Niet Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 A téma adott mi volt a legfurcsább, amit eddig tőletek kértek? (azért, mert ágybant írtam írhattok persze furcsa helyszínekről is ) (Persze továbbra is maradjatok a jóízlés határán belül... ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafigeki Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 Hát nem is tudom,tőlem egyelőre még cs azt kérték h "Ne hagyd abba!Csak csináld!" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandin Posted Május 11, 2007 Share Posted Május 11, 2007 "Nem kéne már festeni?" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac_a Posted Május 26, 2007 Share Posted Május 26, 2007 Nekem egy csaj mondta, hogy ütögessem közbe a fenekét, hát mit tudtam tenni hisz azt akartam hogy neki is jó legyen! Persze nem izomból, mégmielőtt valaki megkérdezné . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalash Posted Május 27, 2007 Share Posted Május 27, 2007 (edited) Ütögesd? Mármint csapkodd tenyérrel? vagy ököllel ütögesd? :blink: :blink: Módosította Május 27, 2007 Nietzsche Ne idézd a közvetlenül előtted szólót! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkangel Posted Május 27, 2007 Share Posted Május 27, 2007 Gondolom csapokdni mer hogy...szal csak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac_a Posted Május 27, 2007 Share Posted Május 27, 2007 Csapkodásra gondoltam. Csak annál picit erősebben kellet neki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jula Posted Május 27, 2007 Share Posted Május 27, 2007 Igazából eddig én voltam aki furát kért! De az volt eddig a legérdekesebb kérésem, hogy erőszakoljon meg a párom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac_a Posted Május 27, 2007 Share Posted Május 27, 2007 Az sem rossz! Néha jót tesz egy ki változatosság ! Bilincs is volt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jula Posted Május 27, 2007 Share Posted Május 27, 2007 az majd a következő alkalommal...de arról volt már szó, hogy kikötjük egymást...de ez még a jövő zenéje... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Május 27, 2007 Share Posted Május 27, 2007 "Dugj meg keményen" (nem kellett kétszer kérnie ) a többit inkább nem, mert nyomdafestéket nem bírna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac_a Posted Május 27, 2007 Share Posted Május 27, 2007 Szóval te voltál az erőszakot elkövető Greg? És milyen volt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Május 28, 2007 Share Posted Május 28, 2007 jula: ez érdekes és aranyos Az "erőszakolj meg" és a "izélj meg keményen" között mekkora a különbség? Ha már itt vagyok egyébként... olyan különleges kérést nem hallottam még az ágyban... a popsipaskolás meg tök jó dolog Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Május 29, 2007 Share Posted Május 29, 2007 Hát nem is tudom,tőlem egyelőre még cs azt kérték h "Ne hagyd abba!Csak csináld!" ez jóóóó dolog, de viszont nem furcsa ha ezt kérik a fiúktól szerintem................... szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jula Posted Május 29, 2007 Share Posted Május 29, 2007 jula: ez érdekes és aranyos Az "erőszakolj meg" és a "izélj meg keményen" között mekkora a különbség? Ha már itt vagyok egyébként... olyan különleges kérést nem hallottam még az ágyban... a popsipaskolás meg tök jó dolog sztem nagy különbség van! Már csak az elvek között is! A megerőszakolásnak más a pikantériája. Ugyan arra megy ki a játék, de egy kis "feltüzelő-rejtett" ellenkezés is van benne! Legalább is nálam! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomirad Posted Május 29, 2007 Share Posted Május 29, 2007 (edited) Igen ez is egy furcsa kérés. Módosította Május 29, 2007 PxE Ne idézd a közvetlenül előtted szólót! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trash Posted Június 1, 2007 Share Posted Június 1, 2007 engem meglepett hogy a pasim azt kérte közben, hogy csavargassam a mellbimbóit de volt olyan is hogy a pasim azt kérte közben a kezemmel szorítsam meg mint egy gyűrű közben fura volt de jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppeddro Posted Június 4, 2007 Share Posted Június 4, 2007 tőlem a volt csajom annyiszor szerette volna análisan, hogy már rá kellett szólnom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Június 7, 2007 Share Posted Június 7, 2007 Uhhhh!!!!De durva. Kérték análba,meg erőszakosan is,mondjuk preverz egy állat vok. Tehát nem jelent gondot az ilyesmi. De sok esetben,még kérni sem kell mert a nők pusztán a tekintetükkel is képesek elárulni mire vágynak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu111 Posted Június 14, 2007 Share Posted Június 14, 2007 Az ágyban eddig a legfurcsább és legdurvább kérés az volt reggel 6-kor, hogy hozz egy kávét. Néha még most is felrettenek álmomból, már gondolkodtam azon is, hogy ezt meg kellene filmesíteni, kemény horror lenne belőle! Az igazi rémálom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomirad Posted Június 14, 2007 Share Posted Június 14, 2007 Nekem meg édesen csicsikálok csajokról álmodok. Bejön Anyucim. Gyerünk kifelé disznótor van Segíteni kell cippelni a húst. :S Pedig szépeket állmondtam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu111 Posted Június 14, 2007 Share Posted Június 14, 2007 Hát ez is durva, meg tudlak érteni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomirad Posted Június 14, 2007 Share Posted Június 14, 2007 Én is a többieket az esetem óta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zipmmcs Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 engem meglepett hogy a pasim azt kérte közben, hogy csavargassam a mellbimbóit de volt olyan is hogy a pasim azt kérte közben a kezemmel szorítsam meg mint egy gyűrű közben fura volt de jó Erre gyűrűs "megjegyzésedre" reagálok. Ha a péniszt a tövénél enyhén szorítod (persze gyűrűt formázva a mutató és a hüvelykujjaddal) az ejakuláció előtt és közben... az valami leírhatatlan érzés ám! Tesztelve! Persze csak társasjátékban az igazi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shot89 Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 Hali Volt olyan kérés miközben lökdösődtünk a (volt) csajommal, hogy húzzam a haját ez nekem fura volt bár láttam már egy két filmbe. Visszatérve a popsi csapdosáshoz az szerintem halál normális dolog és eddig úőgy vettem észre h a nőknek jól esik de javítsatok ki ha tévedek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szokesandor Posted Augusztus 15, 2007 Share Posted Augusztus 15, 2007 nekem a legfurcsább kérés amit mondtak az volt hogy ha lehet siessek mert 20 perc múlva jön a busza xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhooon Posted Szeptember 1, 2007 Share Posted Szeptember 1, 2007 hát nekemaz volt hogy kikötözk 1 mást meg kinozuk hát nem tombeválalom e ?????????? szerintetek?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rathel Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 nekem eddig az h nyaljam a melleit XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smurf Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 És ez mért furcsa? A kikötözésen sztem én is felhúznám a szemöldökömet, de végülis mértne Jó kis játékos megerőszakolásnak (bármelyik oldalról) nem lehet ellenállni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Engem folyton kiakar kötni, csak félek, hogy megcsikiz meg nem is nagyon tudnánk megoldani, de majd valamikor megpróbáljuk... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts