Popular Post hajmási Posted Június 6, 2013 Popular Post Share Posted Június 6, 2013 KRESZ 2013 KRESZ egyéni gyakorlóprogram a Nemzeti Közlekedési Hatóság által készített gyakorló és vizsgaszimulációs eszköz. A képzőszervek számára készült, minden kategória tesztkérdéseit tartalmazó szoftver. A KRESZ Egyéni gyakorló program 2013-es módosított és kiegészített kérdéseket tartalmazza. Ez a hivatalos verzió, amelyet vizsgán is használnak! Az összes kategóriát tartalmazza: M, A, B, T, C, D1, D, B+E, C+E Gépigény: Ajánlott minimális konfiguráció: Op. rendszer: Win98, Win2000, WinXP; Processzor: P-II 400 MHz; Memória: 64 MB RAM; Videó kártya: 32 MB (1024x768) Merevlemez szabad kapacitás: 220 MB. Telepítés: 1. Ha van vírusírtód, akkor kapcsold ki, mert a Gyakorloprogram.exe -t vírusnak fogja tekinteni, de nem kell megijedni, mert nem az. Ui.: Ha nem engedi telepíteni, akkor klikk a kihagyás gombra. 2. Futtatod a Kresz-Egyeni-GyakorloProgram-Setup.exe -t. 3. Ha feltelepítette, akkor a Gyakorloprogram.exe -t másold a telepítés mappájába, és írd felül a létező fájlt (ha van). 4. Használat előtt ajánlott elolvasni a Telepítési útmutatót. Win7 64-biten tesztelve. Nem az én müvem ,tudomásom szerint ez a legújabb. Működik http://data.hu/get/6617523/KRESZ.2013.zip 1 3 38 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trefayne Posted Július 23, 2013 Share Posted Július 23, 2013 Volna két kérdesem: 1. A programhoz mellékelt könyvtárak a programhoz tartoznak, vagy csak kiegészítő anygok a tanuláshoz? 2. Hogyan lehet a kérdésbankot frissíteni? Mivel a programban szereplő kérdések még 2010-esek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szwetozár Posted Július 31, 2013 Share Posted Július 31, 2013 Nem találtam exe fájlt,és aktiváló kódot sem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajmási Posted Július 31, 2013 Author Share Posted Július 31, 2013 Pedig ott van :KRESZ_FULL201003 (F) mappa telepited a setup-al majd a felette lévö krecket pedig bemásolod a telepitett mappádba és felülirod azt. Olvasd el a telepitési instrukciot mielött beirkálsz,vagy küldj pm-et. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamapo 48 Posted Augusztus 1, 2013 Share Posted Augusztus 1, 2013 (edited) Szerintem ne szelektálj,válaszolj mindenkinek,még ha a válaszod "nem tudom" lesz. Trefayne kolléga két kérdésére gondolok,sokunkat érdekelne. Módosította Augusztus 8, 2013 ica Ne idézd az előtted szólót Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajmási Posted Augusztus 1, 2013 Author Share Posted Augusztus 1, 2013 http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__4096004-kresz-egyeni-gyakorlo-program-v281-hez-honnan-tudok-kerdesbank-frissitest-lesz Nincsenek titkaim .Trefayne-val pm ben megbeszéltem de akkor ide is kirakom: "Nincs frissités és ez a legfrissebb ,és ezt tanitják az autos iskolákban." 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamapo 48 Posted Augusztus 2, 2013 Share Posted Augusztus 2, 2013 Szia,köszönöm a (fél)válaszodat,de én erre gondoltam: 1. A programhoz mellékelt könyvtárak a programhoz tartoznak, vagy csak kiegészítő anyagok a tanuláshoz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajmási Posted Augusztus 2, 2013 Author Share Posted Augusztus 2, 2013 Szia,köszönöm a (fél)válaszodat,de én erre gondoltam: 1. A programhoz mellékelt könyvtárak a programhoz tartoznak, vagy csak kiegészítő anyagok a tanuláshoz? Csak kiegészitő anyag. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolo111 Posted Augusztus 5, 2013 Share Posted Augusztus 5, 2013 Sajnos Ez a Program Vírusos!!!!!! Mint az Atom! nincs mit meg köszönni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajmási Posted Augusztus 5, 2013 Author Share Posted Augusztus 5, 2013 Több mint 800-an töltötték le, de biztos te vagy a profi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
csimpy2 Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 virusnak veszi a gep...megmondjak az autosuliba is...de attol meg nem az Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts