attila12313 Posted Július 27, 2013 Share Posted Július 27, 2013 Hali Azzal a gonddal küszködök, hogy a 32 gigás sd kártyám amire fényképezni szoktam, valami miatt, nem tudom, nem érem el a képeim nagy részét, a régieket igen 1-2 éve készült képeket, de az elmúlt 1 hónap képei el tűntek, nem vagyok béna, el mentettem őket amikor készítettem, és nem töröltem le véletlen. Esetleg valaki találkozott már hasonló problémával ? Lehetséges valahogy előszednem a képeim a kártyáról ? Tudtok e hozzá valami módszert esetleg programot ? Előre is köszönöm a segítséget és a hozzászólást. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolika80 Posted Július 27, 2013 Share Posted Július 27, 2013 Probáld meg külsö kártyaolvasoval amit pc-hez csatlakoztatsz.. meg azért az is lényeges ki a gyártoja a kártyának, és pl mielött elöször használtad leformáztad-e! Hajrá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
attila12313 Posted Július 28, 2013 Author Share Posted Július 28, 2013 kártya olvasóval szoktam a gépre csatlakoztatni, a gyártó: samsung, hogy formázva volt e használat előtt arra sajnos nem emlékszem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
attila12313 Posted Július 28, 2013 Author Share Posted Július 28, 2013 sikerült, egy helyre állító programmal megoldanom a problémát, de azért köszönöm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolika80 Posted Július 31, 2013 Share Posted Július 31, 2013 Samsung) he he ott dolgozok, dobhatod a kukába csak ugy mondom.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolika80 Posted Július 31, 2013 Share Posted Július 31, 2013 Ha normális memokarit akarsz akkor olyan gyártotol vedd aki legalább 10-15 éve ezt gyártja, Verbatim, Kingston, SanDisk.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts