GirlPower Posted Január 30, 2014 Share Posted Január 30, 2014 Játékszabály: Meg van adva egy szó, amire válaszként olyan viccet kell írni (lehet egysoros, vicces történet, vers, sőt akár képvicc is mellékelhető, bármi, csak spamelo legyen!), amiben szerepel az a megadott szó. Tehát írj egy viccet, és add meg a következő szót. Példa: Hajnali 4-kor hazajön a férj a kocsmából, s elkezd halkan vetkőzni az ágy mellett. - Erre felkel az asszony: - Hova mész ilyen korán Béla? - Igazad van asszony, visszafekszem! Következő szó ami szerepeljen a viccben: Macska 3 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
real1989 Posted Február 2, 2014 Share Posted Február 2, 2014 Egy férfi nagyon utálja a felesége macskáját és elhatározza, hogy megszabadul tőle. Beteszi a kocsijába, és elhajt vele 10 utcával messzebb, ott kiteszi a parkban és hazahajt. Épp hogy hazaér látja, hogy a macska kényelmesen ballag fel a lakásuk lépcsőjén.Másnap elviszi 30 utcával messzebbre, de mire hazaér a macska is otthon van. Következő nap elvezet 30 km-el messzebbre, lefordul egy országútra, majd egy mellékúton is megy még össze-vissza vagy 10 km-t. Itt bemegy egy erdőbe és kiszei a macskát.Néhány óra múlva cseng a feleség telefonja:- Marcsi, otthon van a macska?- Igen, itthon.- Add neki a telefont, teljesen eltévedtem, és meg akarom kérdezni tőle a hazafelé vezető utat! Következő szó ami szerepeljen a viccben: Telefon 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bzzb Posted Február 9, 2014 Share Posted Február 9, 2014 Rendőrségi kihallgatáson: - Maga azt állítja, hogy tévedésből vágta zsebre más pénztárcáját. Hát nem vette észre, hogy a tárca idegen? - Azt igen, felügyelő úr, de a benne lévő pénz, az nekem nagyon ismerős volt. Következő szó ami szerepeljen a viccben: Pénz 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Február 12, 2014 Share Posted Február 12, 2014 A bróker egyik este későn ér haza. A felesége ráförmed: Hol a pokolban voltál? - Tetováltatni - válaszolja. - Tetováltatni?? - Szörnyülködik az asszony. - Milyen tetoválást csináltattál? - Egy tízezrest tetováltattam a cerkámra. - feleli büszkén. - Hogy a pokolba jutott ez eszedbe? - Csóválja hitetlenkedve a fejét a nő. - Mi a fenének tetováltat egy bróker egy tízrongyost a farkára? - Hát először is szeretem látni, ahogyan nő a kontóm. Másodszor, szívesen eljátszogatom a pénzemmel. Harmadszor, szeretem a markomban tartani a vagyonomat, végül pedig vásárlás helyett itthon maradhatsz, és annyiszor verhetsz el tíz rongyot, ahányszor csak akarsz! Következő szó ami szerepeljen a viccben:csúszó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GirlPower Posted Február 12, 2014 Author Share Posted Február 12, 2014 A tanítónéni csúszó-mászó állatokat kérdez a gyerekektől. Az első:- Kígyó.- Nagyon jó!A második:- Giliszta.Nagyon jó!Pistike majd kiesik a padból, úgy jelentkezik:- Pistike?- A sógorom.- A sógorod? Hogy-hogy a sógorod?- Éjjel bent aludtam a nővéremnél, és azt hallottam: "Csússzál lejjebb, te állat!!!" Következő szó ami szerepeljen a viccben: Boldog 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bzzb Posted Február 12, 2014 Share Posted Február 12, 2014 Szilveszter éjszakáján egy savanyú arcú, rossz kedvű fickó ögyeleg az utcán . Egyszer csak megakad a szeme egy falfirkán mely így szól: " Ki nem szereti a bort, a dalt a nőt, nem érdemel boldog új esztendőt". A pasas fanyar ábrázattal olvassa a rigmust majd elővesz egy ceruzát és a következőket írja alá: " Innád a savanyú boromat, élnéd nőmmel sorsomat, anyosom tanítana a dalra, nem írnál ilyet a falra te Marha!" A következő szó ami szerepeljen a viccben: Marha 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GirlPower Posted Február 17, 2014 Author Share Posted Február 17, 2014 A falu lelkésze próbálja megtéríteni a falu iszákosát:- Nézd fiam, az alkohol az ördög műve. Vegyünk egy példát: odaraksz a tehened orra elé egy vödör vizet és egy vödör bort. Szerinted melyikből fog inni?- Hát... Biztos a vízből!- Természetesen, gyermekem. És azt is tudod, hogy miért?- Persze, atyám! Azért, mert marha! A következő szó ami szerepeljen a viccben: Ruha 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bzzb Posted Február 23, 2014 Share Posted Február 23, 2014 Két szinésznőcske beszélget a menő klubban: - Te, emlékszel arra a rövid, nagy dekoltázsú ruhára, amit a tegnap esti partin viseltem? - Ó igen! Nagyon dögös voltál benne - Mondja a másik. - Ez igaz, de ma jöttem rá, hogy az nem ruha volt, hanem egy öv... A következő szó ami szerepeljen a viccben: Kenguru Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GirlPower Posted Március 6, 2014 Author Share Posted Március 6, 2014 - Mi lesz, ha keresztezünk egy kígyót egy kenguruval?- ???- Ugrókötél. A következő szó ami szerepeljen a viccben: Egér 3 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bzzb Posted Március 9, 2014 Share Posted Március 9, 2014 A tanár órán megkérdi a gyerekeket: - Gyerekek ki babonás, ki hord a zsebében patkót? Semmi válasz. - És ki fél a fekete macskától? Pistike kiugrik a padból: - Hát az egér! A következő szó ami szerepeljen a viccben: Katona Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GirlPower Posted Április 1, 2014 Author Share Posted Április 1, 2014 Katonák az udvaron. A táborparancsnok beszédet tart:- Emberek, ez a laktanya nem az enyém, és nem is másé: ez a miénk! Egy hang a tömegből:- Adjuk el! A következő szó ami szerepeljen a viccben: Anyós 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bzzb Posted Április 13, 2014 Share Posted Április 13, 2014 - Ki törte be az ablakot? - Én, de az anyósom a hibás, mert amikor hozzá vágtam a tányért, félreugrott. A következő szó ami szerepeljen a viccben: Sör 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GirlPower Posted Április 14, 2014 Author Share Posted Április 14, 2014 Hogy veszel rá egy nőt, hogy egész nap elfoglalja magát?- Egy kerek szobába zárod, és ráparancsolsz, hogy üljön a sarokba.- Egy lap mindkét oldalára azt írod, hogy fordítsd meg. A következő szó ami szerepeljen a viccben: kardigán 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GirlPower Posted Április 18, 2014 Author Share Posted Április 18, 2014 Két barát találkozik. Egyik mondja a másiknak:- Hé te, tudnál még egy jó viccet mondani?- Persze, mindig vannak jó viccek a tarsolyomban, de miért?- Mert amit tegnap mondtál, azt elmeséltem az anyósomnak, és félholtra röhögte magát tőle. A következő szó ami szerepeljen a viccben: lehetetlen 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bzzb Posted Április 27, 2014 Share Posted Április 27, 2014 - Hát te, mit csináltál, hogy sarokba állítottak a szüleid ? - kérdezi a vendég Józsikától. - Semmit, csak ha látogató jön hozzánk, nekem kell eltakarni a lyukat a tapétán. A következő szó ami szerepeljen a viccben: Tapéta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bzzb Posted Május 18, 2014 Share Posted Május 18, 2014 Agresszív kismalac sétál az erdőben, találkozik a Nyuszikával. Hozzávágja a palacsintáját mire a Nyuszika: - Ez szándékos volt? - Nem! Lekváros. Következő szó ami szerepeljen a viccben:Kecske Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bzzb Posted Május 25, 2014 Share Posted Május 25, 2014 - Áll a tehén a buszmegállóban. Ha megjön a busz hova fog felszállni? - ??? - Legelőre. A következő szó ami szerepeljen a viccben: Orvos 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bzzb Posted Május 26, 2014 Share Posted Május 26, 2014 Tengerész a fiának: - Fiam! Inkább igyál, mint tanulj, az legalább meglátszik rajtad! A következő sz ami szerepeljen a viccben: Papagáj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Bubu Posted Május 27, 2014 Share Posted Május 27, 2014 Egy vallásos családot kifigyel a betörő. Megfigyeli, hogy minden Vasárnap reggel templomba mennek, ezért akkor tör be hozzájuk.Ahogy gyűjti be az ékszereket, megszólal mögötte egy hang.- Jézus figyel téged!A betörő azt képzeli, hogy csak hallucinál, ezért nem totojázik, rámolja be az ékszereket a zsákjába. A hang újból megszólal.- Jézus figyel téged!A betörőnek elege lesz, megfordul, körbenéz és a sarokban meglát egy papagájt.- Szóval te játszadozol velem! Csak nem téged hívnak Jézusnak?- Nem, engem Mózesnak hívnak.- De mégis, ki ad Mózes nevet egy papagájnak?- Ugyanaz aki Jézusnak nevez el egy Pitbullt. A következő szó ami szerepeljen a viccben: Pitbull. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bzzb Posted Június 22, 2014 Share Posted Június 22, 2014 Megy haza a kandúr, és szerelme egy átdorbézolt éjszaka után. A kandúr nem bír az érzelmeivel és felnyávog: - Jaj cica-mica, meghalok érted. A civus kacéran ránéz és megkérdi: - Jó de hányszor? A következő szó ami szerepeljen a viccben: Béka Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bzzb Posted Június 29, 2014 Share Posted Június 29, 2014 Székely bácsi megy a kivilágítatlan kerékpáron az utcán. Megállitja a rendőr, és így szól: - Bátyám, ha nem ég a lámpa a biciklin, akkor tolni kell! Mire az öreg: - Már kiprobáltam, akkor se ég! A következő szó ami szerepeljen a viccben: Cipő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GirlPower Posted Július 17, 2014 Author Share Posted Július 17, 2014 A kocsmába-hé pajtás .mit keresel a zsebedbe olyan izgatottan ? -hát azt nézem hogy szomjas vagyok-e még. A következő szó ami szerepeljen a viccben: teve 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GirlPower Posted Augusztus 21, 2014 Author Share Posted Augusztus 21, 2014 - Mama! A papa beleesett a tábortűzbe- Szaladj fiam, és hozd a fűszereket! A következő szó ami szerepeljen a viccben: tojás 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bzzb Posted Augusztus 22, 2014 Share Posted Augusztus 22, 2014 A kakas összehívja a tyúkokat. Kicsomagolja a díszdobozt, és kivesz belőle egy strucctojást. - Nem akarlak kritizálni benneteket, de nem árt, ha látjátok, mire képes a külföldi konkurencia! A következő szó ami szerepeljen a viccben: Rádió Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bzzb Posted Augusztus 24, 2014 Share Posted Augusztus 24, 2014 - Doktor Úr, tud segiteni a feleségemen? Az a mániája, hogy valaki lopja a ruháit. - Valóban? - Igen, már testőrt is állitott melléjük. Tegnap is, mikor hazamentem, láttam, hogy ott álldogál az ürge a szekrényben. A következő szó ami szerepeljen a viccben: Édes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalmaster Posted Augusztus 30, 2014 Share Posted Augusztus 30, 2014 Beteg a nővérnek:- Nővérke csókoljon meg!- No, de ketteske, már az is szabálytalan, hogy maga alatt fekszem. A következő szó ami szerepeljen a viccben: rendőr 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bzzb Posted Augusztus 31, 2014 Share Posted Augusztus 31, 2014 Két szőke nő utazik a buszon ahol párás az ablak. Az egyik nő két pontot rajzol az ablakra és azt mondja: - Itt fogok kinézni. A másik letörli a két pontot: - Te itt nrm nézel ki! A következő szó ami szerepeljen a viccben: Sün Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalmaster Posted Augusztus 31, 2014 Share Posted Augusztus 31, 2014 A nyuszika és a farkas minden héten sakkoznak az erdő közepén lévő tisztáson, és mindig a nyuszika nyer. A farkas egyik héten megkérdezi a nyuszikát: - Hogy csinálod, hogy mindig te nyersz? - A sakkozás előtt mindig elmegyek a barátnőmhöz, és jól megdugom. A farkas elkezd gondolkodni, hogy neki is ezt kellene tennie, de mivel nincs barátnője, úgy határoz, jó lesz a felesége is. Kimegy a konyhába, és hátulról letámadja a főzőcskéző feleségét. Egyszer csak megszólal az asszony: - Mi van nyuszika, mész sakkozni? A következő szó ami szerepeljen a viccben: cápa 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalmaster Posted Szeptember 6, 2014 Share Posted Szeptember 6, 2014 Székely bácsi sakkozik a lovával. Ezt látva átszól a szomszéd:- A csudába, magának ilyen okos lova van?Mire a székely gúnyosan:- Méghogy ez okos? 3:1-re vezetek... A következő szó ami szerepeljen a viccben: dinnye 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GirlPower Posted Szeptember 6, 2014 Author Share Posted Szeptember 6, 2014 Cigányt elkapja a rendőr a piacon, amikor ellop egy szilvát. Azt mondja a rendőr:- Ezért feldugom a seggeden.Fel is dugja neki, de a cigány csak röhög.- Mit röhögsz cigány?- Hát a Gazsi meg dinnyét lopott!! A következő szó ami szerepeljen a viccben: garázs 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts