diablo91 Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 kinek melyikek a kedvencei? nekem: piszkos 12, a halál 50 órája, ellenség a kapuknál és még sok van. szerintem mind jó. várom a véleményeket! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu111 Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 Minden film tetszik, ami a II. Vh. -ról szól, örök téma. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bp73 Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 Uhhh.... II. vh-s filmek jöhetnek minden mennyiségben!!! Pl: Ellenség a kapuknál. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hinar Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 Ryan Közlegény Megmentése nálam az adu DTS-ben verhetetlen!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazlo Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 A történelem örök kedvenc témája a Hidegháborút követően nálam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 Minden film tetszik, ami a II. Vh. -ról szól, örök téma. Nálam is..PL: Sztálingrád,Vaskereszt,Ryan,A híd túl messze van..stb..egy csomó van nekem és az összeset bírom mer marha jó filmek! LoL kép Lazlo Honnan szedted? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hbxntbdre Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 sztem Az Elit Alakulat a leg jobb de a Ryan se rossz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 Az Elit alakulat nem film (de a maga kategóriájában abszolút favorit) Amúgy Ellenség a kapuknál mindent visz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
h3r1n6 Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 Most töltöm lefele a II. világháború története című 13 részes dokumentumfilm minden részét lesz vagy 2nap mire lejön de biztos jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ondizombi Posted Május 28, 2007 Share Posted Május 28, 2007 Az én nagy kedvencem is az Elit Alakulat, de azon belől is Winters "hadnagy". De csak azért tettem idézőjelbe, mert nem végig hadnagy. Az elején is benne van, amikor az a "gonosz" Oktatóizé odaadja neki a kitüntetést. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hundii Posted Május 28, 2007 Share Posted Május 28, 2007 nekem bármilyen II.vh-s jöhet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mj620 Posted Május 28, 2007 Share Posted Május 28, 2007 Én a Halál 50 óráján nőttem fel!De a sorrend :elit alakulat,utána meg az összes többi!Halál 50órája,ryan,piszkos12,take gui,stbNem dobná fel vki a piszkos 12 öt! Meg elég régóta keresem a Sztálin nevű filmet! (fsz:Robert Duval)Ha vkinek meg van fel dobná? kössz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 Az én nagy kedvencem is az Elit Alakulat, de azon belől is Winters "hadnagy". De csak azért tettem idézőjelbe, mert nem végig hadnagy. Az elején is benne van, amikor az a "gonosz" Oktatóizé odaadja neki a kitüntetést. Hát igen,az Elit alakulat hatalmas film! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 Hali ! Nekem nagy kedvenceim e témában : A kémek a sasfészekben , A halál 50 órája , A híd túl messze volt , Kelly hősei , Ryan közlegény megmentése , Ellenség a kapuknál , A piszkos 12 , U-571 , Tora Tora Tora , A Midwayi csata . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 Nálam a Szakasz, Halál 50 órája,Hihetetlen győzelem, kelly hősei,Gyilkos mezők, Ryan közlegény megmentése, Fegyverek szava. na szoval mindegyik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac_a Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 Hú....! Úgylátom szinte az összes nagy klasszikus filmet felsorolták már, úgyhogy csak csatlakoznék az előttem szólókhoz!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucci Posted Május 31, 2007 Share Posted Május 31, 2007 Sziasztok! Én érdeklődnék. Tulajdonképpen keresek egy filmet, amit már nagyon régen láttam, még a tévében vetítették. Sajnos a címére nem emlékszem. Amire emlékszem: Romantikus film, és a világháború idején játszódik Egy szőke vagy vörös hajú nőről szól aki szerelembe esik egy férfival, de az elmegy a háborúba és meghal. Ezután ha jól emlékszem a nő énekesnő lesz, és a katonáknak énekel. Több férfival is szerelembe esik, de sokat elveszít közülük a háború miatt. Folyamatosan utazik, tehát nem egy helyen játszódik a történet. Nagyon szép a filmnek a zenéje, ez még megmaradt belőle. Sajnos többre nem nagyon emlékszem. De aki ezekből rá ismer a filmre annak nagyon megköszönöm előre, ha megírja nekem a film címét. Tudom, hogy nagyon tetszett a film, de sajnos nem tudok róla többet, és így nem is találom. Ja és szerintem a 1975-1995 között készülhetett. Tehát nem mai film, de nem is ősrégi. köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyzzs Posted Május 31, 2007 Share Posted Május 31, 2007 Na és a: Tizedes, meg a többiek!!! Sajnos a Híd túl messze van-t nem találtam meg, pedig nagyon szeretném letölteni!!! Ha valaki tud, segítsen légyszi! KÖSZ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted Június 2, 2007 Share Posted Június 2, 2007 Amit nemrég láttam az a harcosok szövetsége yo kis film aki teheti nézze meg v töltse fel ide Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Crash Posted Június 11, 2007 Share Posted Június 11, 2007 Ellenség a kapuknál mindent visz,ill az Elit Alakulat,Iraki misszió se annyira rossz,Ryan,Dicsőség zászlaja és a tesófilmje a Levelek Iwo Jimáról/ból... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
junkers93 Posted Június 18, 2007 Share Posted Június 18, 2007 Navarone ágyúi,Flyboys Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horatio Posted Június 23, 2007 Share Posted Június 23, 2007 napola az eddigi befutó most akarom leszedni a "Flags of our Fathers"-t olvastam róla pár infót és érdekel http://tiltottreklam.info/reszletes.asp?MainID=1&HirID=13508 az ien ryan megmentése filmek pedig a vicces, és a bosszantó kategória között vannak nálam azért nem igazán úgy voltak a dolgok, hogy jöttünk, lőttünk, győztünk. meghogy a sherman kapásból sorra lövöldözi ki a tigriseket. szerintem nem hiába hívták a shermanokat "guruló koporsó"-nak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blajapa Posted Június 26, 2007 Share Posted Június 26, 2007 Nekem a kedvenceim: A piszkos 12; Ellenség a kapuknál; Kémek a sasfészekben; A sas leszállt; Sztálingrád; A híd túl messze van; A leghosszabb nap - ez nálam mindenek előtt áll. A II. VH. talán az az örörk téma, amivel kapcsolatban minden film talál rajongókat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
(RBE) Posted Június 26, 2007 Share Posted Június 26, 2007 Egy nagy klasszikust még nem említettetek: A nagy szökés-t. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreeplaX Posted Június 26, 2007 Share Posted Június 26, 2007 II. Világháború: Piszkos tizenkettő, A nagy vörös egyes, Navarone ágyúi, A halál ötven órája, A híd túl messze van, Ellenség a kapuknál, Ryan közlegény megmentése Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sait Posted Június 29, 2007 Share Posted Június 29, 2007 Full Metal Jacket (Acéllövedék) The Beast (Háborús fenevad) Vaskereszt 1-2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neoncsoves Posted Június 29, 2007 Share Posted Június 29, 2007 Tizedes meg a többiek alap mű! Magyar film, aki még nem látta tessék megnézni (2 hete volt M1-en asszem, fel is vettük szüleimmel ) Akkor énis csatlakoznék az előttem szólókhoz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Június 30, 2007 Share Posted Június 30, 2007 A nagy vörös egyes mekkora egy film má!Igen atom!Bár a fricc tankok nem éppen az eredetiek..azok nem tetszettek egyedül a filmben... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsomboy Posted Július 5, 2007 Share Posted Július 5, 2007 Ma néztem végig az Elit alakulat utolsó részeit is, egész jól beleéltem magam a történtekbe. Nagy kár, hogy nem láttam még olyan filmet ami a Maginot-vonal részleteit dolgozza fel. De, hogy megismerjem a másik oldalt is megnéztem a Napola című filmet is. Ha tudtok ajánlani még valami jó háborús filmet, ha már ilyen nagy rajaongói vagytok, akkor azt szívesen veszem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertnemeth Posted Július 6, 2007 Share Posted Július 6, 2007 Nekem az Ellenség a kapuknál tűnt a leghitelesebbnek. Nem a látványos jelenetekre - nem úgy, mint a Ryan közlegény megmentésében, ami szintén tetszik, de a Hoolywood feeling észrevehető és kicsit hitelét veszti - törekednek, hanem mintegy az akkori háborús harcok rekonstruálják. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts