zoli47 Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Ha megengeditek, én is Gratulálok Cle-nek, valóban remekművet alkotott, jövőre szeretném minél többet látni! 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chili Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Sziasztok. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a "logóimra" leadott szavazatát, mert nektek köszönhetően lett az én egyik munkám a nyertes. A "nyertes" logo elkészítésekor az oldal, múltja/jellege és a közel 10 -éves fennállása volt számomra az irány mutató, ezt próbáltam ötvözni egy elegánsabb/szolidabb megjelenésben, ezért találhatóak meg benne az arany/ezüst és az oldal jellegére utaló "kalózhajó" elemek. Ez úton köszönöm a PirateClubnak a lehetőséget, és szeretnék köszönetet mondani mindenkinek akik logót készítettek és résztvettek a versenyben, mert születtek nagyon jó munkák bizony! Természetesen Köszönöm a gratulációitokat. CLE! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
georg1111 Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Gratulálok, szép munka! 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anita4817 Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Itt is gratulálok!(Pm) Szép Munka! 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertdeniro4 Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Nekem CLE "Pálmaliget freestyle" logója tettszett a legjobban! 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti141 Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Többre is szavaztam, mert volt sok szép munka! Ez volt az egyik, amelyik a legjobban tetszett. Gratulálok neked 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kassiopea Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Gratulálok szép munka:) 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Gratulálok a nyertesnek! Szép munka volt. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 paganini000 logója lett a második legjobb, ezért kárpótlásul kap egy VIP-tagságot! A logó verseny többi résztvevőjének pedig nullázom a figyelmeztetési szintjét, már ha van mit! 3 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
beci92 Posted November 28, 2013 Share Posted November 28, 2013 Hát ez a verseny is Happy End-el végződött. Mindenki jól járt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts