JohnTerry Posted Május 1, 2009 Share Posted Május 1, 2009 Nem tom h egyesek mit szeretnek a Fegyverek szava című filmben, sztem gagyi, ha meg a Ryanra azt mondjátok, h az, akkor a Fegyverek szava ULTRAGAGYI! Nickolas Cage egymagában megöl a film alatt min. 10 000 japánt, fél kézzel kezeli a thompsonát, meg van benne 1 olyan csatajelenet is, amikor egy bagy mezőn vonulnak az amcsik, mint 1 csürhe, közöttük szlalomozik néhány tank, közbe meg lövik őket... John Woo sztem maradjon az akciófilmeknél, nem az ő műfaja a háború sztem Néhány kedvenc: Ryan közlegény megmentése Black Hawk Down Defiance Dicsőség zászlaja Levelek Iwo Jimáról Napola Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelemen Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 Az itt felsorolt fílmek közzül csaknem az összeset láttam a "fegyverek szava" kivételével. Nekem az Elit Alakulatnagyon bejött de ahoz képest ho ennyien szeretik nincs feltöltve:S nem tudná vki feltölteni mer naon szeretném még1x megnézni:O előre is köszönöm annak aki ezt megteszi amu a sorrend nálam Ryan közlegény megmentése Az elit alakulat Ellenség a kapuknál Levelek iwo Jimárol Dícsőség zászlaja majd a többi régi háborús film (halál 50 órája, piszkos 12, tora tora,...stb) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earp Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 Pedig sokan feltolták már az oldalra Az Elit alakulat című remek alkotást, csak a megfelelő helyen kell keresni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelemen Posted Július 7, 2009 Share Posted Július 7, 2009 ez nem jó:S rámeek a linkedre és azt írja ki ho nem találja a kövi kifejezést ugyan ez volt mikor próbáltam keresni:S ha angolul keresek a címére nem talál semmit ha megy magyarul akkor csak a Királyság-ot meg az oti-pokoli tévedés-t hozza ki. de azért ty:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted Július 7, 2009 Share Posted Július 7, 2009 a link nekem se működik elit szóra rákerestem, nekem ezt dobta: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtop...595&hl=elit amugy movies/series topicban keresgélj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelemen Posted Július 7, 2009 Share Posted Július 7, 2009 :oO 1000 köszönet:) már elis kezdem a letöltést alig várom ho megint megnézhessem:)) és eddig észre sem vettem ho a sorozatoknak külön topicjuk van:S szóval most is tanultam valamitXD köszi még1x:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Július 21, 2009 Share Posted Július 21, 2009 most találtam rá egy nagyon jó háborús filmre: Passchendaele első világháborús eléggé megrázóan élethű! a csata pl. gyomorfotgató ahogy testrészek repkednek összevissza az ágyútűzben! visszadja az első vh hangultatát rendesen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnTerry Posted Augusztus 7, 2009 Share Posted Augusztus 7, 2009 Engem nagyon érdekelne a Miracle at St.Anna című háborús film, de SEHOL nem találtam meg magyar feliratosan (szinkronnal meg pláne), eddig csak angol felirattal találkoztam. Spike Lee rendezte, 2008-as film asszem, és egy csapat fekete bőrű amerikai katonáról szól, akik Olaszországban megvédenek vmi falut a németek elől. Nagyon kíváncsi vagyok már rá, de angolul, felirat nélkül nem akarom megnézni... Ha valaki tud vmit róla, írja már le legyen szíves, mert biztosan jó film lehet. Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=lcKPi5DyGWs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Palika Posted Augusztus 17, 2009 Share Posted Augusztus 17, 2009 katonák voltunk sindler listája ryan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
supicool Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Na akkor írok én is egy listát,de csak 2.világháborús filmek,amik nekem megvannak(holokausztosok meg egy két "csöpögősebb" is van benne) 1.Pearl Harbor-Égi háború (ami legtöbb helyen fenn sincs,amit nem értek, mert szerintem az egyik legjobb film a műfajában) 2.Shindler listája 3.A bukás 4.Angliai csata 5.Napola 6.Sorstalanság 7.U-571 8.Amen 9.Vaskereszt 10.Hitler-A gonosz születése 11.Halál 50 órája 12.Sztálingrád 13.Zongorista 14.Fegyverek szava 15.Ellenség a kapuknál 16.Ryan közlegény megmentése 17.Ellenség a kapuknál 18.Levelek Iwo Jimáról 19.A leghosszabb nap 20.A híd túl messze van 21.Elit alakulat 22.Yamato 23.Híd a Kwai folyón 24.Drezda 25.A dicsőség zászlaja 26.Valkűr 27.Stauffenberg -A valkűr hadművelet 28.Tora!Tora!Tora! 29.Batignole 30.Hart háborúja 31.A sas leszállt 32.Éjfélre kitisztul 33.Piszkos 12 1.-4.rész 34.A Midway-i csata 35.A tizedes meg a többiek 36.Kémek a sasfészekben 37.A háború kísértetei Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnTerry Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 Kicsit felhozom a topicot. Ki hallott már a készülő The Pacific című minisorozatról? Az Elit Alakulat készítőinek legújabb műve lesz, 2010-ben jön ki, és a csendes-óceáni hadszíntéren fog játszódni. Én már nagyon várom! Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=e99B80crU3E Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasza93 Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Nálam is..PL: Sztálingrád,Vaskereszt,Ryan,A híd túl messze van..stb..egy csomó van nekem és az összeset bírom mer marha jó filmek! LoL kép Lazlo Honnan szedted? Nekem az Elit Alakulat nagyon tetszik, a The Pacific - A Hős Alakulat, a Pearl Harbor és a többi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
clarakom Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 hello. tudnátok ajánlani olyan filmeket, amik Magyarországról (esetleg érintőlegesen több térséggel együtt) szólnak és az I. és II. világháborúkor vagy a kettő közötti időszakban játszódnak? előre is megköszönném! szép napot! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnTerry Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 Pl. a Napfény íze, ami ilyen film. Szabó István rendezte, Ralph Finnes a főszereplő. Sztem jó film. Bár igaz ami igaz, a magyar filmgyártás még adós egy igazi jó II.vh.-s filmmel, amely magyar szempontból mutatja meg a világégés katasztrófáját... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts