Capricorn68 Posted Április 5, 2014 Share Posted Április 5, 2014 Nemrég váltottam XP-ről 8-asra. A letöltéssel nincs is semmi gond, de a kicsomagolás utáni filmlejátszás már macerás. 8-Đ JDownloadert használtam kicsomagoláskor az XP-n, na meg 7-Zip-et és ilykor WinRar-t is. Ezek tökéletesen tették a dolgukat egészen a Win 8-ig.Amióta Win 8 Pro-val ügyködöm, a letöltés szuper..., na de a kicsomagolásnál már zűrös a buli. Bármilyen kicsomagolót használok, akármilyen futtatási környezetben, az MKV-s filmek tévén (lejátszója Linux alapú) megáll és kiírja, hogy ismeretlen vagy érvénytelen fájl.Tovább megyek..., a gépemen (Win 8 Pro SSD-vel) a KMPlayer, VLC Player akadozva jelenít meg... és fagyogat is. Amíg XP-n tettem az előzőleg említett dolgokatt, futott minden rendesen. Most ott tartok, hogy XP-n csomagolok ki, Win 8-al letöltök. Ha van valakinek tapasztalata, vagy megoldása az üggyel kapcsolatban és megosztaná velem, nagyon megköszönném! Üdv: Capri Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiefa Posted Április 7, 2014 Share Posted Április 7, 2014 (edited) Ha nem kapsz hibaüzenetet a kicsomagoláskor, akkor ezt nem okozhatja a kicsomagoló program! win7 letöltesz egy filmet win7 kicsomagolod. Kapsz hibaüzenetet? win7 lejátszod ugyanazt a filmet. Normálisan lejátsza? a tv-n normálisan lejátsza ugyanazt a filmet? MediaInfo pld: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/mediainfo-v0-7-16--magyar--XO14.html mit ír ki a filmre? Módosította Április 18, 2014 ica Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capricorn68 Posted Április 8, 2014 Author Share Posted Április 8, 2014 (edited) Win 8 Pro - letöltöm a filmet JDownloader-rel vagy Flashget-tel - kicsomagolom.., és "crc hiba vagy hibás jelszó" jelenik meg - a film persze "megvan", de a gépemen akadozik, nehéz léptetni - tv-n pedig..., 5-8 perc játszás után "ismeretlen fájl" felirat virít Lassan megoldódni látszik a dolog, hiszen kizárásos alapon minden eshetőséget lepróbálok. Üdv: Capri Módosította Április 18, 2014 ica Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cipike2 Posted Április 18, 2014 Share Posted Április 18, 2014 Nemrég váltottam XP-ről 8-asra. A letöltéssel nincs is semmi gond, de a kicsomagolás utáni filmlejátszás már macerás. 8-Đ JDownloadert használtam kicsomagoláskor az XP-n, na meg 7-Zip-et és ilykor WinRar-t is. Ezek tökéletesen tették a dolgukat egészen a Win 8-ig. Amióta Win 8 Pro-val ügyködöm, a letöltés szuper..., na de a kicsomagolásnál már zűrös a buli. Bármilyen kicsomagolót használok, akármilyen futtatási környezetben, az MKV-s filmek tévén (lejátszója Linux alapú) megáll és kiírja, hogy ismeretlen vagy érvénytelen fájl. Tovább megyek..., a gépemen (Win 8 Pro SSD-vel) a KMPlayer, VLC Player akadozva jelenít meg... és fagyogat is. Amíg XP-n tettem az előzőleg említett dolgokatt, futott minden rendesen. Most ott tartok, hogy XP-n csomagolok ki, Win 8-al letöltök. Ha van valakinek tapasztalata, vagy megoldása az üggyel kapcsolatban és megosztaná velem, nagyon megköszönném! Üdv: Capri Szia.probáld ki a DZIOBAS RAR PLAYERT ,természetesen a kicsomagó jelszót kérni fogja,ha van,de hát gond nélkül lejátsza Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mümüke Posted Június 26, 2014 Share Posted Június 26, 2014 Vagy van még egy megoldás : Universal Extractor. Lehet, hogy ez sem 100%, de az esetek többségében nagyobb sikerrel kitudja csomagolni a tömörített fájlokat,mint a 7-Zip. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts