át a szavazások alfórumra. Ott több a rapper mint a rocker! Majd lassan észreveszik a rapperek ezt a topikot is, és jönnek szavazni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 Máá nem azért de sztem egyértelműen a RAP a jobbb !!!! Sok rocker mehet a szakadt ruhába szar zenét csinálni ennyi !!!! jaj de kis kedves aranyosan fejezted ki magad... remélem vagy már 13... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Creative- Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 (edited) A Rap és a Rock is még mindig jobb, mint a techno-gépzene. Ebben egyetértünk jaj de kis kedves aranyosan fejezted ki magad... remélem vagy már 13... Született: Ápr-12******* Ne élj vissza más születési adataival! Módosította Május 10, 2007 spirituell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 no comment... nyitott a világra... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Creative- Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 (edited) 17 Módosította Május 10, 2007 spirituell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LACKA0670 Posted Május 10, 2007 Author Share Posted Május 10, 2007 én is mind2-t hallgatom... de linkin park 4eva de abban rap és rock is van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matala Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 Mondasz vmit, csak a tokio hotel az nem rock köze nincs és nem is lesz a rockhoz, és akkor még a Beatles-höz hasonlítják a Beatles-hez hasonlítják??! :o :o ezt a cigányságot a tokio hotelt sztem max egy kalapsz@rhoz lehet hasonlítani pár pelyhestökű csinál valami fogyos zenét és már világsiker... még a hangjuk se mutált el nemtom mitakarnak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Creative- Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 Már láttam Akkor se piszkáljátok a kisebbet, aztán nem lehet a veszekedéstől normálisan fórumozni. Hol láttad? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 hmm.... lehet jobb helye lenne ennek a zene topicban (az aláírásomból meg következik a szavazat ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts